09 Mayıs , 2024, 21:47:10

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gizmo

1
slm kizlar benide 7 temmuza yazarmisniz :) tskler simdiden  ALLAH a
izin verirse yaz bebegi olucak benim bebegimde :aferin:
2
cok tsk ederim arkadaslar hepinize ayri ayri darisi isteyen herkesin basina... YUCE RABBIM annelik duygusunu hepimize tattrsin  :amin: :amin:
3
INSALLAH CANIM ALLAH gonlune gore versin
4
iyi aksamlar ruyam hosgeldin
selsebil canim sen ne zamandir bebek istiyosun cok oldumu beni bu 3. ayimdi ve ALLAHIN HAKKI UCTUR HESABI BU AY HAMILE KALDIMN :muzz:
5
cok tsk ederim canim insallah  :amin: darisi isteyen herkesin basina...
6
Alıntı yapılan: güneşş - 04 Kasım , 2010, 15:40:14
kızlar çok mutluyummmmmmm hamişimmmmmmmmmmm :wav: :occasion16: :wav: :occasion16:
tebrik ederim gunescimmm bende hamileyimmmmm nasil mutlu oldugunu tahmin edebiliyorum canimmm aLLAHIM kucagimza almayida nasip etsin insallah
7
ALLAHIMA SUKURLER OLSUN bana dogum gunumde ne guzel hediyeyi verdi cok mutlum yaa su anda sat tarihime gore 5 hatalik hamileyimmmmmmmm  :nazar:  :binkybaby: anne olucamm bundan daha guzel bi duygu varmidir yaa  :love9: :love9: ALLAHIM ISTEYE HERKESE VERSIN INSALLAH  :amin:
8
Alıntı yapılan: = - =SeLSeBiL= - = - 06 Kasım , 2010, 22:22:13
tbrklr bende kendime söz vermiştim ama yapamadm yine döndüm ama senin 1 ay sürmüş benim 1 sene heralde:)
tsk ederim darisi basina insallah..hayirlisi canim ALLAH  na zaman isterse ozaman oluyo seninkide hayirli zamani bekliyo belkide. ben de yazmamak icin zor dayanmistim ama yazarsam buyu bozulur sandim ve yazmadim hic ve hamileyim inanamdim yaa 4 gunum gecince test yaptim iki cizgide cok belirgindi. dunde doktora gitik kan testi falan yaptirdik sonucuda aldik ayrica dun dogum gunumdu benim bana en guzel hediye oldu bu sene
9
tsk ederim serifecim vet bi kac gun var arasinda benimde 30 eyluldu :) seninde hayirmli ugurlu olsun bebegin canimm
10
herkese iyi aksamlar uzun zamandir girmiyodum kendime soz vermistim hamile kalana kadar girmicem diye  ve suan da hamileyimmmmmmm cok mutluyum yaaaa ALLAHIM isteye herkese en kisa zamanda versin guneste hamileymis sanirim cok sevindim gecen ay beraber adet olmustuk bu ayda sanirim beraber hamile kaldik butun yeni hamisleri tebrik ediyorum ALLAHIM KUCAGIMZA ALMAIDA NASIP ETSIN  :amin: ben yazilari okuyodum ama yorum yazmiyodum  ben sat tarihime gore 5 haftalik hamileyim ama henuz 3 haftalik aslinda dun kan tahlili yaptirdik  beta hcg degerim 4612 cikti cok mutluyum yaa :hieyt: :hieyt: :hieyt: :occasion14:
11
sagol bi tanem yaa insallah oyleyimdir. boyle beklemsi heyecan verici ama bir yandanda insani cok geriyo ha oldum ha olucam umutlanmakta istemiyorum napsam bilemedim en iyisi beklim ben biraz daha dimi??
12
Alıntı yapılan: esra_örs - 30 Eylül , 2010, 22:49:16
Alıntı yapılan: gizmo - 30 Eylül , 2010, 22:38:04
Alıntı yapılan: gurbetten silaya - 30 Eylül , 2010, 22:23:17
insallah hamiledirsin
test yapsan olmazmi
reg gününden önce belli oluyor
ben dayanamazdim sanirim :)
sagol canim insallah hamileyimdir ama umutlanmakta istemiyorum soonra hayalakirikligi kotu oluyo insan sonra tekrar basa sar bekle bir ay  :y25: bende zor dayaniyorum aslinda ama  gunum gecmeden cikmaz diye yapmiyorum pzartesiyi beklicem insallah olmam  :amin:
bence test yap benımkı adetımden 10gun once bellı olmustu

bak simdi aklima dusurdun ben nasil dayanicam pazartesiye kadar  :love9:
13
Alıntı yapılan: gurbetten silaya - 30 Eylül , 2010, 22:52:28
akintim oluyor demisin
böyle sümüksü mü (affedersiniz)
benim ilk hamileligimde olmustu
evet ya seffaf renksiz su gibi
14
Alıntı yapılan: gurbetten silaya - 30 Eylül , 2010, 22:23:17
insallah hamiledirsin
test yapsan olmazmi
reg gününden önce belli oluyor
ben dayanamazdim sanirim :)
sagol canim insallah hamileyimdir ama umutlanmakta istemiyorum soonra hayalakirikligi kotu oluyo insan sonra tekrar basa sar bekle bir ay  :y25: bende zor dayaniyorum aslinda ama  gunum gecmeden cikmaz diye yapmiyorum pzartesiyi beklicem insallah olmam  :amin:
15
gecmis olsun canim uzuldum bebegini dusurmene hayirlisi buymus demmekki  oyle dusun.. benimde yuzumu sivilceler basti biri iyilesirken biri cikiyo goguslerimde  cok hassas dokunamiyorum bile. almina ben de snein gibiyim bende hep 26  27 gunde adet goruyodum ama uc ay boyunce 30 gun de bir gormeye basladim gecen ayda snein ki gibi bir hafta erken oldum bende simdi diyorum acaba 27 mi yoksa 30 mu adet tarihim eger 27 ise bugun 27 gundu ama olmadim dunden begri belirtiler yasiyoruum bacakalrim belim ara ara agriyo birde akintim var hissedili derecede hep adet oldum saniyorum bakiyorum bisey yok  :icon_scratch: ???