27 Nisan , 2024, 13:19:21

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - yildiz168

1
Arkadaşlar,

Kızım 7 aylık dün başının sola doğru eğik durduğunu farkettik, Doktor bişi yok dedi sağa doğru esnetme hareketleri verdi. Ancak sol gözü 7 aylık olmasına rağmen iç kısıma doğru kayma yapıyor. Netten araştırmam sonucu göz kayması da bu boyun eğikliklerine yol açabiliyormuş. Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı ? Bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
2
kızlar bebegim 10 gündür aşırı derecede ellerini emiyor, bağımlı gibi  :laughing7: elini çekince ağzından sinirleniyor zırlamaya başılıyor, önceden parmağını emiyordu şimdi artık yumruğunu emmeye başladı  :k06: hatta bazen iki yumruğunu birden emmeye çalışıyor , kolları ıpıslak oluyor ve elleri üşüyor :'( parmak emmeye alışmasını istemiyorum , hergün piskopat gibi başında bekliyorum elini emerse hemen müdahale ediyorum am aböyle nereye kadar  :dontknow: sizinkilerde böylemi acaba bu geçici bir süreçmi ?
3
Kızlar bebeğim 2 aylık daha ama uyanıkken sürekli biri ona konuşsun kucağında gezdirsin istiyor. Kendi kendine durmuyor uyanıkken ,illaki yanında biri olsun istiyor, sizinkilerde böylemi? yoka benmi böle alıştırdım acaba :dontknow:
4
Bebeğim Doğdu :) / bebeğimm doğduuuuuuu
04 Kasım , 2010, 23:45:56
sonunda bebişime kavuştumm, çok mutluyummmmm :love7: