28 Nisan , 2024, 21:05:55

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - bhrssyy

21
arkadaslar bu nisanın 16 sında rahim filmi çekildim sonra 20 sinde doktora gittiğimde yumurtalarım vardı ama henüz küçük dedi doktorum  gün aşırı ilişkim oldu yumurta akı kıvamında akıntım oldu bi kaç gün kasıklarımda ve karnımın altında kramplar oluyo ve geçen gün feci şekilde basım döndü ilk defa oldu sizce hepsi filmden dolayımı yoksa hamile olabilir miyim?
22
Arkadaslar bende asılama yaptırıcam sanırım kocaelide nerede ne kadara yaptırdınız yardımcı olur musunuz?
23
KIZLAR MERHABA.BEN BUGÜN İSTANBUL RADYOTOM RADYOMARDA RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM VE ÇEKİLECEK ARKADAŞLARA DA ORADA ÇEKİLMELERİNİ TAVSİYE EDERİM.ÖYLE DİĞERLERİ GİBİ CAN YAKICI Bİ OLAY YOK ÇÜNKÜ GELİŞMİŞ Bİ TEKNOLOJİLERİ VAR VE BENİM SADECE İLAÇ TÜPLERDEN GEÇERKEN  ADET SANCISI GİBİ Bİ SANCIM OLDU.HERKESE TAVSİYE EDERİM  :icon_thumright:
24
Anne Olmak İstiyorum / kocaeli
30 Mart , 2012, 16:42:17
kızlarrrrrrr  :love9: kocaeliden kimler var aramızda??
25
Hamile Günlüğü / bi umut
06 Temmuz , 2010, 01:07:51
Rabbım sen bızı sasırtma bıze herseyın hayırlısını ver ınsallah. benım gıbı bebıs ısteyenlere de hayırlı ve saglıklı bebısler nasıb eyle..bekleyıste olanlara da hayırlısıyla kucklarına almayı nasıb et.dunyanın butun yuku omuzlarımda sankı su an,ama ben bılıorum Rabbım nasıp edıcek ve yukumu hafıfleten bı melek bana da gonderecek ınsallah
26
Hamile Günlüğü / heyecan
17 Mayıs , 2010, 02:33:38
merhaba arkadaslar forumda yenıyım tum yazılarınızı okudum sayılır oncelıkle hamıle arkadsları tebrık edıyorum rabbım analı babalı buyutsun  :) benımde adetım ıkı gun gectı cok heyecanlıyım 2 senelık evlıyım ve bı bucuk senedır beklıorumm nolur banada dua edın :amin: :amin: