27 Nisan , 2024, 21:37:10

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - <<AyBüKe>>

1

   Nur dün gece söyledi Aselim abla oluyomuş  :nazar:   

   :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

   Bekliycem söylemek için diyodu ama bi yandan da çatlarım diyodu  :k06: :k06: 

  Test yapmış pozitif çıkmış  :hieyt: :hieyt: :hieyt:


   Hayırlısıyla kucağına alır inş. canım arkadaşım  :amin:   :opucuk:
2
Biraz da Eğlenelim / Şok olacaksınız :)))
14 Haziran , 2012, 22:45:40

   Aklınızdan hayali veya gerçek bir karakter belirleyin ve sorulara doğru cevaplar verin .  Nasıl bildiğine inanamıyacaksınız :))

   Ben tweety, pepe ve anjelina jolie yi geçirdim aklımdan 3 ünü de bildi :D Hatta eşim şu an çok ünlü olmayan bi futbolcuyu geçirdi aklından onu bile bildi  :ehi: :ehi: :ehi:  Çok eğlenceli  :k06:

     
      http://tr.akinator.com/
3

    20.03.2012

    Minik sevgilim bu zamana kadar hep yazmak istedim sana ama olmadı yaşına giriceksin neredeyse ben daha yeni yazıyorum günlüğüne  :k06:
    Bugün 9 ay 20 günlüksün meleğim gözümün önünde günbegün büyüyorsun. Yepyeni şeyler öğreniyorsun  :love9: 
    31 mayısta geldin , hayatımıza güneş gibi doğdun. O gün değişti hayatımız . Annenin gurbette yanına arkadaş oldun , yalnızlığına ortak oldun yavrum.
    En güzel günlerimiz asıl şimdi başlıyor kuzum, herşeyden anlar oldun artık. Havalarda güzelleşti 3 gündür geziyoruz seninle. Bugün babannen sen ve ben çıktık dışarı, simidimizi de aldık güvercinlere simit attık onları etrafımızda gördükçe sevincinden çıldırdın resmen.  :nazar:
   Bu nasıl bi sevgi, nasıl bi aşk Asya'm  :love7:  Sanki ben seninle tekrar varoldum, bazen babana da diyorum anne olmak için yaratılmışım sanki ben diye  :)
   Artık bi günlüğümüz olduğuna göre hergün yazmaya çalışıcam buraya bebeğim ...  :love9:  Anne seni canından çok seviyor kuzucum  :love9: :love9: :love9:
4
   Kızlar kızım yarım saat önce yürüteçi halıya takılıp düştü, kafası orta sehpaya çarptı :(((   Sehpa deri mobilya gibi sert değil allahtan ama çok korktum oda korktu sanırım ağladı baya :( Sakinleştirdim kucağıma alınca 5 dk sonra sustu ama alnının biraz yukarısı başının ön kısmı yani hafif şişti :((   Buz koymaya çalıştım ama onuda tutturmadı. Ne yapabilirim başka, bişey olmaz dimi off ilk defa oldu elim ayağıma girdi yaaa :(
5
Sağlık / BÖBREK TAŞI AĞRISI :(((
10 Aralık , 2011, 17:15:39
  Arkadaşlar eşim bu sabah fena bi ağrıyla uyandı, hemen acile gittik. İdrar tahlili, ultrason ve röntgen sonuçlarından böbrek taşı dedi doktor  :'(   İğne yaptı, ilaç verdi ama bi türlü geçmiyo ağrısı. Ara ara öyle bi ağrı geliyoki duvarları yumrukluyo  :sad1:  Ve arada da istifra ediyo..  Ameliyata gerek yok dedi ama acil doktoru olduğu için sanki pek anlamadı gibime geldi, ne kadar büyüklükte olduğunu falan söylemedi hiç  :dontknow:   

  Sizin yada yakınlarınızın böyle bi sorunu varmıydı ve nasıl geçti ? Şifalı su falan diyolar ama nerden bulucazki onuda ..  Bi an önce geçsin istiyorum yaa hal kalmadı adamda sancı çekmekten  :y25:
6
  Arkadaşlar bugün saat 10 da kızımın 2. ay aşılarını yaptırdık. Verem, 5'li karma ve Kanjuge aşısı toplam 3 tane aşı vurundu kızım. 2 tanesi bacaktan, 1 tanesi omuzdan  :crybaby2:   1 saat öncesine kadar bişeyi yoktu ama 1 saat önce bir ağlamaya başladı imkansız susturamıyoruz  :y25:  Ateşi yok şimdilik ama inanılmaz acısı var sanırım . Sizlerde de böyle oldumu tecrübeli annelerden yardım istiyorum lütfen  :crybaby2:   Resmen ağlarken morarıyo çocuğum ya içim gidiyo  :crybaby2:  Doğduğundan beri hiç ama hiç böyle ağlamamıştı. Uykudayken unutuyo sanırım ama gözlerini açar açmaz deli gibi ağlıyo vede çok sıçrıyo  :crybaby2:
7
  Kızlar bugün İbrahim Saraçoğlu'ndan dinledim... Gebelikte ilk 4 ay nar suyu çok tehlikeliymiş.. Düşüklere ve kanamalara sebep oluyormuş  :sad1: Üstüne basa basa özellikle söyledi :-\  Bana annem kaç gündür taze taze sıkıp nar suyu içiriyordu bende çok severim zaten ama bugün bunu dinleyince korktum açıkçası  :sad1:  Normalde çok faydalı olan nar gebelikte tehlikeliymiş o yüzden sizlerle paylaşmak istedim ... 
8
Fıkralar / Bi fıkrada benden..
18 Nisan , 2010, 16:19:20
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldimi?' Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'. Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve Göğüslerini düzelttiriyor. Kısacası: 'Yeniden doğmuş gibi. Daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor. Azrail'e soruyor: '40 seneden daha fazla yaşayacağımı söylemiştin, Neden o zaman bana o ambulansın carpmasini engellemedin?

Azrail cevap veriyor:
'Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım ki ... :D:D  :k06:  :k06:
9
 Günaydın arkadaşlar .. Bende yeni aranıza katıldım. 8 gün önce düşük yaptım, ilk bebeğimdi  :y25: Adım aybüke, 23 yaşındayım. Düşük yaptıktan sonra bu konuyla ilgili yazıları okurken buldum bu siteyi ve üye oldum. Yazılarınızı okurken kaptırıyorum kendimi, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :) Bebeğini kaybettikten sonra yeniden hamile kalan arkadaşları okuyunca moral buldum gerçekten. Umarım hepimiz için güzel paylaşımlar olur  :D