Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

61
canım gözün aydın rabbim kucagınada almayı nasip etsin  :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :muzz: :muzz: :occasion5: :occasion5:
62
daha nice yaslaraaa    :hello2: :hello2: :hello2:
63
kızlar 20+1 günlük hamileyim grip oldum bogazlarım çok ağrıyor ne yapabilirim önerileriniz neler  :sad1:
2litre suya 3limon sıktım onu içiyorum acaba bi zararı olur mu
64
 :hello2: dogum gunun  kutlu olsun daha nice yaslara  :hello2:
65
թıг թıг
benim ameliyat olacak ablammış  :laughing7: benim bu siteye üye oldugumu biliyodu oda beni işletecekmiş güya ama iyi işletmedi söledi ben kevserin ablasıyım diye canım ablacım hoşgeldin sitemize inanki bu site çok güzel bi site çok güzel arkadaslıklar ,dostluklar var zaten sende sohbet ettikce anlarsın  :opucuk: :opucuk: :hieyt: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: inş pazartesi ameliyatın guzel gececek sen hiç üzülme içini rahat tut biz sana hep dua etcez  :amin: :amin: :opucuk: :opucuk: :flowers: :love3: iyiki benim ablamsın  :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2:
66
 :love9: doğum gunun kutlu olsun nihall  :hello2:
67
DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN ARKADASIM DAHA NİCE YASLARAAA  :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :muzz: :muzz: :occasion5: :occasion5:
68
 :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: CANIM ARKADASIM DUALARIMIZ KABUL OLDU BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN COKK AMA COOOK SEVİNDİM ANLATAMAM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME  :amin: :amin: :amin: BENİM MİNİK KUZUMA ARKADASLAR COĞALIYOR YUPYYYYYYYY  :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: ALLAH SAGLIKLI SIHATLI KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİN CÜMLEMİZİNKİNİ  :amin: :amin: :amin:

RABBİM İSTEYEN HERKESEDE NASİP ETSİN BUNU CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM HEP  :amin: :amin: :amin:  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
69
doğum gunun kutlu olsun daha nice yaslara  :hello2: :hello2: :flowers: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
70
kızlar siz banyodan sonra hangi marka sac kremi kullanıyosunuz yaa benim sacım banyodan sonra kuruyunca tiftikleşiyor sinir oluyorum yaaa  :cildir: :cildir:
71
canım doğum gunun kutlu olsun daha nice yaslara  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
72
kızlar içimden bi şey olmasını istiyorum ablam rahatsızda PİSKOLOJİK RAHATSIZLIGI VAR   :'( :'(  bana yardımcı olur musunuz selavat-ı tecviye için  :flowers:
73
kızlar dualarınıza ihtiyacım  :amin:  var yarın ablam zehirli guatırdan ameliyat oluyo aranızda böle zehirli guatırdan ameliyat olan arkadaslar veya tanıdığınız var mı nasıl  anlatır mısınız ? ALLAH IM İNŞALLAH SAGLIKLI SIHATLI AMELİYATI ATLATIR  :amin:  İNŞALLAH GERİ TEKRARLAMAZ   :amin:
BİLGİLERİNİZİ PAYLASIRSANIZ SEVİNİRİM BEN ŞİMDİLİK ÇIKIYORM
BİDE 9 YASINDA OĞLU VAR İNŞ AMELİYATTAN SONRA 2. ÇOCUGU DÜŞÜNÜYORLAR  :amin:


PEYGAMBERİMİZ'İN ŞİFA DUASI

. Âise (r.a.)"den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi;

"Ezhib"l be"se Rabbin"nasi esfi ve entes"safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin) :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

74
 
ERİŞTELİ YEŞİL MERCİMEK ÇORBASI

Malzeme

1 su bardağı yeşil mercimek, ½ su bardağı erişte, 1 adet orta boy soğan, 1 çorba kaşığı domates salçası, 2 çorba kaşığı tereyağı veya sıvıyağ, yeterince tavuk veya et suyu (3- 4 su bardağı), tuz, karabiber

Yapılışı

Mercimekleri dişe gelecek şekilde haşlayıp suyunu süzün. Bir tencereye yemeklik doğradığınız soğanları koyup üzerine tereyağını ilave edip soteleyin. Ardından salçayı ekleyip karıştırın. Üzerine haşladığınız mercimekleri  ve erişteyi ilave edin. Çorba kıvamına gelecek kadar sıcak et veya tavuk suyu ekleyin. Erişteler piştikten sonra biraz şişeceği için tekrar su ilavesi yapabilirisiniz. Ocaktan aldıktan sonra üzerine karabiber serpip sıcak olarak servis yapın.




75
SALÇALI KURU DOLMA TARİFİ
25 adet kurutulmuş biber
1 su bardağı pirinç
250 gr kıyma
2 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı ayçiçek yağı
2 adet orta boy kuru soğan
1 cay kaşığı karabiber
2 tatlı kaşığı kuru nane
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
Salçası için:
1,5 çorba kaşığı salça
4-5 diş sarımsak
2çorba kaşıgı limon suyu veya limon
2 su bardağı su
Yarım tatlı kaşığı tuz

Biberler kaynayan suya atılır ve yumuşayana kadar haşlanır, süzgece çıkarılır.Yumuşak tereyağı ve diğer malzemeler yoğrularak iç hazırlanır. Gevşek bir şekilde biberlere doldurulur. Tencereye dizilir. Üzerine salça malzemesi karışımı gezdirilir. Kapak kapatılır. Orta ateşte 30-35 dakika pişirilir.






IMMM DAHA YENİ YAPTIM  :hungry: :hungry:
76
 :love9: :love9: :love9: :opucuk: :opucuk: CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DAHA NİCE YASLARA  :muzz: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :muzz: :muzz: :love9: :love9: :opucuk:
77
Dua Paylaşımı / ŞÜKÜR DUASI
20 Nisan , 2011, 13:09:51
ŞÜKÜR DUASI
رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ
Ya Rabbi! Bana ,anneme ve babama ihsan ettiğin nimetine şükretmemi ve razı olacağın ameller yapmamı nasip et;rahmetinle beni Salih kulların arasına...... kat.
*ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN*

:amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM  :amin: :amin:
78
Fıkralar / ???
19 Nisan , 2011, 18:35:57
Evli bir kadın dışardan İlkokul diploması almak için sınava girer. Tabiat bilgisinden sorular ve cevaplar şöyle

-Soru "Mide ne iş yapar?"
-Cevap "Sindirim yapar, yediklerimizi ögütür."
-Soru "Akciğer ne iş yapar?"
...............-Cevap "Solunum yapar, Bizi yaşatır".
-Soru "Kalp ne iş yapar?
-Cevap "Dolaşım yapar".
-Soru "Beyin ne iş yapar?
-Cevap "Bizim apartmanda kapıcılık yapar"...

             
:ehi: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
79
ARKADASLAR DÜN BİRAZ SAYFADA TARTISMA CIKMIŞTI YENİ BASLIK ACMAK İSTEDİM MERYEM SURESİNİ 41 GÜN HİÇ ARA VERMEDEN İNŞ HEPİNİZİNKİNİ BİTİRECEĞİZ  :amin: RABBİMDE İNŞALLAH KABUL ETCEKTİR  :amin: BEN DUAYLA HAMİLE KALDIĞIMA İNANIYORUM MERYEM SURESİ BİTTİĞİ AY HAMİLE HABERİ ALDIM  İNŞ DARISI TUM İSTEYENLERE HEP DUA EDİYORUM SİZEDE ARKADASLAR  :amin: 
80
 :flowers: :flowers: doğum günün kutlu olsun daha nice yaslara  :flowers: :flowers: