Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - GELSQMİNQ

1411
evet aynen ölyle oluyoo kasıklarım adet olcakmışım gibi çok sancıyo bak korktum şimdi
1412
canım nasıl olmuştu anlatırmısın benim adetim geçeli 2 gün oldu dün test yaptım ama negatif çıktı kafam karıştı iyice
1413
kızlar ben size adet oldum dedim ama sabah eşimle ilişkiye girmiştim  :honk: :honk:
sonra pembemsi kan gelmeye başladı sonra sonra ped koydum sonra bi baktım kahverengimsi lekeler gelmiş şimdi baktım kesilmiş sizce bu neyin işareti ??? ??? ??? ??? ??? ???
1414
slm kızlar ben geldim adet oldum yaaa deli olcam
1415
adet oldumm off yaaa bu arada günaydın kızlar  :crybaby2: :crybaby2:
1416
al canım bende eğer hamile değilsem bu ay doktora gidicem
1417
varya canım bazen kendime çok kızıyorum   ona bunları yaşattığım için sonra düşünüyorum benimde suçum yok ama kendimi içten içe suçluyorum kızıyorum kendime uff eşime hiç dayanamıyorum üzülmesinede kıyamıyorum ne bu bizim çektiğimiz allah yardımcımız oldun en kısa zamanda birer tane bebek versin :amin: :amin: :amin: :amin:
1418
inşallah canım yaaa bu gün test yaptım negatif çıktı ama adette olmadım midem bulanıyo ksıklarım ağrıyo belim ağrıyo sabah çok ağladım ama şimdi biras ümidem var hala hatta noldu biliyomusun adet olmayınca benim aşkımda ümitlendi kendine dikkat et bebeğimizede iyi bak dedi sabah işe giderken iyice kötü oldum şimdi napcam ben yaa ağlayayım mı bidaha :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
1419
tesadüftür canım yaa saçma bi test  te insan genede istiyo merak ediyo :) üzülme bidahaki aya inşallah  :amin: :amin: :amin:
1420
iyi geceler kızlar bana inanmayacaksınız ama limon tesi yaptım dibe çöktü iğrençç kocişkoma söyledim gülüyo bana kıskıs dalga geçiyo aklı sıra yaww bu hamişlik hevesi insana neler yaptırıyo inşşallah bu kadar hevese değer bu ay  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
1421
daha 1 gün dün olmam lazımdı olmadım
1422
kılzar daha yeni eczaneden test aldım dayanamayıp negatiff çıktı ağlamaktan bi hal oldum yaaa ama adette olmuyom sadece kasıklarım ağrıyo bi şansım varmı yoksa ağlamaya devam mı edeyim
1423
canım benimde bir gün geçti ve sadce gögüslerim uçları acıyo bence ümitlenmeyelim o zaman belki gelir
1424
inşallah canım yaa çok istiyorum inşallah bu ayda hayl kırıklığı yaşamam
1425
KIZLAR MRB NASILSINIZ BİŞİ SORCAM SİZE YA BUNDAN İKİ HAFTA ÖNCE HALI SİLERKEN HAFİF KAHVERENGİMSİ LEKELER GELMİŞTİ İKİ GÜN BOYUNCA DÜNDE ADET OLMAM LAZIMDI OLMADIM MİDEM DE DE HAFİF BULANTI VAR SİZCE BEN HAMİLEMİYİM??????? :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: