Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cigdemonat

1
bu arada yanlış resim oldu :)beceremiycem ben bu resim işini
2
sevdacığım içimi ferahlattın sağol.görmemişin oğlu olmuş tutmuş sünnet ettirmiş.oğlumuz oldu ortada pipi yok :)bazen ortaya çıkıyo evde bir bayram havası .oğluşunu öp benim için.



[eklenti yönetici tarafından silindi]
4
selam.bizdede aynı dert var.oğlum hem çok gazlı hemde kabız.halimizi düşünün artık.4-5günde bir kaka yapıyor.doktorumuz fitil verdi ama ben çok kullanmak istemiyorum.bağırsakları tembelleşir diye düşünüyorum.en güzeli emziriyorsan kendi yediklerine dikkat etmen.bol bol kuru kayısı bol su vs.işe yarıyor.
5
burcucuğum,öncelikle hoşbulduk gerçekten güzel bir site.dediğin gibi özellikle banyoda yada denizde tamamen kayboluyor. soğuk suyla alakalı herhalde  ama dikişler kayboldu sayılır.sevgiler
6
selam arkadaşlar.biz oğlumuzu  1 aylıkken sünnet ettirdik.şu andada 4 aylık oldu.ama pipisi sünnetten sonra yok gibi ve resmen içeri kaçıyo.bu durum normalmi bilmiyorum. doktor kilolu olmasına bağladı amamerak ediyorum.sizin bebeklerde böyle bir sorun varmı.yoksa sünneti hatalımı oldu.
7
ben oğlumu 1 aylıkken sünnet ettirdim.çok rahat oldu sonrasıda.1haftada iyileşti tamamen.sadece o bölgeye iğne yapılıyor.narkoz almıyor yani.tavsiye ederim