20 Nisan , 2024, 02:08:24

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - GÜL GÜZELİ

1
Selamun aleyküm kızlar  üzerimizde kalan kul hakları,ettiğimiz gıybetler ve her türlü kırıcı davranışımızın telafisi olma ümidiyle niyet ederek İSTİĞFAR okumaya başlıyoruz..

niyetimiz : "Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz bütün kul haklarına duyduğumuz pişmanlıkla,o...kunanlardan kazanacağımız bütün sevapları üzerimizde hakkı olan kardeşlerimize hediye etmek için BİSMİLLAH"

deyip başlıyoruz inşaAllah..

Herkes çevresine duyursun inşaAllah..

Duası Kabe'de yapılacaktır...Rabbim hepinizden razı olsun..

YUKARDA YAZDIĞIM GİBİ NİYETİNİZİ ALMAYI UNUTMAYIN İNŞAALLAH..

AYRICA HERKES AİLESİNE,EŞ DOST KİM VARSA HABER VERSİN KIZLAR..YÜCE YARATICI'NIN HUZURUMA KUL HAKKIYLA GELMEYİNİZ EMRİNE İTHAFEN BUYRUN İNŞAALLAH...
2
İşte 9 Tip Koca :)

Kadın akşam işten çıkar. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar. Bir yandan sofrayı hazırlar... O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz... Hemen kocasını arar. İşte Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)
...
2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki E yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim toplantı bu kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız. ( Eve gelmemek için bahane arayan koca ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (Gözü dışarıda olan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)

9) Amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca) ;))
3
selam kızlar bugün bi arkadaşımla görüştüm..Kendisinin hem yumurtlama problemi hemde troid problemi vardı.Bir yıldır çocuk düşünüyorlar ama olmuyordu.Doktora gittiğinde doktor eşindende tahlil istemiş ve sonuç hüsran..Eşinin sperm sayısı ve morfoloji çok düşükmüş bu rakamla ancak tüp bebek olur boşa tedavi için uğraşmayın gidin tüp bebek yaptırın demiş doktor..Arkadaşım yine onun gibi doktorların asla çocuğu olmaz dedikleri bi arkadaşından bi lokman hekim duymuş ve denemeye karar vermiş..1.5 ay süren 3 kürün sonunda bugün öğrendim ki 5 haftalık hamileymiş.Duyunca inanamadım v çok sevindim..Ayrıca bu adam sadece hazırladığı karışımların parasını alıyomuş.Karışımları hazırlamadan önce tahlillerinizi faxlıyormuşsunuz.bugün arkadaşıml konuşunca burdaki bebek sıkıntısı çeken bir çok arkadaş için çok umutlandım ve paylaşmak istedim.İsteyenler için adamın tel numarasını aldım..Bana mesaj bırakırsanız size iletirim.Denemekte fayda var diye düşünüyorum kızlar

:muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
4
Selamun aleyküm kızlar az önce çok sevdiğim bi dostumun rahim ağzı kanseri olduğunu öğrendim  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: kendisi dünyalar iyisi bi insan şoktayım inanmak istemiyorum yakıştıramıyorum ona  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: daha 26 yaşında  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: nolur dua edin.Pazartesi doktora gidecek kanser hangi safhada öğrenilecekmiş..Dua edin çok ilerlemiş olmasın  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
5
Selamun aleyküm kızlar 24 Mayıs Perşembe Regaip Kandili inşaAllah..Kandil gecesi Kabe'de dualanmak üzere Kelime-i Tevhit başlıyoruz. "La ilahe illallah" okuyacağız her 100 de 1 "Muhammeden Rasulullah" demeyi unutmayalım inşaAllah.. Henüz çok erken diye düşünebilirsiniz lakin ben istiyorum ki sayılar milyonlara ulaşsın..Çünkü o gün Rabbimin ihsanının dolup taştığı gün,O gece duaların kabul olduğu gece,nimetlerin gönderildiği gece..Katılmak isteyenler yorum kısmına okudukça yazabilirler inşaAllah..


Son katılım günü 22 Mayıs salı !!!!
6
Kızlar çok sevdiğim ve çok kitap okuyan bi ablam dün mesaj attı bana..Esma'ül Hüsna'nın çok detaylı bi kitabını almış okuyomuş ve şu mesajı gönderdi :

"Her kim yatağına girdiğinde EL MÜTEKEBBİR ismi şerifini 10 kere okursa Allah onu salih bir evlat ile rızıklandırırmış"

Paylaşmak istedim sonuçta yapması çok kolay Rabbim kabul eylesin inşaAllah   :)
7
İbrahim -aleyhisselâm-'ın annesi Mâriye Vâlidemiz'in mübârek rûhuna!

   "Allâh'ım! Sonuna kadar onu hayırda dâim eyle. Son ânına kadar onu, âilesi ve İslâm Âlemi için hayır vesîlesi kıl."
   Bir çiçeğin aldığı ilk duâ, "son"u üzerine olmuşsa annesi anlamalı mıdır sonunun yakın olduğunu?
   Ben, "Kasımpatı!" demiştim ona...
   Bir Aralık sabahı yitirdim bebeğimi!..
   Üç santimetre belki, belki daha küçük bir bebek: "Sen'in için nedir Rabbim?" demedim. "Allâh'ım!" dedim sadece, "Allâh'ım!.." Başka bir şey demedim. Başka bir şey yapmadım.
   Her şey yavaş yavaş yok olurken, bebeğim sen varlığa eriyorsun hızla.
   Ağaçlar yapraklarını döküyor, en çok rüzgar estikçe. Yağmur yağıyor, iniyor damlalar letâfetle gökten yere.
   Ve sen iniyorsun hayatımıza, dünyâmıza, bedenime. Umarım hayatın vahdete ermekle şereflenir de bu geliş zararına olmaz rûhunun.

    Bana benden değil bu bende
    Bana bu lûtf ile ihsân nedendir
                               Alvarlı Muhammed Lütfi Efe

   Sonbahar, ağaçlar, rüzgar ve yağmur, bulutlar ve salavât...
   Allâh'ım Efendimiz Muhammed'e salât eyle, ağaçların yaprakları, denizlerin dalgaları ve yağmur damlaları adedince." demiştim...
   Elveda bebek! Elveda canım!
   Canımdan bir parça, minicik bir parça olup, serçe parmaklarından öpmek cennete kaldı yavrum!
   "Endişelenme, bu sıkıntı geçecek." demişti, Hak dostu... Geçti, grip, öksürük, ateş...
   Son bir görüş, son bir buluşma mıydı? Son bir fotoğraf mı?
   Ben sessizce gözyaşı dökmeyi de seninle öğrendim...
   "Her şey ne kadar karışık, sükûnete ihtiyacım var benim." diyordum başta, sonra tamamen sustum.
   Bir acımız daha olmuştu, biraz daha âile olmuştuk; babasına baktım gözlerimi kapatıp...
   Şevval ayını bir cennet çiçeğiyle uğurladık!
   Bir salı gelen müjde, yine bir salı günü uçuverdi avuçlarımızdan, kelebek gibi!..
   Minik bir kelebekti o evet, henüz on haftalıktı. Elimde mi, yüreğimde mi o acılı toz hissi?
   "Sıkıntılara sabredeceğiz azizim!" demişti Hak dostu, yutkunduk...
   Annesi vefât edince öksüz, babası vefât edince yetim diyor bir çocuğa lügatlar. Evlâdını kaybeden anneye ne diyorlar, babaya ne diyorlar?..
   "Tevfîkini refîk eyle Allâh'ım, gerçekten yalnız ve yalnız Sen varsın..."
   Bu duâyla çıkmıştım yola. Şimdi, İbrâhim'i yitirdiği günde Mâriye vâlidemize, en küçüğünden en büyüğüne evlatlarını yitirmiş tüm vâlidelere ve yitirecek olanlara, o günlerinde ecirlerini kat kat ver Rabbim. Âmin.




8
Canımmmmmmmmmm bitanecik arkadaşımmmm günelimmm hamiş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr   :wav: iki gündür idrar testi yapıyormuş çift çizgi çıkmış çok şükür  :occasion16: Pazartesi doktora gidecek dua edelim sağlıklı bi gebelik olsun kızlar ..Çok mutluyum çooooookkkkkkkkkkkkkkkk  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
9
Selamun aleyküm kızlar Mevlüt kandili için Hatim başlattık cüz almak isteyenler varsa yorum kısmına yazabilirler inşaAllah..Duası yine kandil gün Kabe'de isimlerimizle yapılacak..Rabbim kabul  etsin..



Son okuma tarihi 1 Şubat !!!!
10
Selamun aleyküm kızlar 3 şubat mevlit kandili için Yasin dağıtıyoruz..Duası yine Kabe'de isimlerimizle yapılacak inşaAllah..Okumak isteyenler yoruma sayı ve isimlerini bildirerek yazabilirler..Rabbim kabul etsin..

Son katılım 1 şubat !!!!!!
11
Kızlar uzun bi zamandır aklımda bu etkinlik..Hepimizin bi rahatsızlığı vardır elbet bildiğimiz veya bilmediğimiz..Ayrıca ruhi,kalbi hastalıklarımızda vardır kimbilir..Bu yüzden Rabbimizden bu hastalıklarımıza şifa vermesi umuduyla YA ŞAFİ Esmasını tesbihatlayalım diyorum..İstediğim azda olsa herkesin katılması..Duasını yine Mekke'de yaptırırız inşaAllah..Okudukça yorumlara yazarsınız bende not alırım..Rabbim hepimize şifa nasip etsin inşaAllah..

Not : Son katılım 31 ocak salı !!!!

Niyetlenirken "Allah'ım Ya Şafi Esman hürmetine benim kalbi,ruhi ve bedeni bütün hastalıklarıma en kısa zamanda Şifa nasip et" şeklinde niyetlenebilirsiniz..Sayı yok herkes okuduğu kadarını bana iletebilir okudukça.."YA ŞAFİ" Esma'sını okuyacağız inşaAllah..Son katılım günü yukarda belirttiğim gibi 31 ocak yani Bu tarihte bitiyor   :)
12
kızlar biliyorsunuz büzüm Mekke'de yaşayan kardeşlerimiz var..Onlara istediğim her an ulaşabiliyorum çok şükür  :) sizlerden orda dua isteyenleriniz olursa,okuduklarını (hatim,tefriciye vs) dualatmak isteyen olursa bana gönül rahatlığıyla ulaşabilirsiniz..Konu her ne olursa olsun her daim duaya hazırız inşaAllah :) burayada yazabilirsiniz özeldende ulaşabilirsiniz..Okuyacak durumu olmayanlara ayrıca yardımda ederiz..Rabbim hepinizin dualarını kabul eylesin inşaAllah :)
13
Efendimize layık ümmet olamıyoruz ne yazık ki kardeşlerim :'( ama nacizane sevgimizin bi kanıtı olarak salavat kampanyası başlatıyoruz..

Okunacak salavat :

"Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh"

Manası: Allah Teala Muhammed'i (s.a.v) bizim adımıza mükafatlandırsın ki, O zaten buna ehildir. ...

BİTİŞ TARİHİ 1 ŞUBAT 2012

herkes okuduğu kararını isimleriyle yazsın inşaAllah



RABBİM KABUL ETSİN İNŞAALLAH..DUASI MEKKE'DE YAPILACAKTIR

14
Din Bilgisi / Hamileler İçin Dua Paylaşımı
13 Aralık , 2011, 19:12:22
Selamun aleyküm kızlar :) beben isteyen arkadaşlarımız için dua paylaşımı yaparken hamileleride düşünmek lazım dedim :)

"El-Halim" Esması  Ahlak güzelliği ve yumuşak huylu olmak, hiddet ve sinirin gitmesi. için okunuyor.

Hamile olan arkadaşlarımız "Allah'ım dünyaya gelecek olan bebeğimin güzel ahlaklı,yumuşak huylu,sakin,hayırlı bi evlat olması niyetiyle bu tesbihata başlıyorum" şeklinde niyetlenerek okumaya başlayabilirler..İmkanı olanlar Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp niyetlenirse daha makbul olur inşaAllah..Okudukça buraya yazarsınız :) Rabbim kabul etsin

Not : son katılım günü 4 ocak çarşamba !

Duası Mekke'de Cuma Namazı sonrası Yapılacaktır..
15
Kızlar bildiğiniz üzere belli aralıklarla değişik dua organizasyonları yapıyorum..İstiğfar kampanyamızın sonuna gelmemize çoktan az kaldı..Tövbemizi ettik Rabbim kabul eder inşaAllah :) Şimdide anne olmak isteyen arkadaşlarımız için  YA VARİS Esma'sını dağıtıyorum..Duası yine KABE'DE yapılacak Rabbim kısmet ederse..Herkes okuduğu kadarını hergün buraya  isimleriyle yazsın..Dua isim isim yapılacak çünkü..

KATILIM İÇİN SON GÜN : 21 ARALIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Not : Hayırlı evlat niyetiyle diye başlarsanız okumadan önce kalben niyetlenmiş olursunuz arkadaşlar  ;)

Not : Tv izlerken tesbihat çekmenin caiz olmadığını,çünkü harama bakma,duyma gibi bulaşıldığını biliyor muydunuz arkadaşlar ? O yüzden mümkünse tesbihatlarımızı çekerken tv yi kapatalım inşaAllah :)

ÖNEMLİ DUYURU : Ya Varis derken "a" harfi hafifçe uzatılacak ve "s" harfi peltek okunacak


BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
16
Selam kızlar az önce bi arkadaşımla görüştüm ve vajinasında kızarıklık gördüğünü söyledi..Dudakların vajinayla birleştiği yerdeymiş..Akıntısı normalmiş ve herhangi bi şişlik falan yokmuş..Nette araştırdım ama pek bişey bulamadım..Bu konuda tecrübesi olan varmı acaba  :dontknow:
17
Selamun aleyküm kardeşlerim..Günahlarımızın affı niyetiyle 1.000.000 İSTİĞFAR KAMPANYASI başlattık..Duası Mekke'deki arkadaşlarımız tarafından yapılacak inşaAllah..süre yok lakin ne kadar çabuk biterse o kadar çabuk dualanır inşaAllah..

