17 Mayıs , 2024, 20:16:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cigdemonat

1
bu arada yanlış resim oldu :)beceremiycem ben bu resim işini
2
sevdacığım içimi ferahlattın sağol.görmemişin oğlu olmuş tutmuş sünnet ettirmiş.oğlumuz oldu ortada pipi yok :)bazen ortaya çıkıyo evde bir bayram havası .oğluşunu öp benim için.



[eklenti yönetici tarafından silindi]
4
selam.bizdede aynı dert var.oğlum hem çok gazlı hemde kabız.halimizi düşünün artık.4-5günde bir kaka yapıyor.doktorumuz fitil verdi ama ben çok kullanmak istemiyorum.bağırsakları tembelleşir diye düşünüyorum.en güzeli emziriyorsan kendi yediklerine dikkat etmen.bol bol kuru kayısı bol su vs.işe yarıyor.
5
burcucuğum,öncelikle hoşbulduk gerçekten güzel bir site.dediğin gibi özellikle banyoda yada denizde tamamen kayboluyor. soğuk suyla alakalı herhalde  ama dikişler kayboldu sayılır.sevgiler
6
selam arkadaşlar.biz oğlumuzu  1 aylıkken sünnet ettirdik.şu andada 4 aylık oldu.ama pipisi sünnetten sonra yok gibi ve resmen içeri kaçıyo.bu durum normalmi bilmiyorum. doktor kilolu olmasına bağladı amamerak ediyorum.sizin bebeklerde böyle bir sorun varmı.yoksa sünneti hatalımı oldu.
7
ben oğlumu 1 aylıkken sünnet ettirdim.çok rahat oldu sonrasıda.1haftada iyileşti tamamen.sadece o bölgeye iğne yapılıyor.narkoz almıyor yani.tavsiye ederim