27 Nisan , 2024, 19:23:08

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ayla

1
Arkadaşlar,

Bence evlilik aşkı öldürmüyor :k02:, fakat aileler evliliği öldürüyor :cildir:
2
Özgecim merhaba,

Aynen öyle. Hiç iş yapamıyorum.Birde anne aşığı. Hiç kimsede durmuyor. İlla benim almamı istiyor. Yerde durması için yer minderleri aldık oyuncak asılı.Ama en fala 5 dakikaduruyor.Yürüteç aldık onda bile çok çabuk sıkılıyor.Hemen kucağıma gelmek istiyor.Valla napcamı şaşırdım.öPÜYORUM SENİ. :opucuk: :opucuk
3
 Kızlar,
Kuzuşum 6,5 aylık. Sürekli kucak istiyor. Doktorumuz kucağa alma bırakın yere diyor. Ama benim kuzuşum doktoru dinlermi.Napıcam bilmiyorum. yere bıraktığım an ağlıyor.Emeklemesi için yerde çaba göstermesi gerekiR. Ne yapmalıyım? :'(
4
Öncelikle arkadaşm geçmiş olsun.Nekadar üzgün olduğunu hissedebiliyorum.Gerçekten üzüldüm.Umuyorum istediğin zamanda en sağlıklı ve en hayırlı şekilde tekrar güzel duygularla hamile laırsın.Senin için dua edeceğim.Hayırlısı için dua etmeyi unutma.Öpüyorum seni
5
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: ACİL YARDIM
16 Nisan , 2009, 23:36:08
Merhaba Demetcim. :)
Benimde Yiğit isminde 6,5 aylık kuzuşum var.Emzirmek ne kadar rahatmış. Ek besinlere geçince dahada iyi anlıyorsun. Ek besine geçmeden önce sürekli memede duruyorduk. Bazen şikayet ediyordum.meğersem ne kadar rahatmış emzirmek.Biz 5,5 aylıkken başladık ek besinlere.Bütün günüm kuzuşuma bişeyler yedirme cabasıyla geçiyor.Yemiyor yemiyor yemiyor.O kadar zorki küçük yaramazlara bişeyler yedirmek.Tek başınaysan dahada zor.Biz yerken dikkatini başka şeylere yönlendirmeye çalışıyoruz.Dikkatini başka şeye verince yediğinide anlamıyor.Ama yemek saatimiz tam 1 saat sürüyor.Bazen dışarda veriyorum.Onun dikkatini dağıtacak mo kadar çok şey varki ,hemen ağızını açıyor.Birde yemek saatlerini düzenli ve aynı saatlerde vermeye çalış ki, bebeğin yemek saati olduğunu ve yemek yemek zorunda olduğunu bilsin.Doktorumuz bize özellile saatler konusunda düzenli olmamız gerektiğini söyledi.Onlar daha yeni alışıyorlar yemekle. Ben mesela sebze yemeklerini sevmiyordu.Armutu çok seviyor.Armutu rendeliyorum.Sebze vereceğim zaman ilk önce armutu veriyorum. Ağzını açıyor armutaa.Tekrarında kaşığa sebzeyi alıp önünede armutu alıp öyle veriyorum ağızına. Sende sevdiği bir besinle yapabilirsin.
Sana kolaylıklar diliyorum. Bebeişini öpüyorum. :-*
6
Arkadaşlar,
Sezeryanla doğum yaptım.6,5 ay oldu. Geceleri çok şiddetli derecede sırt ağrısı çekiyorum.Acaba doğumla ilgilimi?
7
Teşekkür ederim arkadaşlar beni uyardığınız için.
8
Canımcım,
Ben bebeğimin hareketlerini  6. ayımda hissetmiştim.
9
Herkese teşekkürler öncelikle. Yoğurtu ben iyice karıştırıp kıvamını su gibi akıccı hale getiriyorum. İçine elme veye armutta kayunca iyice akıcı oluyor.Ama biz zor 10cc zor yiyoruz.

Benim 5 yaşında yeğenim var. Gece uykurken bile biberonla içiyor.Ve çok yarıyor. Doktoru geişiminden çok memnun.Bebeklikten beri yoğurt manüsünden hiç eksik olmuyor.Ben herkese tavsiye ediyorum.
10
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
13 Nisan , 2009, 23:22:01
Gönül sana canı gönülden katılıyorum:)))
11
Kuzuşum 6,5 aylıK..Yaklaşık 1 haftadır kivi veriyorum.Ve çok seviyor. Sanırım ekşi meyveleri sevecek. :) Hiç suratını büzüştürmüyor bile.Acaba sakıncası varmıdır?
12
Arkadaşlar,
kuzuşum 6,5 aylık.Ek gıdaya 5,5 aylıkken başladık.Bebeğim yoğurt yemek istemiyor. Yoğur içine armutu çok sevdiği için armut suyu koydum ama yinede yemiyor.Özellikle biberonla vermek istiyorum ama almıyor. Bana ne önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler
13
Tanışma Bölümü / Merhaba Arkadaşlar
10 Nisan , 2009, 23:14:45
Siteyi inceledim ve gerçekten çok beğendim. Ben 2 senelik evliyim ve 6,5 aylık kuzuşum var. İsmi Yiğit.Eşim ve kuzuşum  için ölüyorum. Anne olmak gerçekten çok güzel bir duygu.Sitede benimle aynı duyguları yaşayan bir çok arkadaş var.Bebek büğütmek gerçekten zormuş. Büğütürken bir çok zorluk ve problemle karşılaşıyorsun. Bu problemleri paylaşmak ve benimle aynı şeyleri yaşayan diğer arkadaşlarla ortak çözümler bulmak için üye oldum. Diliyorum gerçekten yararlı olur ve benimde faydam olur.Umuyorum güzel arkadaşlıklar kuururum.Herkese sevgiler.