Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mehtap0753

1
merhaba arkadaşlar zamanında bu sitede çok yazılar yazdım 2 sene çocuk için uğraştım nereye gittisysem olmadı pko hastayım neyse 2013 yılında sonunda aşılama ile ilk yavruma kavuştum şidmi aralık ayında 3 yaşına basıcak .
bu arada 9 aydır adet olmuyorum şiştim çatlıycam ama alışığım ya bende pko varya adet olamıyorum alışım genç kızlığımdan beri ilaçsız asla olmadım.perşembe günü dr gittim dedim ki bana nolur adet düzenleyici verin bu böle olmayacak muayene sırasında 6 aylık hamile olduğumu öğrendim hala şoku sütümden atabimiş değilim nasıl ne ara oldu bilmiyorum ama allahın hikmeti diyelim.sizlede paylaşmak istedim 3 ay sonra doğum var  kısmetse işin özü hamile kalamaynlar umudunu yitirmesin olacağı varsa gerçekten oluyormuş.içiniz rahat olsun :)allah büyüktür  umutlu olun hep
2
kızlar slm ben aslında çok eski üyeyim ama ne zamandır giremedim, oğluşum 09/12 de 1 yaşına girdi ve ben hala kilo veremiyorum hatta doğuma girdiğim kiloya geldim yine vermiştim bi ara eskiden çabuk motive olurdum yok olamıyorum artık 2 gün sürüyo en fazla deliricem psikolojim bozuldu nolur bana bi diyet önerisinde bulunun yada yok bana motive edici bişeyler söleyin kilo verenler varsa nolur çıldırmak üzreyim:(::(:(:(
3
kızlar slm oğlum 6 aylık bu aralar sürekli elleri ağzında bizimkinide istiyo parmaklarımız ağzında ::(arada havuç veriyorum eline ben yanındayken onla kaşıuo bazende jel sürüyorum çok az bakalım ne zaman çıkaracak  :)bide bu aralar çok terliyo her uykudan uyandığında su gibi oluyo sıcaklardan incede giydiriyorum ama sizine bölemi merak ettim.paylaşırsanız durumlarınızı sevinirim. :)
4
kızlar uzun süreden son ra slm ben 9 aralıkta doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başına :):) 49 cnm 3 kilo 40 gr doğdu fakat sarılık sorunu yaşadık baya bir yükseldi 21 e kadar çıktı böyle oolunca tekrar hataneye yattık bir gece ışın tedavisi gördü çok şükür emzire emzire ve mama takviyesi ile sarılığı geçirdik bitti o yirmi gün bana 20 yıl gibi geldi :(çok korktum sarılıktan dolayıdı da bebeğim sürekli uyuyordu şimdi düzeldik hepinize kolay gelsin annelik çok güzel duyguymuş allah herkese nasip etsinn.
5
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 20 Kasım , 2013, 16:10:48
bu kadar zaman sanki su gibi geçti kalan günler de çabuk geçer ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah

geçer geçer :)bizde 35 deyiz bakalım cnm bu arada çok güzel park yatağın bende bundan aldım ama cibinliksiz hamakta almadım ayrıyeten sabit bir çocuk odası daha var çünkü yeter yer kalmadı evde:)
6
Alıntı yapılan: CAN TANEM - 18 Kasım , 2013, 16:57:04
Canım naptın sen hastaneye kaç valizle gitmeyi düşünüyorsun  :k06:

bencede ya:)bu ne:)bende kendime abarttı sanmıştım hehe özel hastane ise çoğu artık hastaneden veriliyor bence hastaneden öğrenmk lazım.
7
ben dalin sıvı deterjanı aldım kullanıyorum çok güzel memnunum çevremdekilrde ondan kullanıyor kızlar tavsşye ederim.
8
35.haftadyım 2 hafta falan kaldı normal olcağı için belli değil:)heyecandan ölücem..
9
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 18 Kasım , 2013, 09:35:27
kış anneleri nerelerdesiniz?
dün beşiğimizi ve beşik hamağımızı aldık... bebek bezi ve ıslak mendillerimizi de aldık... çok şükür artık eksiklerimizi bitti... sadece koruyucu yastık, emzirme örtüsü gibi detaylar kaldı... ana kucağını da kayınvalidemin arkadaşı, araba koltuğunu da arkadaşım verecek... abimizden de yorganlı nevresim takımlarımız  duruyor... artık bir melih'in gelmesi kaldı, hayırlısıyla

ay evet benimde çoğu şey hazır:)35 haftayız perşembe nst ye giricem bakalım eskisi kadar hareketli değil yavrumun yeri daraldı sanırım hayırlısıyla bir dnyaya gelse inşş.
10
Alıntı yapılan: CAN TANEM - 06 Kasım , 2013, 16:24:48
Aminnnn canım inşallah :nazar: :amin:

Bende kendime 3 lü lohusa seti aldım ama kendi eksiklerimde var emzirme sütyeni falan.. onun haricinde kıyafetler yıkanıp ütülenmeyi bekliyor bi ara onları halledecegim insallah cantamıda alırsam hazırlarım yavas yavas :love9:

ay kızlar valla ne güzel telaşlar bunlar bende heyecanlanıyorum artık 33. haftadayız bu aralar oğluşum az hareket ediyo heralde uyuyo artık uyuması artamış sizdede öylemi geçen hafta inanılmazdı çıkıcak gibi hareketliydi bu ahfta biraz yavaşladı .birde ben 28 kasım yani 36.haftada çıkıcam yeter işimde stresli dayanamıyorum 37.hafta zorunlu artık zaten illaki çıkıcaz hayırlısı olsun inşşşş. :occasion5:
11
Alıntı yapılan: makaron - 05 Kasım , 2013, 10:19:11
Kızlar oncelikle hepınıze tek tek tesekkur ederım. İnsan benım gıbı olumsuzluklar yaşayınca hep bir korku oluyor ve gonlunce sevinemuyor.

Ama biliyorsunuz tüp için gun beklıyorduk boyle bir zamanda rabbim bize boyle bir hediye gonderdıyse de vardır bir hikmeti dıyorum. Rabbim dualarımı geri çevırmedi binlerce milyonlarca şükürler olsun.

Bu ay çok dua ettım. İnşallah artık bu tüpten sonuç alırız dedim ama adet olamayınca korktum noluyo diye hıç umutlanmadan test yaptım ki 520 çıktı. Şimdi dualarım inşallah bu kez tutunur diye ve diger bekleyen arkadaşlarıma.

ayy cnm ya nasıl mutlu oldum anlatamammmm yaşasın ya sonuna kadar sağşıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum cnm benimmm :amin: :amin: :amin: :hello2: :hello2: :hello2:
12
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 05 Kasım , 2013, 13:33:54
benim de çanta hazırlamam kaldı çantaya koyacaklarımı  ütüleyip çekmeceye ayırdım... bir de bebek şekeri alınacak

bebek şekeri olarak da bunu beğendim nasıl sizce?
AYNALI BEBEK ŞEKERLERİ ÇOK SÜSLÜ yeni Model
       

gayet güzel cnm bende ayakkabı şeklinde aldım hastanede dağıtmak için bakalım 2 tane mavi küçük ayakkabı eminönünden almış teyzemler dün yatağıda geldi kurduk çok güzel oldu park yatağı herkese tavsiye ederim:):
13
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 05 Kasım , 2013, 10:18:12
kış anneleri neler yapıyorsunuz? Hayırlısıyla bebişlere kavuşmamıza az kaldı... Hazırlıklar nasıl gidiyor? Doğum için bir gecelik ve pijama aldım. haftasonu park yatağa baktık, haftaya da onu bir de hamak yatağı alacağız... onları da aldık mı alışveriş olayı bitiyor

slm cnm bende 33 haftadayım çantalarımız oğlumunda benimde hazır park yatak dün sipariş verdim bugün geldi akşam kurucaz bakalım umarım memnun kalırım heyecan başladı ay sonuda atrtık işten ayrılıyorum 28 kasımda kısmetse..
14
yaklaşık 40 gün:):):):
15
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 22 Ekim , 2013, 16:02:34
Alıntı yapılan: mehtap0753 - 22 Ekim , 2013, 15:37:33
KIZLAR SLM BENDE 32 HAFTADAYIM BU CUMA DR GİDİCEZ RAPOR ALICAM İŞ YERİ İÇİN AMA HEMEN İZNE AYRILMAK İSTEMİYORUM GİTTİĞİ YERE KADAR GİTSİN SONRA BANA DAHA ÇOK İZİN LAZIM ÇÜNKÜ BAKALIM DR NE DİYECEK:)OF FENA BEL AĞRILARI BAŞLADI KIZLAR SAĞA SOLA DÖNMEKTEN TUVALATE GİTMEKTEN UYUYAMIYORUM:)SİZDEDE BÖYLEMİ

off bugünlerde geçecek...ben de son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum

evet olsun bunlarda güzel şeyler.aman 32 haftada rapor almayı unutmamak lazım sen kaçıncı haftadasın cnm?