27 Nisan , 2024, 12:44:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - koruyucuaile

1
Merhaba,

Geçici süre ile çocuğu yurt dışına götürebiliyorsunuz. Gittiğiniz yerin ikametgahını bildrmek zorundasınız sadece. Sevgiyle kalın.
2
Merhaba,

İlk gidilecek yer, bağlı bulundukları ildeki SHÇEK  Çocuk Yuvası.Oradaki sosyal servisteki çocuk gelişimi ve eğitimcisi ya da sosyal hizmetli ile görüşmeleri ve belgeleri öğrenmeleri lazım. Daha sonra yuva onları il müdürlüğüne gönderecek. Gerekli belgeleri doldurup oraya teslim edecekler. Benim sitede ya da www.cosev.com  adresinden de gerekli telefonlara ulaşabilirler. Sevgiyle kal.
3
Merhaba,
Alında yönetmeliklerde de var. Bekarlar koruyucu aile olabiliyor.neden böyle bir cevap aldın bilmiyorum. Anladığım kadarıyla sen sadece konuşmuşsun. Eğer resmi belgelerinle başvursaydın, verdiğin evraklara istinaden sana resmi kanalla cevap vermeleri gerekecekti. Şu olabilir diye düşünüyorum.. Bu çocuğu gerçekten istiyor mu? diye engeller koymuş olabilirler mi bilmem. Beni de sözel olarak zorladılar biraz..Çok da kolay olmadı. Çünkü gerçekten çocuğa hem annelik hem de babalık yapmak önemli. Kurum da bu durumda zorluyor. Evlilerden daha zor olacaktır senin işlemlerin belki.Yılmaa
4
Merhaba,

Ben bekar bir koruyucu aileyim. Türkiye' de SHÇEK te barınan çocukların %90 a yakınının ailesi yaşamakta. Bu nedenle de kanunlarımıza göre evlatlık verilememektedir. Onlar için koruyucu aile sistemi oluşturulmuştur. www.koruyucuaile.com sitesini ziyaret edin istiyorum.
Sevgiyle kalın.