Yapmanız gereken "günahlarımızın affına" diye niyetlenerek :

"ESTAĞFİRULLAH MİN KÜLLİ MA KERİHALLAH" istiğfarını çekmek..

Her gün okuduğunuz kadarını buraya yazarka bana ulaştırabilirsiniz inşaAllah..İsimlerinizi de not etmeyi unutmayın..Ayrıca tanıdığınız yakınlarınızada söyleyebilirsiniz..Başka forumlar ve face sayfalarından okunanlarda toplanıp hedeflenen sayıya ulaşıldığında dualanacak Rabbimin izniyle..Katılımlarınızı bekliyorum..Mevlam hepinizden razı olsun...
18
Selam kızlar  bizim bi arkadaş grubumuzdan bi kaç arkadaşımız şuan Mekke'deler  dün biriyle görüştüm ve sizlerden bahsettim  biz aramızda bişeyler okusak siz bizimi çin o kutsal topraklarda dualar mısınız? bizimde selamlarımızı iletir misiniz ? dedim.."Seve seve" dediler sağolsunlar.. Şimdiiiiii yarın akşama kadar herkes gönlünden ne okumak istiyorsa yazsın lütfen,sure yada tesbihat  ayrıca selam iletmek için kendi ve eşinizin isminide yazın..Rabbim orda yapılan duaları geri çevirmez inşaAllah



AYRICA BUNDAN SONRA HER CUMA OUDUKLARIMIZI DUALAYACAKLAR İNŞAALLAH MEKKE'DE..HERHANGİ Bİ KARIŞIKLIK OLMASIN DİYE OKUNMUŞ OLANLARI İLETİRSENİZ SEVİNİRİM KIZLAR..

Yasin,Tebareke,Amme,Meryem,Fetih,Rahman,Duhan gibi surelerden okuyabilirsiniz..Salavat,tevhit,istiğfar çekebilirsiniz..Sizlere tavsiyem nacizane

Efendimizin (s.a.v)'de çok çektiği istiğfar
"Estağfirullah min külli ma kerihallah"

Ve Çok kıymetli bi salavat
"Cezallahü anna muhammeden ma huve ehlüh"

bunlarıda çekebilirsiniz ikiside çok kıymetlidir  :)

19
Canlarım buraya hiç başlık açılmamış yahuu  :ehi: "kadınlar arabadan ne anlar" sözünü doğru çıkartıyomuşuz nerdeyse  :laughing7:..Biz bi araba almayı düşünüyoruz 15-20 milyar arasın önerilerinizi bekliyorum..Yakıt tasarrufu ve performansı konusunda özellikle  :icon_thumright:
20
Din Bilgisi / ŞEYTANI MAHVEDEN DUA
07 Ekim , 2011, 10:56:35
ŞEYTANI MAHVEDEN DUA: evliyalardan Muhammed b. Vasi Hazretleri bu duayı okurlardı : Allâhümme inneke sellatte aleynâ adüvven basıyran bi uyûbinâ ve kabiylühû min haysü lâ nerâhüm. Allâhümme fâyishü minnâ ke mâ âyestehû min rahmetike ve kannıthü minnâ kemâ kannattahû min afvike ve bâıd beynenâ kemâ bâadte beynehû ve beyne rahmetik, inneke alâ külli şey'in kadiyr. Manası: Ya Rabbi ! Şeytan denilen d...üşmanı başımıza musallat ettin. Biz onu göremediğimiz halde, o bizi görüyor. Ya Rabbi ! O kafire rahmetinden ümit kestirdiğin gibi bizden de ümidini kestir. Ya Rabbi ! Affından onu mahrum ettiğin gibi, bizden de mahrum et. Ya Rabbi ! Onun rahmetinden uzaklaştırdığın gibi bizden de o kadar uzaklaştır. Ya Rabbi ! Sen her şeye kadirsin. Bu zat bu duayı okuduğu için şeytan yanına yaklaşamazdı.