19 Nisan , 2024, 01:49:24

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - dreamer_elif

1
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
29 Temmuz , 2009, 13:03:55
benim kayınvalidem de hastalık hastası... haftada bir görüşüyoruz genelde ama her seferinde bir başka rahatsızlıgı nükseder... bi tansiyonu yükselir, bi sinüziti azar, bi çarpıntısı olur.... yani denizde kum benim kayınvalidede hastalık... iyiliğine iyidir bana laf söyletmez ama iyiliğine hep karşılık bekler biraz menfaatçliği var. ama karşılık bekleyerek yapılan iyilik iyilik midir diye soruyorum kendime... bi de vıcık vıcık olmaya bayılır benimse en nefret ettiğim şey ben en başından mesafemi koydum sadece belli bi yere kadar gelebilio duracağı yeri öğrettim :) hemen hemen herkeste oluo galiba kayınvalide problemi napalım sonuçta cok sevdiğimiz eşlerimzin anneleri...  ;)
2
burcu umarım evliliğiniz daha nicee 4 yıllar mutlu devam eder bizimkide 27 temmuzdaydı ( geçti) biz daha yeniyiz 1 yıl oldu daha :D mutluluklarımızın devamı dileğiyle...
3
adetim 2 gün geçti dün eczaneden test alıp yaptım 2. çizgi pembe çıktı galiba ilk aydan hamile kaldım içim rahat etmedi gidip kan testi yaptırdım sonuç yarın çıkıcakmış... ama hissediyorum hamileyim hala şoktayım bu kadar çabuk hamile kalıcamı beklemiyordum :DD hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır umarım..! :)
4
bayanlar ben de bugün aranıza katıldım. 27 temmuzda 1 yılımız doluyor evliliğimizde ve artık bi bebek istiyoruz bu ay korunmayı ilk kez bıraktık... temmuzun 29 'una kadar adet olmazsam ki inşallah olmam test yapıcam ama herhangi bi belirti yok gibi sadece kasıklarımda aşırı ağrı ve uyuşma var ki- bu normalde hiç olmazdı özellikle uyuşma ilk defa başıma geliyor bakalım hayırlısı... umarım benim gibi bebek isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır :-D