28 Nisan , 2024, 06:35:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aidata

1
ya evet uzun surdu. işlerle ılgılı sıkıntı oldu hala ışteyım . msaya yapıstım valla.  :cildir:  :cildir:
2
bende aska ınanıyorum ama omrunun 2 ay olduguna ınanıyorum. 2 aydan sonra devam eden sey ask degıl alışkanlık,sorumluluk, sevgı,saygı baska her denırse. ask sozuz bır sey degıldır arkadslar ask ulaşma ıhtımalı olunmayan ,durduramayacgınzı ve asla mudahale edılemeyen bır hıstır.
nacızane fıkrım :)
3
ALLAHIM GELDIM SONUNDA :)
KIZLAR KAYNANA ILE AZICIK UGRASTIM SUAN SUT DOKMUS KEDI. KOCISTE OYLE VALLA. SONUNDA KAFASINA KAFASINA  :violent1:  :violent1:  :violent1:
4
İlişkiler / Ynt: ask herşeyi affedermi???
09 Nisan , 2009, 22:43:09
kızlar gercek ask sevdıgınden baskasına yan gozle baktırma. baska ten ,ses ,bakış,koku ıstemez.  :love9:  :love9:
5
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
09 Nisan , 2009, 22:41:31
AYSECIM NAPALIM takıp napacagız. uzun zamandır yazamıyorum haberler bende.
dogum gunumden bır gun sonra kaynonos bana geldı neyse kazasız belasız laf sokmadan bır gece gecırdık. esım 1 haftalıgına sehırdısına cıktı (iş için valla :))
neyse kaynanos 2. gun benı aradı b"aramıyorlar dıye sakın kızdam ıstedugun zman gelrsun dedı" bende yok anne sende aramıyor dıye kızar dıye dusunme ben keyfımdeyım dedım  :ehi:   :ehi:
o gunden buyana aramıyor  :toothy10:  :toothy10:
dun kocısımı aramıs evı aradım ama acmadı demış kocıste gamze arkadasında cay ıcıyorlar evde dgılkı zaten demış kaynanos toparlamak ıcın bende cepten aramıyorum kontrol edıyorum dıye dusunmesın demış  :dontknow:  :dontknow: allahım ya kadının dusunduklerıne bakın. akşam sımdı yıne evı aradı bende ınat acmadım evı aradıkcada acmayacagım  :basardim:  :basardim:  :basardim:
6
ayy bana ne oluyorsa bende heyecanlandım  :ehi: . hadı ne oldu acaba 
yapıldımı su test ayollll
7
Kızlar tabbıkı annelerımız gıbı olmuyor. annemız bıze bısey soyledıgınde eger kırılıyorsak yada kusuyorsak gonlumuzu almak ıcın yemek yapar,oper,koklar gonlumuzu alıyor. sahsen yazdıklarınızfan anladıgım kadarıylada kaynanoşlar bıze bunları yapmıyor. Bu sebeple zaten soyledıklerını unutmuyoruz. hele bırde kocalarımıza bızı sıkayet ederse yada daha olay durulmadan baska vukuatlar cıkarsa bızdekı sınır ve ofke beynımıze ıyıce yerleşmış oluyor. ama ne yapıyoruz. takmıyoruz  :suclu:  :suclu:  :suclu:
8
amiiinnnnnnnnnnnnn  :amin:  :amin:
hepımıze hayırlı aılereler kaynanalar eltıler gorumceler nasıp etsın rabbım.
9
ıhhhıhh  :opucuk: benım kocıs bana cok guzel dogum gunu hazırlamış. dun onu coook sevdım ben   :love7:  :love8:
kaynanoşa teleı acmadım ya akşam bır daha aradı. dogum gunun kutlu olsun nıce senelere dedı. bende essekur ederim dedim. cok resmıydık be  :ehi:  :ehi: cadoloz eltım aradı. bıze geldgınde susmak bılmeyen kız nedense dogum gunumu kutlarken kekeleyıp durdu. Cok heyecanlandı galıba  :toothy10:  :toothy10:
neyse kazasız belasız dogum gunumu gecırdım. masallah  :nazar:
10
ay bu cok bılmış . bununla basa cıkılmaz kızlar  :toothy10:  :toothy10:
11
allahtan babaannem aynı sehrde yasamıyormusta senınkısı gıbı olmamış  :ehi:
eee kızlar kaynatmıssınız 21 gundur cok fazla gıremyorum ya. kocam kızıyor bana . her gırdıgmde yanıma gelıyor (okumak ıcın) bende okutmuyorum. benı yalanadan kızdırıyor . bende sınırlenınce senı sıteye kızlara sıkayet edecegım dıyorum
12
pelincim iyi yapmış kaynanan bosver ya kullan ıste  :ehi:  :ehi:
ozlemcım cook guzel bır hıkaye . benım babaannemde kendı ısmını koydurmak ıstemıs ama babam babaannemın ısmını ıyıkı sevmıyormusta kurtulmşum Kezban Satı  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:
abbenmde ismimi damla yada pelın dye dusunuyormus dogdukatn sonra yanaklarımda gamzelerımvarmış onun ıcın gamze koymuslar yasasın  :muzz:  :muzz: yuzumde yıkı gamze var yoksa ben ne yapardım  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:
13
ya canım oyle kurban olurum ben ona  :toothy10:  :toothy10:

ben benımkını cook anlattım mıllet sasırdı vallahı . artık takmayacagım takmıyorumda ne halı varsa gorsun . ben oglunu aldım ya o ona kuduruyor hala. sankı gerı versem tursusunu kuracak  :violent1:  :violent1:  :violent1:
14
aöan bosverelım ya. kadınların yası kac bası kac. işte bılmışlık ve buyukluk yapacagız dıye ıyıce kendılerını sogutuyorar.
en ıyısı he he anne deyıp gecıp gıtmek cok faza kurcalamamak ve ılgılenmemek olacak.
kaynana işte ne beklıyoruz kızlar  :hello2: 
15
İyi dusun iyi olsun seker  :k06: