28 Nisan , 2024, 19:28:05

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - selcen61

1
slm bebişleriniz cok tatlı hoşgeldiniz arkadaşlar
2
Merhaba özlem naber kız cok tatlı cıkmış yeni resimlerde daha kilolu görünüyor şişmanladımı ne bizim kız yine yemiyor hic neyapacam ben bu kızla ugraşıp duruyorum akşama kadar yesin diye sizler nasıl yediriyorsunuz ya bebişlerinizi bana söyleyin.
3
Merhabalar bende kullanıyorum 1 yaşına kadar kullanmak gerekiyor.Ama ben 4 damla kullanıyorum saglık ocagı verdi 4 damla kullanacaksın dedi.
4
Ne güzel evlilik yıldönümünüz kutlu olsun özlem belli olmaz erkeklerin işi akşama kadar bekle belki süpriz yapar
5
Merhaba cigdem benim kızımda 18 eylül sabahı oldu saat 9:30 da
bende sezeryanla yapmak zorunda kaldım senin gibi hemen kalktım ayaga narkozla oldugum icin ayılınca görebildim cimcimemi sevincten aglayacaktım nerdeyse cok güzel bir duyguymuş anne olmak
6
Arkadaşlar cocugunuz yogurt yemiyorsa yogurtlu corbayı deneyin benim kızda yogurt yemedi bir ara ama yogurt corbasını cok seviyor
7
Ben biberon mamasıyla yapıyorum yogurdu biraz sulu oluyor meyve ekleyip yediriyorum güzel yiyor şimdilik
10
Arkadaşlar benim arkadaşım igne kullanıyordu bir aylık bende kullandım yeni evlenince emziren bayanlarda kullanıyor kim dediki kullanamaz diye arkadaşıma doktor tavsiye etmişti emzirdigi halde 1 aylık igne vuruldu.
11
Merhaba arkadaşım bende sezaryanla yaptım herkeste aynı olmaz ben sezeryan yaptıgım gün ayaga kalktım kendim yürüdüm hemşeriler bile şaştı agrım olmadı narkozla oldum cabukda ayıldım.3 günlükken akşam yemegine bile gittim.Umarım sende benim gibi olursun.
12
Merhabalar burası cok güzelmiş özleme cok teşekkür ederim bu sitenin adresini verdigi icin bebişlerinizin resmini nasıl yolluyorsunuz.
13
Merhabalar bende evde ilk kez yogurt mayaladım ama biberon mamasıyla mayalıyorum.1yaşına kadar süt vermeyecegim meyveli yogurt deneyebilirsiniz yada yogurda kaşık mamalarından katarak yedirmeyi deneyin
14
benim kızım 9 aylık yatagında kendi uyuyor dogdugundan beri öyle alıştırdım ben cok rahatım bu konuda
15
Merhabalar arkadaşlar bende yeni üye oldum