28 Mart , 2024, 11:38:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı

Başlatan birsen89, 04 Aralık , 2013, 18:50:53

« önceki - sonraki »

birsen89

Japon bilim insanları tarafından bebeğinizin hassas cildi için ileri teknoloji ile geliştirilen "Anne eli kadar özenli" bebek bezi markası Goo.N, 13-15 Aralık tarihlerinde  İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda anneler ve bebekleri ile bir araya gelecek.

13-15 Aralık 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde
gerçekleşecek olan fuarda, özenli anneler Goo.N'un üstün Japon teknolojisine sahip ürünlerini yakından tanıyabilecekler.   Uzman doktorlarla sohbet edip, farklı konularda bilgi sahibi olma fırsatı da yakalayacak olan anne ve anne adaylarını Goo.N standında çeşitli etkinlikler ve sürprizler bekliyor olacak.
İlk dokunuşta farkını hissettiren ipeksi yumuşaklığa sahip dokusuyla, bebeklere benzersiz bir kuruluk ve rahatlık sağlayan Goo.N, hassas ve dış etkilere karşı oldukça duyarlı bebeklerin cildine mükemmel uyum sağlıyor. Üstelik içerdiği E-vitaminli krem yardımıyla pişik oluşumunu büyük oranda önlüyor, pişik kremi ve benzeri ürünlerin kullanımına duyulacak ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Goo.N ürünlerinde ıslaklık şeritleri, tekrar yapıştırılabilir cırt bantlar ve 5 kg ağırlığın üzerindeki bütün bebeklere uygun gündelik külot tipi bezler bulunuyor. Kız ve erkek bebekler için ayrı ayrı tasarlanmış ürünleriyle bebeklerin daha kuru ve huzurlu kalmasını sağlayan Goo.N, ayrıca yetişkin çocukların bezlenme ihtiyaçlarını da karşılıyor. Goo.N bebek bezleri Japonya'da "Annelerin Tercihi Ödülü'' nün de sahibi.
Üstün emicilik, yumuşaklık, esneklik ve nefes alma özellikleri ile Goo.N bebek bezleri, yüksek kalite arayan özenli annelerin vazgeçilmezi olmaya aday.
Goo.N ürünlerine, Türkiye'yi üstün kaliteli hijyen ve bakım ürünleri ile buluşturmayı hedefleyen Talia Grop'un websitesi talia-tr.com üzerinden ulaşabilirsiniz. 


Katılacak olan var mı? Bana keyifli bir etkinlik gibi geldi sizinle de paylaşmak istedim...

ponçik

Güzel bir fuar ama yer olarak çok uzak  :-\



birsen89

Alıntı yapılan: ponçik - 05 Aralık , 2013, 09:08:46
Güzel bir fuar ama yer olarak çok uzak  :-\

Hadi ya nerede oturuyorsunuz? Ben Mecidiyeköyde olduğum için pek uzak sayılmaz...

birsen89

10 Aralık , 2013, 16:07:12 #3 Son düzenlenme: 10 Aralık , 2013, 16:11:52 birsen89
Japon bilim insanları tarafından bebeğinizin hassas cildi için ileri teknoloji ile geliştirilen "Anne eli kadar özenli" bebek bezi markası Goo.N,bugün saat 15:00'de düzenlediği ve hala devam[/b] eden facebook yarışması ile İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'na 2 adet davetiye kazandıracak. Uzman doktorlarla sohbet edip, farklı konularda bilgi sahibi olma fırsatı da yakalayacak olan anne ve anne adaylarını Goo.N standında çeşitli etkinlikler ve sürprizler bekliyor olacak.

Fuara 2 adet davetiye kazandıracak yarışmalar hafta boyu devam edecek!

Detaylar için takipte kalın: https://www.facebook.com/GooNTurkiye


Böyle bir şey de var. Benim gibi fuar meraklılarına duyurulur  :sunny: