29 Nisan , 2024, 04:02:24

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - °•.ℓανιηуα.•°

76
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
13 Mayıs , 2013, 10:50:28
dün ciciannesine de çiçek yaptırdık, çiçeği orasına burasına sürdü, ondan sonra sanki boynunda kızartı oluştu ama geçti. ya offffff şimsi alerjik astımı falan da araştırıyorum. çok korkuyorum  :y25:

öyle bişi değildir dimi. çok öksürüyo çünkü. az önce aradım yine öksürük sesleri geliyodu  :crybaby2:
77
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
13 Mayıs , 2013, 10:40:41
kızlar sarperin bişeye alerjisi var ama ne?

1.5 aydır kuru öksürüyo. gece asla öksürmez ama sabah uyandığında bi de çok koşturduğunda öksürüyo.

şimdi ciciannesi aradı,vücudunda döküntüler varmış.  :-ooo

napıcam yaaa...... yarın celal bayar üni. çocuk alerji bölümüne götüreyim artık  :sad1:
78
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
13 Mayıs , 2013, 10:38:45
günaydın kızlar...

hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun  :flowers: :flowers: :flowers:

gülçinim Allah sabır versin canım. karanlığın en koyu olduğu an aydınlığa en yakın olunan andır,unutma  :amin:

betülüm geçmiş olsun yiğitime  :sad1:
79
annesinin süt kokulusu,mis kokulusu  :love9:

hayattaki en değerlim, üzüntüm, sevincim, mutluluk gözyaşım, en kızdıran, en mutlu eden, sevgi sersemi yapan, aşktan kudurtan, belki ileride dişsiz kalmama sebep olacak olan SEN,SARPERİM...

yeryüzünde yoktur böyle bi aşk... bu sevgi aklımı başımdan almaya yeter de,artar... gül yüzlü oğlum,kiraz dudaklı kaymak oğlum  :love9: :love9: :love9: bu anlatımın sonu yok çünkü sana olan aşkımın hudutu yok  :love9:

annem.. Rabbime şükürler olsun beni annelik mertebesine ulaştırdı,bana senin gibi bi evlat nasip etti. şükürler olsun... ben öyle şanslı bi kadınım ki senin gibi bi oğlum var ve mükemmel bi eşim var. daha ne isterim ki.. cumartesi günü babanın sınav göçrevi vardı. kapıyı açıp içeri girdi. seni kucakladı götürdü. mutfağa beraber geldiniz sonra ve senin elinde bi poşet ve bi buket çiçek  :love9: anne bunlar senin için demeyesin mi  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: Allahım ölücem sandım mutluluktan,bu nasıl bi aşk,seni alıp sokasım geldi içime. kuşum büyümüş de annesine hediye verirmiş (babamız saolsun  :laughing7: ) oğlum annesine pembe renk adidastan tşört almış.  :ehi: adidas delisi bi babası olunca böyle oluyo  :k06: bi de çiçekler cabası  :love9: ömrümün en güzel anıydı diyebilirm.... canım oğlum, sen nasıl bişisin ben bilmiyorum ki...

sarper sen bu dünyaya bizi mutlu etmek, güldürmek için mi geldin yavrum.. cumartesi sabahı böyle canın sıkkın gibi durup numaracı bi edayla duruyodun. baban "oğlum neyin var senin " dedi. ve senin verdiğin bomba cevap karşısında şu anda hala gülme krizine giriyorum. aynen şöyle dedin,hem de telafuzu düzgün bi şekilde "baba benim maddi sıkıntım var"  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:  oğlumun maddi sıkıntıları varmış hehehehehe  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: sarper sen nasıl bi hafızaya sahipsin,bu kelimeleri nasıl tutuyosun aklında hiç aklım almıyo kuzum benim yaaa. bunu bi de muzipçe söylemen resmen bizi güldürmek için söylediğin aşikar  :ehi: daha neler neler..... dün bi baktım arabada eve doğru gidiyoz, parmak şarkımızı söylüyosun, hem melodili hem de parmaklarınla göstererek: baş parmağım baş parmağım nerdesin, burdayım, nasılsın efendim, teşekkür ederim , parmak kaç parmak kaç  :ehi: :ehi: :ehi: bunu aynen böyle söyledin parmaklarını oynatarak.  :nazar:

sarperim konuşman çok düzgün.. dün öğle uykundan uyandın yanıma geldin. aynen şunları anlattın: " anne bebenin doğum günüydü, baba manisadan gelmemişti. sonra geldi, iyiki doğdun bebe yaptık" dedin  :-ooo sarperim bu muhtemelen senin rüyandı  :k06:  :ehi: :ehi: yani rüyanı anlattın  :ehi: :ehi: :ehi: Allahım daha neler neler  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

canım yavrum.. sen çok güzelsin çok özelsin. seni seviyorum bitanem......  :love9:
80
İlişkiler / Ynt: bugün sizi mutlu eden şey?
10 Mayıs , 2013, 18:49:29
  :director: ay parcamin penye battaniyesini top haline getirip " anne bunlar senin için" demesi. :) cicek yapip annesine verirmiş paşam  :love9:
81
nice yıllara gülüm  :opucuk: :opucuk:
82
melekk  :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo

okurken tüylerim diken diken oldu,inanamıyorum  :-ooo :igrenc: :igrenc:
83
geçmiş olsun canım. sonuçlar çıktı mı?
84
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
08 Mayıs , 2013, 14:31:33
nagişim şimdi çağrı atıyorum sana. 506 lı no  :ehi:
85
ben bu yemeği sık sık yaparım. süper bişi harika olur  :hungry: :hungry: :hungry:
86
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
08 Mayıs , 2013, 14:24:20
gülçinim özel bişi yapmıyoz kız ,sadece her gün kitap okuyoz. bi de sanki büyük adammış gibi konuşuyoz hep. babası da konuşkandır bi saniye susmaz,sürekli oynarlar. ne biliyim,babası da çok erken konuşmuş.

bak asya eğer öyle bıdı bıdı bişiler diyosa yakındır dilinin çözülmesi. o da kıcı olarak konuşur  :icon_thumright: çünkü sarper de öyleydi. sürekli durmaksızın bişiler söylenirdi. bebekliğinde de agu mugu aauuuu uuuu hiç susmazdı. :ehi: :ehi:
87
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
08 Mayıs , 2013, 14:21:40
aboooov hırsız mı girmiş  :-ooo :-ooo :-ooo ay çok geçmiş olsun  :-[

en korktuğum şeydir hırsız. heleki karşılaşmayı hiç istemem.  :icon_pale:
88
yok canım yaa, o kadar az verilen ek besinle bişi olmaz. bebekte emme içgüdüsü kolay kolay yok olmaz. haaa biberonla mama verirsen elbette anne sütünü bırakma eğilimi olur. çünkü biberondan beslenmek daha kolayına gelir. sonuçta yine emerek karnını doyurma yolu var diye düşünür.

minik minik kaşıkla az az tattırmak iyidir.

benimki 23 aylık oldu bu gün,hala emiyo  :k06: :k06:
89
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
08 Mayıs , 2013, 11:58:59
ayşenurum hoşgeldin canım. geçmiş olsun efe paşama. ohh ne güzel memleket özlemi esiyor buralarda  :muzz: ama kavuşucaksınız.
90
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

çok güzel konuşmuş canım doktorun... tebrik ediyorum gerçekten....

gerçekten de ben de uğraştım uğraştım olmadı. hiç sallamadığım ay hamile kalmışım  :k06:

kafanın rahat olması çok önemli...