Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - seval sena

1
selam bende 2012 mart annesi olcam Allahın izniye inşallah  :nazar:  :binkybaby:
2
bende yarın kullanmaya başlıcam progestanı. zaten uykucuyum iyice uykucumu olcam yaww  :BangHead: bende klomen kullandım inş bu ay bebeğim tutunurda hamiş kalırız hep beraber... :muzz:
3
meliscim kızım olursa rana oğlum olursa onur said koymak istiyorum nasip olursa  :hello2: ilk bebeğimi malesef kaybettim 5 ay önce  :crybaby2: dün adet oldum yeni başladık bizde çalışmalara umutla bekliyoruz o hamiş haberlerini  :hieyt: rabbim herkeze nasip etsin inş  :amin:
4
benimde hamiş olduğum günler gelcekmi acaba :(yeni kürtaj oldum beklemesi çok güç geliyo...  :y25: neyse çoğu gitti azı kaldı 1 buçuk ay sonra inşallah katılırım aranıza  :amin:
5
 :occasion14: ay merak ettim bebeğin oldumu maviş...  :hieyt: bende anne olmak istiyom hayırlısıyla  :amin:
6
bende denizlideyim ve denizliliyim  :flowers: hemşerilerime slmlar  :love9:
7
ne diyelim hakkında hayırlısı olsun... umarım çaresi bulunur  :amin:
8
ha bu arada benm arkadaşım mehmet emin soysalın eşi seyyide soysala gitti oda çok memnun kaldı doğumuda onda yaptı. hatta o kadar çok sevmiş ki doktoru kızının adını bile seyyide bera koydu o derece yani   :k06: onada gidebilirsin tedavi için  :binkybaby:
9
babür kaleliyi çok duydum ama memnuniyet pek duymadım. yanlız mehmet emin soysalıda tavsiye ederim. yanlız adile gümüş benm için her zaman bir numara  :icon_thumright: araştırmayı ihmal etme derim ben  :occasion5:
10
slm arkadaşım bende denizlideyim ben hamileyken adile gümüşe gittim çokda memnun kaldım çok iyi bi doktor çokda ilgileniyo tavsiye ederim  ;)
11
Moda / Ynt: 2010 beşik modası
24 Aralık , 2009, 13:09:39
güle güle kullanın hanımlar... :hello2: darısı başımıza  :amin:
12
çok moral oldun canım benim inşallah bebeğine kavuşursun sende  :flowers:... umarım bizimde bir daha bebeğimiz olur. gerçekten Rabbimden en büyük dileğim bu. :binkybaby: olmayan ve gönülden isteyen herkese Allah bebek nasip etsin inşallah  :amin:
13
bende aralık ayı hamişiydim ama çok geçmeden 16 aralıkta bebişimi kaybettim  :crybaby2: öğrendiğimle kaybettiğim bir oldu sanki  :crybaby2: Allah kimseye göstermesin hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz inşallah  :amin:
14
yok hayatım ben 3 yıl isviçrede durdum evlenmeden önce. evleneli 2 yıl oldu şuanda memleketimdeyim. denizlide  :) o yüzden biliyorum gurbetin zor olduğunu... umarım sevdiklerine memleketine en kısa sürede ulaşırsın... ben aileme kavuşunca memleketimin toprağımını öpesim gelmişti...  :crybaby2:
15
Allah sevdiklerinize kavuştursun gurbet çok zor gerçekten ben 3 sene tatdım o duyguyu... madem dünya fanidir değmiyor alaka-i kalbe... üzülmeyelim inşallah imtihan dünyası nede olsa...   :-\