Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Emine

46
Hayırlı olsun.  :hello: Umarım kısa sürede alırsınız geri ödemenizi  :amin:
47
Kamu Hizmetleri / Ynt: KOSGEB Personeli Şikayet
10 Mart , 2018, 22:43:35
Ben de KOSGEB girişimcilik eğitimi aldım. Üstelik anlatılanları dinledim anladım da ancak şirketi kuracak paran yoksa bu eğitim bir işe yaramıyor.  Sen şirketi kendi paran ile kuruyorsun, herşeyi satın alıyorsun. Sonra faturaları vs ibraz ediyorsun devlet sana bir kısmını ileride ödüyor. Yani zaten parası olup şirketi kuran sonradan devletten destek alıyor bu ödemesinin bir kısmını geri almak için. Başta kuracak paran yoksa hiçbir şey yapamazsın. Konunun özeti bu ne yazık ki.
48
Merhaba, hoş geldin Zehra. Çocuk olayında en büyük engel gerçekten stres kafanı hep bu konuyla meşgul ettikçe stres engel oluyor. Benim kardeşim ilk çocuğu tüp bebekle oldu yıllarca uğraştılar çocuğum olmuyor diye strese girdikçe zor oldu. İlkinden sonra kendini rahat bırakınca arka arkaya tedavisiz 2 kızı daha oldu. Allah yardımcın olsun biraz sabret ve dua et ümitsizliğe düşmeyip rahat oldukça göreceksin hamilelik haberini alacağız 🙏
49
Merhaba hoş geldiniz  :wave:
Test çizgisi kontrol çizgisiyle aynı yoğunluktaysa yumurtlama dönemindesiniz demektir. Test çizgisi yoksa o dönemde değilsinizdir.
50
Benimki Beko 15 yıldır kullanıyorum. Bulaşık makinasında da çıkarıp yıkadım teflon kısımları yapışıyor artık yenileme vakti geldi bu arada teknoloji bayağı değişmiştir yeni çıkan cihazlara da bakıyorum. Son dönemde alan varsa tavsiye alabilirim.
51
Limon tuzunun çaydanlıktaki kireçleri söktüğünü okumuştum. Ütünün içine bir miktar sirkeyle atsak birşey olur mu bilemedim. Ütümden de çok memnunum bozulursa çok üzülürüm. Kireçlendi mi bilmiyorum çeşme suyu kullanıyorum aynı suyu kullandığım çaydanlıklar vs kireçleniyor porçöz kullanıyorum ama ütüm kireçlendimi bilmiyorum. Limon tuzu deneyen olursa haber versin 😂
52
Merhaba 15 yıldır kullandığım BMS çelik tencerelerimin kulpları kırıldı. Kapağının içine de bulaşık makinasında yıkayınca su birikiyor değiştirmeyi düşünüyorum. Bugün bir mağazada Karaca window 18 parça kırmızı tencere setini beğendim. Mağazada 900 TL dediler internette 650 TL ye de satılıyor. Karaca ile ilgili şikayet sitelerinde yorumlar da okudum ama başka modellerdeydi. Firma cevap olarak hep ilginiz için teşekkürler gibi kopyala yapıştır cevaplar vermiş. Bu seti kullanıp memnun olan var mı?
53
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: hamile miyim?
07 Şubat , 2018, 00:09:52
Bugün TLC diye bir kanalda Hamile Olduğumu Bilmiyordum diye bir program izledim. Orada da 6 haftalık hamileyken doktor düşük yapmışsın demiş sonra ara ara bazı aylar kan gelmiş adet olduğunu düşünmüş bazı aylar gelmemiş ağrılarını da böbrek taşı düşüreceğine yormuş sonra evin ortasına doğurdu bebeğini şok oldu. Acil servis gelip hastaneye götürdüler. Birkaç bölüm izledim herşey olabiliyor tuvaletim geldi sanıp klozete doğuran oluyor programı izle istersen. Kan testi yaptırdın mı hiç? En güzeli doktora gidip ultrasonla baktırman sonra bebeğin doğumunda haberin olabilir seninde programdakiler gibi olmasın sonun.
55
Bebeklerine farklı dilde ninni dinletmek isteyen anneler için bir kaç ninni

Afrika Ninnisi ben buna bayılıyorumm
https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=rDEeg8MNtrY

Meksika Ninnisi
https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=foYbOJe0cLU

Arap ninnisi
https://www.youtube.com/watch?v=3isTuxS_izI

https://www.youtube.com/watch?v=JtYdEHtB97U

Sizin beğendiğiniz ninniler neler?
56
Eşinizin zevkini sizin daha iyi bilmeniz lazım. Siz eşinizi hangisiyle daha çok beğeneceğinizi düşünüyorsanız bence onu alın
57
İnşallah bir şeyi yoktur doktor normal demiş iyi düşün iyi olsun  :amin:
58
2. çizgi silik de olsa çıktıysa ve BHCG 10 ün üzerindeyse hamilesin. Ağrı ve akıntı olabilir . Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin  :hello:
59
Alıntı yapılan: ayy - 03 Ocak , 2013, 13:26:30
bende zevkle izledim tebrikler :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

daha önce nasıl görmemişim :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
Teşekkürler 😊🙈
60
Günaydın 😂