19 Mayıs , 2024, 07:12:21

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - defnelma

1
hamiş kalmak istiyorum. bakalım geçen ay olmadı. insallah bu ay olur. ama çok uzun süre uğraşanlarıda görünce ümitsizliğe kapılıyorum. umarım hayırlı zaman da hayırlı, sağlılı bebişler veririr Rabbim hepimize. :binkybaby:
2
bugün günümdü.ama yarında olabilir. bugün adetim gelmedi.ama sanki belirti felan kalmadı. ya umarım bebiş vardır.... :binkybaby:
3
Alıntı yapılan: g10ca - 07 Mart , 2010, 00:12:50
hay Allah yaaa acaba nilin sonucu negatif mi  :dontknow:

defnelmacım dediğin gibi herkeste farklı olur belirtiler , bi iki gün sonra adet olmazsan tekrar test yaparsın canım , Allah gönlüne göre versin



o iki günü beklemek o kadar zor geiliyor ki.tek güvencem adetimin çok düzenli oluşu. bir gün bile gecikse kan testine koştururum herhalde. her gün vücudumda değişiklik var mı diyee bakmakta komik gelmeye başladı artık.kendime gülüyorum bazen. çok sabırsızım galiba.
4
benimde adetime 3 gün var idrar testi yaptım ama negatif çıkt. bugün moralim biraz bozuk. ama umarım vardır. okuduğum kadarıyla herkeste belirtiler farklı oluyormuş.ne olur gelsin bebişimmmm....
5
bence çok zor bu günleri tutturmak. istenen bebek herkese nasip olsun insallah