08 Mayıs , 2024, 12:58:14

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ygs

1
çok teşekkür ederim canım ya...daha 1 yaşında kuzum bilmiyorum nerden kaptığını yarın bi daha götürcem doktora öle duruyo  kuzum benim ağlamayan yavrum zır zır... :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
2
pazar günü  ateşlendi die doktora götürdük...boğazları  kızarmış bişey yok dedi ama antibiyotik ateş düşürücü verdi..ertesi gün baktık kolları ve bacaklarında kızarıklar var bi kaç tanesi sulu....ara ara ateşi oluyo çok keyifsiz yerinden kalkmıyo offf  yaaa...ben ilaçları hala veriyorum kızlar bi sakıcası yoktur heralde dimi?? sağlık ocağında doktor ver dedi ama ne bilim....
3
benim sıkıntımda yatmayla ilgili çok dönüyo yüzüstü yatmak istiyo yanlarına küçük yastıklarını koyuyorum dönmesin diye alıyo onları kucaklayıp ayak ucuna atıyo :k06:üstünü örttürmüyo örtünce uyanıyo gece resmen boğuşuyoz oğluşumla :k06: :k06:
4
kızlar hepinizi anlıyorum en iyisini yarayışlısını vermek istiyosun ama abartmayın derim ben allaha şükür bi kızımı büyüttüm inanın hiç öle özel bişey yapmadım şimdi oğlumdada yapmayı düşünmüyorum açıkçası...zaten evimde çok şükür sebze pişiyo meyve yiyoruz...tabi onunkileri biraz farklı pişircem bir süre .. kendinize çok sıkıntı yapmayın rahat olun :love3:
5
Alıntı yapılan: ♥♥♥gültanesi tontik annesi♥♥♥ - 15 Eylül , 2011, 21:55:44
Alıntı yapılan: ygs - 09 Eylül , 2011, 14:10:29
kızlar bebeğimi üşüttüm galiba yada babamızdan geçti.... :crybaby2: gece ara ara öksürüyodu uykusunda demin baktım burnu akmış kurban olduğum yaa....ilaç kullanmak istemiyorum önerileriniz varmı....daha akşamdan beri böyleyiz işallah geçer sıcak tutmaya çalışıyorum ama mecbur kalırsam tabi götürcem doktora:((
canım geçmiş olsun
bu mesaj gözümden kaçmış
inşallah iyileşmiştir paşan
meyve suyu versen domates suyu falan c vitamini varya
onun dışında dra götür en iyisi küçük olunca bilemiyorum ne yapmak gerekir
çok saol canım dayanamadım götürdüm geçen hafta çok şükür bişey yok dedi dr 2 şurup verdi devam ediyoruz..pazartesi kontrole götürcem yinede....
6
kızlar bebeğimi üşüttüm galiba yada babamızdan geçti.... :crybaby2: gece ara ara öksürüyodu uykusunda demin baktım burnu akmış kurban olduğum yaa....ilaç kullanmak istemiyorum önerileriniz varmı....daha akşamdan beri böyleyiz işallah geçer sıcak tutmaya çalışıyorum ama mecbur kalırsam tabi götürcem doktora:((
7
anaaa kızlar daha erken deiilmi ek gıdaya...ne bilim ben emmeyi  bırakır die hiç vermiyom bişey sadece karpuzu yalatıyom çatalla bayılıyo tosun paşam :binkybaby: :binkybaby:
8
ne kadar var ayşegül bebeklerimizin arasında benimki 10 mayısta oldu...
9
canım ne sor ne ben sölimmi desemmiki :crybaby2: :crybaby2:12 sene aradan sonra biraz zor oldu...kızım normal olmuştu...bunda son güne kadar bekledi doktorum ama son gün gittim ne açılma ne sancı nede çocuk dönmüştü mecburen sezeryan oldu...normal doğumu bildiğimdenmi yaş 31 olduğundanmı bilmiyorum çok zor oldu çok ağladım...girerken ağladım çıkarken ağladım...allaha şükür çabuk taparladım kendimi zaten canını düşünen biri deilimdir..haftası çıktı cam silmeye başladım...olsun ama herşeye değer canım ya...
10
KIZLAR MERHABA BİZ DAHA YENİ GİRMEYE BAŞLADIK NETE....3 AYLIK OLDUK BİZDE DÜNYALAR TATLISI Bİ KIZIM VARDI BİDE TONTİŞ Bİ OĞLUŞUM OLDU...RABBİM HEPİMİZİN KUZUCUKLARINI ESİRGESİN İŞALLAH :amin: :amin:
11
bilmiyom ya bi tersllik var ama çözemedim sinir oluyom :cildir: :cildir:resim yükleyemiyorum yoksa eklicemde :cildir: :cildir:
12
kesinlikle tuzruhu filan kullanmayın iiyice açıyo aralarını sonra daha kötü oluyo size tek tavsiyem çamaşır suyunu döküp üzerine cif ve çelik teliyle silin harika ben asla başka bişey kullanmam heryerde harika sonuç :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
13
ya  dikişin arasında yer var yuvarlak demire geçiriyorum ama çıkıyo bide ters kalıyo açık tarafıı :cildir: :cildir: :cildir:
14
kızlar bende çok ağırlaştım galiba kafamı kaldıramıyom gözlerim açılmıyo biran önce kavuşmak istiyom oğluşuma artık :amin: :amin:
15
ayşegül çok tatlı gerçekten rabbim analı babalı büyüsün işallah :nazar: :nazar: