27 Nisan , 2024, 19:12:30

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Ayla

1
 Kızlar,
Kuzuşum 6,5 aylık. Sürekli kucak istiyor. Doktorumuz kucağa alma bırakın yere diyor. Ama benim kuzuşum doktoru dinlermi.Napıcam bilmiyorum. yere bıraktığım an ağlıyor.Emeklemesi için yerde çaba göstermesi gerekiR. Ne yapmalıyım? :'(
2
Arkadaşlar,
Sezeryanla doğum yaptım.6,5 ay oldu. Geceleri çok şiddetli derecede sırt ağrısı çekiyorum.Acaba doğumla ilgilimi?
3
Kuzuşum 6,5 aylıK..Yaklaşık 1 haftadır kivi veriyorum.Ve çok seviyor. Sanırım ekşi meyveleri sevecek. :) Hiç suratını büzüştürmüyor bile.Acaba sakıncası varmıdır?
4
Arkadaşlar,
kuzuşum 6,5 aylık.Ek gıdaya 5,5 aylıkken başladık.Bebeğim yoğurt yemek istemiyor. Yoğur içine armutu çok sevdiği için armut suyu koydum ama yinede yemiyor.Özellikle biberonla vermek istiyorum ama almıyor. Bana ne önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler
5
Tanışma Bölümü / Merhaba Arkadaşlar
10 Nisan , 2009, 23:14:45
Siteyi inceledim ve gerçekten çok beğendim. Ben 2 senelik evliyim ve 6,5 aylık kuzuşum var. İsmi Yiğit.Eşim ve kuzuşum  için ölüyorum. Anne olmak gerçekten çok güzel bir duygu.Sitede benimle aynı duyguları yaşayan bir çok arkadaş var.Bebek büğütmek gerçekten zormuş. Büğütürken bir çok zorluk ve problemle karşılaşıyorsun. Bu problemleri paylaşmak ve benimle aynı şeyleri yaşayan diğer arkadaşlarla ortak çözümler bulmak için üye oldum. Diliyorum gerçekten yararlı olur ve benimde faydam olur.Umuyorum güzel arkadaşlıklar kuururum.Herkese sevgiler.