27 Nisan , 2024, 18:16:37

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - daisy

1
8 GÜN ADETİM GECİKTİKTEN SONRA DOKTORA GİTTİM BANA PROLAKTİM HORMONUMUN BİRAZ FAZLA OLDUĞUNU SÖYLEDİ, BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI? pROLAKTİNİ YÜKSEK OLUP HAMİLE KALAN VAR MI ARANIZDA, YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. :dontknow: :sad1:
2
Kızlar prolaktinim yüksek çıktı, ilk defa bu ay adetim 8 gün gecikti ve doktora gittiğimde prolaktin yüksek dedi hayır bu güne kadar düzenliydi birden nasıl oldu, bilgisi olan var mı ya da bu sorundan dolayı tedavi gören.
Cevaplarınızı bekliyorum. ??? :dontknow: :sad1:
3
Tebrikler Tubito,
Okuyunca nasıl sevindim anlatamam ama ben senden bu günlerde bir haber bekliyordum. Neden bilmiyorum çok sık cevap yazıda yazmıyordum aslında forumda ama sen aklımdaydın. Allah kucağına almayı nasip etsin, dualarına eksik etme hamilelerin duası kabul olurmuş:)

Ya çok mutlu oldum ya kaç aydır burda bütün yazılanları senin yazdıklarını falan okuyordum o yüzden şimdi bu haber beni çok mutlu etti. Kendine çok iyi bak:k06: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :muzz:
4
Merhaba tubito,
İzinde olduğum için nete pek giremiyorum açıkçası o yüzden sorunu yanıtlamakta biraz geç kaldım. Testleri kullandım yumurtlamanın olduğu zamanı tespit ediyorsun yumurtlama olduğu gün çift çizgi oluşuyor testte ama tabi bu da kesin
hamile kalacağın anlamına gelmiyor o günlerde ilişkiye girip şansı arttırıyorsun. Ama en azından hesap yöntemine göre uygun zamanda yumurtlama olduğunu öğrenmiş oldum:) Gerisi Allah'a kalmış dua atmekten ve sabırla beklemekten başka yapacak bişey yok. Ama o kadar zor ki beklemek çok zormuş... :( :icon_pale:
5
mrb,

dün öğleden sonra sipriş verdim bugün elime ulaştı.
Bakalım birde bunu deneyelim sonuçları gene sizlerle paylaşırız. Ne kadar verimli bir test görmüş olacağız.
6
mrb,
Ben yanlış anlattım galiba, eczanelerde satılan bile 5 çubukluk
o sitede gene 8 lii var o dönemde sırayla test yapıyorsun yumurtlama zamanında arka arkaya o çubuklarla her gün test yapıp belirliyorsun zaten sitede kullanımı ile ilgili satanlar bayağı bilgi vermişler. Ordanda isteyenler bakabilir ovulasyon testi diye aratınca da çıkıyor zaten ordan da bilgi alınabilir.

Seninde tavsiyenle daha da heveslendim şimdi:)
7
mrb tubito,
Bu testte aynı gebelik testi gibi idrarla yapılıyormuş, yumurtlamanın olduğu günü tespit ediyor bende gittigidiyorda bir bayan satıyor en çok onu beğendim 8 tane test var, yani şansı arttırıyorsun yoksa kesin olacak diye bişey yok, ama yumurtlama döneminde yapıp zamanını biliyorsun işte ne bileyim bu ay birde bunu denemeyi düşünüyorum.
8
Merhaba Tubito,

Bende bebek sahibi olmaya karar verdikten sonra doktora gittim. Kontrollerimi yaptırdım. Bana da dediğin gibi folik asit verdi işte, 4 ay sonra falan başka bir sebepten doktora gittim. Bana daha çok erken biraz daha bekleyelim sonra önce sana sonra eşine bazı testler yaparız dedi. Doktorlar bu konuda pek aceleci davranmıyorlar hatta bayağı rahatlar.

Ama ben stres yapmıyorum desemde gözüm kapalı dolaşamam ki dışarıda herhangi bir yerde bir bebek görsem aklıma geliyor ve hep acaba soruları kafamı kurcalıyor ama artık bende şu önümdeki doktorun koyduğu sürenin dolmasını bekliyorum gidip testleri yaptırıp ne olup olmadığının sonuçlarını öğrenmeyi.

Bir de hiç ovulasyon testlerini denedin mi bu ay acaba onu mu denesem diye de bir düşündüm.
9
Merhaba kızlar.
Aslında siteyi 5 aydır takip ediyorum ama bir türlü kayıt olmamıştım. Bende 3 senelik evliyim 5 aydır da bebek düşünüyoruz. Bu siteyi de internette tesadüfen buldum. Bir çok site var ama bu site hepsinden daha sıcak geldi bana, yazılanlar bana o kadar çok destek oldu ki. Her ay aynı kabusu yaşamak hakikaten çok zormuş. İnsan derdini paylaşacak birilerini arıyor. Bugün gene belki olmaz deyip o kadar hevesle bekledikten sonra aynı sonuçla karşılaşınca 5.kez yıkıldım aslında ilk 3 ay o kadar kötü hisstememiştim. Ama son 3 ayda önce eltim 2.ye, sonra en yakın 2 arkadaşım hamile kalınca neden kötü hissettiğimi anlamışsınızdır. Onları gördükçe nasıl aklımdan atacağım bu düşünceyi. Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki daha çok erken diye ama genelde çevremde herkes 5 aya kalmadan hamile kalınca insan ister istemez düşünüyor.

Bir de aynen bende herşeyi yapıyorum günleri takip ediyorum yataktan kalkmıyorum.2 ay daha olmazsa  doktora gidip tetkikleri yaptırmayı düşünüyorum. Bir de en komiği önceden o kadar pimpirikliydim ki aman olmasın diye eşimi bezdiriyordum korunma konusunda:) Zaten o kadar kolay değilmiş:)