11 Mayıs , 2024, 19:14:15

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - deniz28

136
kevsercim yazdıklarına aynen katılıyorum  :icon_thumright: bi ara ne kadar cok ilgi vardı buraya.. ama isteksiz okuyacaklarsa hiç okumasınlar daha iyi.. sonucta bu duayı kalpten okumak gercekten isteyerek okumak gerekiyor Allah izin verirse bi aksilik cıkmadıgı sürece ben herkes için okumaya calısıcam.. neyse destina için 13-22 ağustosu bana yazabilirsin  :opucuk:
137
beni ağustostan silebilirsiniz erken oldum bu ay daha da listeye girmicem ne zaman olacagımı bilmiyorum çünkü.. kafasına göre takılıyor  :)
138
kevser ben hastalandım yarın ve pazar okuyamicam yerime biri okusun.. off yaa bu ay cok erken geldi daha 10 günüm vardı  :crybaby2:
140
tuana (suna) için bugün de okudum.. Allah kabul etsin  :amin:
141
tebrik ederim nazlı Allah sağ salim kucagına almayı da nasip etsin insallah  :amin: bu aralar sürekli hamiş haberleri alıyoruz ne güzel Allah hepimize nasip etsin  :amin: tekrar tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun
142
Cansucum tebrik ederim canım  :occasion5: :occasion5: :occasion5: Allah gelin oldugu günü görmeyide nasip etsin insallah ( cok mu acele ettik yaa  :toothy10: ) sana eşine ve minik bebişine hayırlı sağlıklı ve uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn bir ömür diliyorum  :opucuk:
143
güncelleme yapıyorum adım selma yas 26 evlilik süresi 5 yıl cocuk isteme süresi 4 yıl bende PKO var eşimin de hareketli spermleri düşük
144
Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 01 Ağustos , 2011, 17:04:37
Alıntı yapılan: deniz28 - 01 Ağustos , 2011, 16:59:07
sen bilirsin canım ama sonucta listeye hergün yeni biri ekleniyor sana sıra zaten gelmez öyle düşünürsen kendim okurum diyorsan bişey diyemem yine de okuyamadıgın günler olursa 1 gün önceden haber ver ben okurum..
:opucuk: :opucuk: tamam canım ben sana haber veririm okuyamadığım gunlerde  :opucuk: :opucuk: çok tesekkür ederim düşündüğün için allah razı olsun  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
amin canım cümlemizden razı olsun  :k06:
145
sen bilirsin canım ama sonucta listeye hergün yeni biri ekleniyor sana sıra zaten gelmez öyle düşünürsen kendim okurum diyorsan bişey diyemem yine de okuyamadıgın günler olursa 1 gün önceden haber ver ben okurum..
146
benim listemi de acmıssın kevser tşk ederim  :flowers: senin için 8-14 agustosa beni yaz eğer okuyabilirsem diğer günleride alırım..
147
okudum ama net e giremedim ben hergün okurum ama net e giremezsem siz yine de okundu yazın aklımda mutlaka okurum..
148
Alıntı yapılan: birgbi - 27 Temmuz , 2011, 15:04:51
çocukluğumdan beri hayattan en çok istediğim şey diyebilirim ne ev ne araba ne iş hayali kurdum hep aklımda bebeklerimin yüzleri elleri hayali vardı  :y25: şimdiyse en büyük hayalimde koca bir sorun geldi karabasan gibi oturdu üzerime :( ilaç verdi doktorum 3tane birini 1 sene boyunca kullanacağım doğum kontrol hapı 1sene kullanacağım hap 1 sene boyunca zaten imkansızlaşıyor bu durum :( eşim beni teselli etmek için bir sürü şey söylesede içten içe onunda bu duruma üzüldüğünü biliyorum ve bu beni dahada üzüyor :(
öncelikle geçmiş olsun umarım fazla bekletmez bebişin seni.. yalnız aklıma bişey takıldı sen 1 sene boyunca doğum kontrol hapımı kullanacaksın yumurtaların zaten tembel hap kullanman mantıksız sen bebek istediğini söylemedin mi doktoruna ben ilk gittiğimde bana da doğum kontrol hapı vermişti bebek istediğimi söyleyince vermedi.. senin yumurtalarının uyarılması için ilac kullanman lazım ardından da catlatma iğnesi.. bence baska bir doktora git 1 sene daha boşuna beklememiş olursun  :opucuk:
149
bende Ceylin ismini çok beğeniyorum anlamı cennet kapısı  :love9:
150
beni 18 ağustosa yazar mısınız  :)