Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - forumqwert

16
Kişisel Bakım / Güzellik / Cilt Bakımı
11 Şubat , 2016, 13:42:39
Cilt Bakımı

İnsan teni, kolaylıkla kurumaya meyillidir. Yağlı ciltlere dahi bakıldığında, bölgesel kurumalar mevcuttur. Yaz aylarında sıcaktan yaşanan bu kuruluk hissine, kış aylarında soğuk havalar ve rüzgâr yol açar. Pürüzsüz ve güzel bir cilde, bakımlı saçlara sahip olmak için ise; cildinizi ve saçlarınıza düzenli olarak nem depolamalısınız. Nemlendirmenin en kolay ve başarılı yolu da doğal yağlar ile beraber nemlendirici kremlerden geçer. Ürün seçiminde, her zaman için tercihinizi sizin için yelpazemizde bulundurduğumuz ürünler gibi doğal ürünlerden yana yapmanızda fayda bulunmakta.






Alanındaki en iyi cilt bakımı ürünler ve doğal mucizeleri kategoride bulmanız mümkün. Düzenli kullanım sonrasında, kendinizdeki değişimi gördüğünüzde siz dahi şaşıracaksınız. Cilt bakımı ürün seçimi esnasında cilt tipinizi dikkate almanız, ürünlerin etkisini daha da arttıracaktır. Ancak badem ve argan yağı gibi tüm cilt tiplerine uygun ürünler de bulunmaktadır.





Hafifeal.com ayrıcalığı ile alacağınız bu cilt bakım ürünleri sayesinde hem cilt bakımınızı hem de cilt temizliği yapmanız mümkün. Üstelik bunun için gün içerisinde ayıracağınız kısa bir süreç yeterli olacaktır.

http://www.hafifeal.com/urun-kategori/kozmetik/kisisel-bakim/cilt-bakimi/
17
Moda / Hamile pijama takımları
01 Şubat , 2016, 00:56:15
Hamile pijama takımları

Doğum yapan annelerin, doğumdan sonra bebeklerini rahatça emzirebilecekleri hamile pijama takımı seçimi oldukça önemlidir. Hamile ve lohusa pijama takımları seçiminde özellikle pamuklu kumaşlar tercih edilmelidir. Emzirme için özel bölmesi olan hamile pijama takımı modelleri annelerin lohusalık döneminde kolaylık sağlamaktadır. Doğuma kadar geçen sürede ve doğumdan sonra da lohusa pijama takımını sabahlığı ile giymek isteyenlere özel renk renk, desen desen olan 3 lü lohusa pijama takımı ve fiyatları her keseye farklı seçenekler sunan ucuz lohusa pijama takımı çeşitlerini bulabilirsiniz.


Bondy 3lü Lohusa Pijama ve Sabahlık Takımı 17213 Gül Kurusu


Kadife, 3lü Hamile-Lohusa Pijama ve Sabahlık Takımı 1704 Zümrüt Yeşili


Çizgili, Jakarlı, 3lü Hamile-Lohusa Pijama ve Sabahlık Takımı 1707 Lacivert
18
Düğün - Nikah / Çeyiz Olarak Alınan Şeyler
11 Ocak , 2016, 21:02:12
Çeyiz Olarak Alınan Şeyler

Her ne kadar çeyiz alışverişi sınırsız olsa da, evlilik öncesi çeyiz alışverişi için yardımcı olabilecek çeyiz setleri listesi;



Çeyizlik mutfak;

    12 kişilik misafir yemek takımı
    6 kişilik gündelik yemek takımı
    12 kişilik misafir çatal-bıçak takımı
    6 kişilik gündelik çatal-bıçak takımı
    Teflon tencere seti
    Çelik tencere seti
    Sahan seti
    Teflon tava seti
    6/12 kişilik su servis seti
    Çay-fincan takımı
    Çaydanlık
    Düdüklü tencere
    Tepsi takımı
    kepçe takımı
    Bıçak seti
    Tahta kaşık spatula seti
    Kahvaltı saklama seti
    Kek kalıbı seti
    Baharatlık
    Tuzluk, biberlik, yağlık ve sirkelik seti
    Salata kase set
    Çerez takımı
    Süzgeç set
    Oklava, merdane ve elek seti

Çeyizlik ev tekstili;

    12 Yatak örtüsü
    Nevresim takımı
    2 adet pike takımı
    2 adet battaniye
    Uyku seti
    Masa örtüsü set (misafir ve gündelik)
    Bornoz takımları
    Havlu takımları seti
    Yorgan set
    Yastık set
    Örtü takımı (salon ve mutfak için)
    Banyo seti
    Çeyiz bohçası
    En önemlisi yıllarca özenle hazırlanmış el işi dantel işlemeler

Çeyizlik beyaz eşya ve elektrikli aletler;

    Buzdolabı
    Çamaşırı makinası
    Bulaşık makinası
    Televizyon
    Fırın, davlumbaz ve microdalga set
    Elektrikli süpürge
    Kettle
    Mixer/blender set
    Tost makinası
    Saç kurutma makinası

Çeyizlik giyim;

    3lü ve 6lı saten gecelik takımları
    Erkek ve bayan gecelik ve pijama takımı
    Erkek kemer-cüzdan set
    Robdöşambr
    İç çamaşırı takımları (atlet, külot, sütyen, jartiyer ve büstiyer)

Çeyiz Olarak Alınan Şeyler http://www.hafifeal.com/ceyiz-olarak-alinan-seyler
19
Moda / Sütyen ölçü, numara ve bedenleri
31 Aralık , 2015, 22:18:02
Sütyen ölçü, numara ve bedenleri

Özellikle online sütyen alışverişlerinde en önemli sorunlardan olan doğru sütyen beden seçimi, bedenini bilmeyen ve devamlı kilo değişimi yaşayan bayanlar için her zaman sorun yaşatmaktadır.



Sütyen bedeni hesaplama; Kollarınızı kaldırarak göğüs üstünüzden tüm sırt ölçünüzü mezura ile ölçtüğünüzde doğru sütyen bedenleri hesaplayabilirsiniz. Sütyen bedeni hesaplanırken göğüs altı ölçünüzü ve göğüs üstü ölçünüzü doğru almanız yeterli. Sütyen kabı büyüklüğü A, B, C, D, DD ve E arasında değişmektedir. Yanlış bilinen yönü ise 65, 70,75,80,85, 90, 95,100, 105 ve 110 bedenler göğüs altı ve üstünden sırt çevresine kadar hesaplanan beden ölçüleridir. Yani göğüs ve sırt çevresi bedenleri sütyen bedenini verirken, göğüs altı ve göğüs üstü ölçümleri arasındaki fark yani göğüs büyüklüğü kap ölçüsünü vermektedir. Burdan yola çıkarak her bayanın sütyen ve kap bedeni farklıdır. Tablomuza göre örnek verecek olursak; mezura ile göğüs altı çevresi 86 cm olan göğsün bedeni "85", göğüs üstü 101 cm olan göğsün cup ölçüsü ise "C" dir. Bu durumda 85-C beden sütyen modelleri tercih edilmelidir.

Sütyen ölçüleri; 70-120 beden arası değişebilmektedir. Bu ölçü kollar yukarı kaldırılarak, göğüs üstünden tüm sırttan mezura ile ölçülmesi ile elde edilir. Sütyen ölçüleri ile sütyen cup ölçüsü arasında fark vardır. Sütyen cup ölçüsü ise; kollar kaldırılarak göğüs altından sırt çevresinin mezura ile ölçülmesi ile elde edilir. Sütyen cup ölçüleri ise A ile DD arasında değişmektedir. Sütyen ölçüsü ve sütyen kap ölçüsü tablosu yukarıdan inceleyebilirsiniz.



Sütyen numaraları bilindiği gibi göğüs numarası değildir, sütyen numaraları; mezura ile göğüs üstünden tüm sırt çevresinin ölçülmesi ile elde edilen birimdir. Sütyen numaraları 70 ile 120 arasında değişebilir. Sütyen numaraları hesaplanırken mezura vücuda tam tutturulmalı ve düzgün ölçü alınmalıdır, aksi halde yanlış sütyen kullanımı zamanla göğüslerde tümör oluşumuna neden olabilmektedir.

http://www.hafifeal.com/sutyen-olcu-numara-ve-bedenleri
20
Moda / Korse zayıflatır mı?
31 Aralık , 2015, 12:22:53
Korse zayıflatır mı?

