28 Nisan , 2024, 10:20:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - tubişş

1
slm arkadaşlar bu aya dr a gittiğmde bana özel aşılarının olduğunu söyledi acaba siz bu aşıları yaptırdınız mı gerekli mi?
yardımcı olursanız sevinirim
2
merhaba arkadaşlar ben 2 aylık oğluşuma bebek arabası almayı düşünüyorum ama 2 araba arasında kaldım karar veremiyorum. 3 tekerlekli bebek arabası almayı düşünüyordum ama dün bir bebek arabası baktık o da çok hoştu dört tekerlekli ama ben hiç o model düşünmemiştim kafam karıştı.  ??? 3 tekerlekli olna diğerine göre daha ağır diğeri daha hafif ve tek elle kullanım kolaylığı var. 3 tekerlekli olanda daha sağlam duruyo sanki. birde marka konusunda tereddütte kaldım.  ::) acaba kraft mı daha iyi yoksa pierre cardin mi? deneyiminizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim?
şimdiden teşekkürler... :flowers:
3
Tanışma Bölümü / bende geldim
04 Ağustos , 2008, 03:23:22
herkese slm bende artık burdayım ilk önce kendimi tanıtayım ben bugün itibariyle 35 günlük anneyim dünya tatlısı bi oğlum var onunla ilgili sorunlarımda bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum çoğunuz benden daha tecrübelisiniz sizin tecrübelerinize çok ihtiyacım var  ;D   [img][img]