29 Mart , 2024, 17:13:52

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - GELSQMİNQ

1
Minik kuzularim uzun zamandir yazmamistim. Bi anı tazeleyelim istedim. ASELIM 2. SINIFA GIDIYOR 7 YASINDA. ASYAM ANAOLULUNA GIDIYOR 5 YASINDA. RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN. BIRI EVDE OLMAYINCA EV SESSIZLESIYOR. KUZULARIM CAN KIZLARIM UMARIM ILERIDE VATANINA MILLETINE HAYIRLI IKI GENC OLURSUNUZ. SIZI OKUTUP IYI YERLERE GETIRMEK ICIN ELIMDEN GELEN HERSEYI YAPICAM ALLAHIN IZNI ILE . SIZI COK SEVIYORUM MELEKLERIM.
2
ASYAM MİNİK KELEBEĞİM 8 AY 5 GÜNLÜK OLDUN KUZUM KOCAMAN Bİ BEBİŞ OLDUN ÇOKTA GÜZELSİN YAVRUM BAKMAYA KOKLAMAYA DOYAMIYORUM SENİ . ASELİM KOCAMAN Bİ KIZ OLDUN .KAVGA ETMEYE BİLE BAŞLADIK SENİNLE :) :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYO DAHA DÜN HAMİLE KALAMIYORUM DİYE KAFAYI YERKEN ŞİMDİ İKİ KÜÇÜK CADI BENİM KAFAMI YİYİYOR  :hungry: :hungry: :hungry: :hungry: :hungry: AŞKSINIZ SİZ CANSINIZ SİZ SİZİ VERENE BİN ŞÜKÜR ÇOK ŞÜKÜR CANLARIM BENİM . :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:   ABLA KARDEŞ KAVGALARINIZDA BAŞLADI ÇOK KOMİKSİNİZ ÇOKTA ŞİRİN  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: CAN KARDEŞLER   :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: RABBİM BİZİ BİRBİEİMİZE BAĞIŞLASIN BABANIZDA AŞIK SİZE ÇOK İYİ Bİ BABA SİZİ SEVMİCEK DİYE DÜŞÜNÜYODUM ÇÜNKİ HAMİLEYKEN HİÇ İLGİLENMEZ MERAK ETMEZDİ AMA SİZSİZ TEK SANİYE GEÇİRMEYE DAYANAMIYO EVDEYKEN  :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: İYİKİ VARSINIZ CANIM KIZLARIM ASELİM ASYAM     :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
3
herkese çok teşekkür ederim  uzun zasmandır girmiyorum tebriklerinizi yeni gördüm rabbim kimsenin kucağını noş bırakmasın
4
BEBEĞİM SAĞ SAĞLİM KAVUŞTUM SANA MİS KOKUNU YAYDIN HAYATIMIZA EVİMİZE HOŞGELDİN  BEBEĞİM BUGÜN 6 GÜNLÜK OLDUN MAŞALLAH SANA BEBEĞİM ABLANDA YAVAŞ YAVAŞ ALIŞIYOR SANA BİZDEN MUTLUSU YOK ÇOK ŞÜKÜR SİZİ GÖNDERENE KUZULARIM :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
5
MİNİK KUZUMMM ; :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

BUGÜN 38+2 OLDUK. 39. HAFTAMIZDAYIZ KUZUCUM. BUGÜN GÜNLERDEN SALI PAZARTESİ GÜNÜ İNŞAALLAH ALLAHIN İZNİ İLE KAVUŞUYORUZ BEBEĞİM.  :amin: :amin: :amin:UMARIM KOLAY Bİ DOĞUM OLUR. KORKU HEYECAN ENDİŞE BÜTÜN HERŞEYİ YAŞIYORUM. :icon_pale: :icon_pale: :honk: :honk: :sad1: :'( :'( :crybaby2: :crybaby2: :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: ASELİM BİRŞEYİN FARKINDA DEĞİL HENÜZ NASIL KARŞILAYACAK SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM BEBEĞİM. :laughing7: :laughing7: :laughing7: SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM NASIL GÜZEL KOKUYOSUNDUR ŞİMDİ. NASILDA CENNET KOKUYOSUNDUR MELEĞİM. :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: SENDE SABIRSIZLANIYOMUSUN KUZUM ANNE SENİ ÇOK SEVİYO KOLLARINA ALMAK İÇİN SABIRSIZLANIYO. :love9: :love9: :love9: :love9:BABAMIZ BU HAFTA SONU GELİCEK İNŞAALLAH 4 GÖZLE BEKLİYORUZ ONU . :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: SENİ ÇOK SEVİYORUM KELEBEĞİM RABBİME EMANETSİN SAĞ SAĞLİM KAVUŞALIM İNŞAALLAHH BEBEĞİM  :amin: :amin: :amin:
6
MİNİK KUZUM BAYADIR VAKİT BULUP YAZAMADIM SANA.
AŞKIM MAŞALLAH İÇİMDE KIPIR KIPIRSIN  VARLIĞINI HİSSEDEREK UYANMAK HARİKA Bİ DUYGU SENİ ÇOK SEVİYORUM ARTIK GELMEN İÇİN SABIRSIZLANIYORUM BUGÜN TAM 33+0 OLDUK. 34. HAFTAMIZDAYIZ MAŞALLAH RABBİM SAĞSAĞLİM KAVUŞTURSUN BİZİ İNŞALLAH. ABLANDA SENİ MERAK EDİYO ANNE BEBİŞ ANNE KARDEŞ DEYİP DURUYO ÖPÜYO SENİ HİSSEDİYOMUSUN BEBEĞİM. DOĞUM İÇİN ANKARADAYIZ ARTIK ANANENLERİN YANINDA BABANI ÇOK ÖZLÜYORUM. GEÇİÇEK İNŞALLAH TATLI TELAŞELER BUNLAR. ALLAHA EMANET OL BEBEĞİM.
7
KÜÇÜCÜĞÜM MİNİK KELEBEĞİM ;

BUGÜN TAM 26+1 GÜNLÜKSÜN . 7. AYIMIZA GİRDİK ÇOK ŞÜKÜR CİNSİYETİNİDE ÖĞRENDİK. BABAN DEDEN BEN ANNANEN TEYZEN Bİ KIZIMIZ OLCAĞI İÇİN ÇOK MUTLU OLDUK. ADINIDA DEDEN KOYDU KIZIM ASYA OLUCAK ADIN ALLAH NASİP KISMET EDERSE. İÇİMDE KIPIR KIPIRSIN MAŞALLAH SANA BEBEĞİM. ABLANDA ARADA SANA TEKME FELAN ATIYO AMA UMARIM CANIN YANMIYODUR  SENİ SEVİYORUM BEBEĞİM ALLAHA EMANET OL.
8
Alıntı yapılan: DENİZGÖZLÜM81 - 15 Mayıs , 2014, 12:05:29
hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cinsiyetini merak ettim bende haberlerini bekliyoruz :laughing7:

saol cnm benim allah razı olsun :) bende bi öğrene bilseydim hemen paylaşıcam zevkle :)
9
benimde kızım 27 aylık bende 21 haftalık hamileyim kızım yanımızda yatıyor beşiğinde küçük bitanede daha beşiğimiz var doğunca hep beraber aynı odada yatıcaz ayırmayı düşünmüyorum
10
KÜÇÜK BEBEĞİM AŞKIM CANIM HERŞEYİM ;

KUZUM BU GÜN TAM 19+6 OLDUN  :hello2: :hello2: :hello2: YOLU YARILADIK ARTIK SENİNLE AMA SANA HALA NASIL SESLENECEĞİMİ BİLMİYORUM OĞLUM ? KIZIM ? :toothy10: :toothy10: :toothy10: ÇOK NAZA ÇEKTİN KENDİNİ NİYE GÖSTERMİYOSUN BE KUŞUM  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:KENDİNİ BEN MERAKLAR İÇERİSİNDEYİM ABLAN BU KADAR NAZ YAPMADI 16. HAFTADA ÖĞRENMİŞTİK ONU.  :k06: :k06:AMA SEN ÇOK İNATÇISIN TERS DURUYOSUN GÖSTERMEM DİYE İNAT ETTİN :)  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:YERİM BEN SENİ   :hungry: :hungry: :hungry:KIPIR KIPIRSIN BEBEĞİM İÇİMDE MAŞALLAH SANA SAĞ SALİM KAVUŞALIM BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM RABBİMDEN . :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:CİNSİYETİNİ ÖĞRENSEK İSİM ARAŞTIRCAZ AMA MAALESEF ONUDA YAPAMIYORUZ. ASEL ABLANDA SENİ ÇOK SEVİYO  :love7: :love7: :love7: :love7: :love7:KARNIMI SEVİYO ANNE BEBİŞ DİYO SEVGİNİZ HİÇ BİTMESİN İNŞALLAHHH :love9: :love9: :love9: ALLAHA EMANET OL MİNİK KELEBEĞİM  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
11
Alıntı yapılan: Nevaa - 31 Mart , 2014, 15:25:33
Hayırlı olsun ben de bu sevinci yaşamak istiyorum gözlerim doldu okurken duygusallaştım sanırım biraz. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.

allahım sanada yaşatsın bu duyguyu  cnm
12
Alıntı yapılan: °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º° - 05 Mart , 2014, 13:11:14
banada cok dediler yok zor olur ne bilim ne  :caca: :caca: :caca:
tabiki kolay deil zor ben bazen hic oturmuyorum bi aksam cocuklar yataga koyunca az oturuyom sonra hemen yataga kaciyom  :suclu: bide benim annem kaynanam esim teyzem okadar yardimcim oldugu halde  :laughing7: mesela alisverise asla cocuklarlan gitmem esim yada annem cocuklara bakar ben rahat rahar alisverise  giderim  :) bide aldigim esyalari görsen hepsi toptan  :ehi: :ehi: gecen 30paket islak mendil aldim  :toothy10: :toothy10: iki tane döt siliyom anca yeter  :laughing7: sen kizini bezden kurtarmaya bak bende ugrasiyom ama yok  :caca: :caca:
ilk ay zaten annem yemeklerimi yapardi kaynanam kizima bakardi öle idare ettim simdi daha rahatim sükür  :amin: sen sagliklan dogur sanada elbet yardim edenler olur simdiden takma kafana  :opucuk: :opucuk:


kızımı bezden kesmeye caısıyorum ama cok inatcı yarım saat lazımıkta oturuyor cis yapmıyo kalkınca yapıyo cok sabır isi simdiden bıktım :)  allah hepimizin yardımcısı olsun
13
Alıntı yapılan: makaron - 04 Mart , 2014, 18:48:36
Çok heycanlı kızlar allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin. Ben de doğum için gecelik takımı bakıyorum ama nasıl bişey almalıyım. Hem pijaması hem geceliği olsun diyolar unutuğum başka bişey var mı?

cnm pijama daha rahat oluyo gecelikle rahat edemiyorsun pek
14
KÜÇÜCÜĞÜM  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

AŞKIM BUGÜN 10+2 OLDUK ULTRASONA GÖRE 10+1 ....1 HAFTA GERİDEN GELİYODUN AMA BU HAFTA YAKALAMIŞSIN GÜNÜNÜ KUZUCUM ANNECİĞİN GÖRDÜ SENİ KÜÇÜCÜKSÜN AMA KIPIR KIPIR ANNENİN YİNE TANSİYON HAVALARDA ABLANDADA ÇO YÜKSELİYODU AMA SENDE BİRAZ DAHA ERKEN OLDU SEN İYİ OLDA YETER BANA BEBEĞİMM :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

SENİ ÇOK SEVİYORUM ALLAHA EMANET OL KUZUCUM :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
15
çok üzüldüm cnm allah birdaha yaşatmasın geçmiş olsun vardır bundada bi hayır