Bilindiği gibi korse ürünleri kesinlikle zayıflatmaz, bu yüzden zayıflattığını iddia eden korselere itibar etmemek gerekir. Sadece latex kumaştan üretilmiş bazı korse modelleri, giyildiğinde latex kumaşı ile vücuttaki yağları çok düşük oranlarda yakarak zayıflattığı ileri sürülse de bu oran çok düşüktür. Ülkemizde latex kumaştan korse üreten firma olmadığı için bu korseler ithal edilmektedir ve fiyatları normal korselere göre 4-5 kat daha yüksektir.



Peki korse ne işe yarar?

1830 lardan günümüze korseler, özel günlerde yada toplantılarda daha fit görünmek için vücudu toparlayan ve sıkı gösteren iç giyim ürünleridir. Omurilik bozukluğu sendromu olan hastalarda dik duruşu sağlayan medical korseler sağlık amaçlıdır ve uzun süreli kullanımlarda vücudun daha dik durmasını sağlarlar.

https://www.hafifeal.com/korse-zayiflatir-mi
21
Moda / Destekli sütyen nedir?
31 Aralık , 2015, 00:22:52
Destekli sütyen nedir?



Sarkık ve/veya küçük göğüsleri sütyen kabı içindeki push-up denilen yardımcı destekler sayesinden bir beden daha büyük ve daha toplu gösteren sütyen ürünleridir. Silikonlu, push-up ve dolgulu sütyenler olarak adlandırılabilirler. Yarım destekli ve tam destekli olmak üzere 2 çeşit destekli sütyen türü bulunmaktadır. Push-up sütyen destekli sütyen demek olduğu için Push-up sütyen nedir? sorusuna da aynı cevabı verebiliriz.

Yarım destekli sütyenlerde, sütyen cup içindeki push-up desteği tam destekli sütyenlere göre biraz daha küçüktür. Normal destekli sütyenlerde push-up desteği göğsün hemen altında olacak şekilde ek parça yada cup içine dikili şekilde satılır. Bazı destekli sütyenlerde cup içinde göğsün yanlarında da push-up desteği vardır. Böyle sütyenler göğüsleri sütyen kabından taşırarark olduğundan 2 beden daha büyük görünmesini sağlar. Göğüsleri bir beden daha büyük ve dik gösteren sütyenler için destekli sütyen linkindeki ürünleri inceleyebilirsiniz.

Blog; http://www.hafifeal.com/destekli-sutyen-nedir
22
Moda / Gecelik Takımları
19 Aralık , 2015, 14:56:40
Gecelik Takımları

Her kadının kendine özgü gecelik tercihleri var. Bazı bayanlar saten gecelik modelleri tercih ederken, bazılarımız dantelli gecelik ürünlerini tercih edebilir. Kadının kişisel tercihlerine ve vücut tipine göre bayan gecelik tercihi değişebilmektedir. Misafirlikte, hastanede yada evimizdeki gibi rahat hissedemeyeceğimiz yerlerde daha çok klasik penye gecelik ürünleri yada uzun gecelik tercih edilebilir. İçindeki zerafeti çıkarmak isteyen bayanların tercihi ise saten gecelik çeşitleridir. Saten gecelik takımları giyimi kdınlara kendine güven, rahatlık ve lüks hissettirir. Ayrıca renk renk, desen desen saten gecelikler çeyiz alışverişlerinin vazgeçilmez parçalarındandır. Kilolu bayanların imdadın yetişen ve doğru seçim ile büyük beden gecelik ürünleri ise battal beden giyen kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Her yeni sezonda gecelik modelleri üreticilerinin en güzel gecelikler koleksiyonu arasında kırmızı gecelik ve babydoll gecelik ürünleri yer almaktadır. Kırmızı gecelik satın alırken kırmızı tonuna dikkat edilmelidir. Ten rengine uymayan cırtlak kırmızı rengi hoş olmayan görüntü ortaya çıkarabilir. Kendine güvenen ve daha şık görünmek isteyen bayanların tercihi ise dantelli gecelikler. Kadınların vazgeçemedeği gecelikler arasında ayrıca gecelik sabahlık çeşitleri yer almaktadır. Uyandığında geceliği ile aynı modelde gecelik takımı olmasınısını isteyen bayanlar bu gecelik takımları tercih ederler.


Çeyizlik Saten Gecelik Sabahlık Takımı 2565


Nbb iç giyim, Penye Gecelik ve Sabahlık Takımı 3212



Nbb iç giyim Saten Gecelik Sabahlık Takımı 3820







23
Moda / Çift pijama takımları
14 Aralık , 2015, 19:59:02
Çift pijama takımları

Yeni sezon çift pijama takımları örnekleri;



Mod Collection Sevgili Pijama Takımı 3010


Yeni İnci Sevgili Pijama Takımı 1188-630

Kaynak http://www.stildepo.com/e/sevgili-cift-pijama-takimlari
24
Moda / Sevgili pijamaları
29 Kasım , 2015, 20:21:52
Her yaşa her bedene uygun renk renk, desen desen kadın ve erkek sevgili pijamaları alışverişlerinizde kullanabileceğiniz %10 indirim kupon kodu; sevp10

Çift pijamaları, çift pijama takımları, sevgili pijama takımları, sevgili pijamaları



Feyza Kareli Çift Sevgili Pijama Takımı 3125-3126


Mod Collection Sevgili Pijama Takımı 3010

Kaynak http://www.stildepo.com/e/sevgili-cift-pijama-takimlari
25
Mecit Pijama Yeni Sezon Lohusa Pijama ve Gecelik Koleksiyonu;

Hamile pijama, hamile pijama takımları, lohusa pijama takımı modelleri


Feyza Hamile-Lohusa Pijama Takımı 3152


Spor Triko, 3lü Hamile-Lohusa Pijama ve Sabahlık Takımı 1739

Kaynak http://www.stildepo.com/k/lohusa-pijama-takimi
26
Moda / Sütyen Modası
10 Temmuz , 2015, 23:40:31
Sütyen Modası



Göğüslerinize doğal ve formda bir dolgunluk ve biçim veren, kıyafetlerinizin daha düzgün durmasını sağlayan, aynı zamanda sarkma gibi sorunlarınıza çözüm sunan sütyen modelleri, farklı ihtiyaç ve beklentilere göre hazırlanmış birçok özelliğe sahiptir. Pierre Cardin, NBB, Diamond, Yeni İnci gibi birçok sütyen markaları, kadınlara özel olarak oluşturdukları koleksiyonlarda dikişsiz, dikişli, balenli veya balensiz, toparlayıcı etkiye sahip minimizer, göğüslerinizi daha dolgun ve büyük gösteren destekli, silikonlu ve dolgulu sütyen çeşitleri yer verilmektedir. Kalitesi ile de oldukça sağlıklı olan bu sütyen modelleri bahsi geçen özelliklerinin yanı sıra dantelli, taşlı, işlemeli süsleri, mor, kırmızı, yeşil, sarı gibi zengin renk seçenekleri ile de göz alıcı bir güzelliğe kavuşmanıza olanak sağlıyor.





27
Moda / Emzirme sütyeni
02 Temmuz , 2015, 23:49:35
Emzirme sütyeni

Lohusa sütyenleri olarak da bilenen, emzirme sütyenleri, önden açılabilir özellikleri ve kolay açılıp kapanabilen askılarıyla emziren kadınlara büyük kolaylıklar sağlamaktadırlar. Emzirme sütyeni seçerken, annenin ve bebeğin sağlığı için en dikkat edilmesi gereken nokta, yapım malzemesinin pamuklu olmasıdır.

Emzirme Sütyeninin Faydaları

Emzirme sütyenlerinin, en bilinen faydası emzirme işlemi gerçekleşirken annenin sütyenini çıkartmak zorunda kalmamasıdır. Çünkü bu sütyenler, cırt cırt ve kopçası sayesinde kolay açılır ve kapanırlar. Bu sütyenlerin bir özelliği de göğüs uçlarında tıkaç görevi görerek sütün istem dışı akmasını önlemektir. Göğüs uçlarında tahrişi önlemesi ve hijyen sağlaması da emzirme sütyenlerinin avantajları arasındadır. Ayrıca bu sütyenler, hamilelik sonrası göğüslerdeki şekil bozukluklarını önlediği gibi kadınlarda rahatlık hissi de uyandırır.