18 Nisan , 2024, 23:46:40

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Çamaşır Yıkama Topu Kullanan Var mı?

Başlatan GÜL GÜZELİ, 05 Ekim , 2011, 01:29:05

« önceki - sonraki »

GÜL GÜZELİ

05 Ekim , 2011, 01:29:05 Son düzenlenme: 05 Ekim , 2011, 10:58:33 g10ca
Kızlar son günlerde tv reklamlarında sıkça görür oldum şu nano teknolojisiyle üretilen yıkama toplarını.Deterjansız temizlik cezbedici ama gerçekliğini merak ediyorum.Aranızda kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?  :icon_scratch:

Mine Esir

ben kullanıyorum canım.. gayette memnunum.. ama 5,5 kg ya kadar kullanılıyor.. 5,5 kg dan fazlasına 2 adet gerekiyor. benim makinem 7 kg ama eşimle ikimizin fazla çamaşırı olmuyo. bende az çamaşırla az suyla yıkıyorum.. çok birikşrse eğer çamaşırım azcık deterjan ekliyorum..kayınvalidemede aldık.. onun makinesi 5 kg çok iyi yıkıyo.. havlular filan yumuşacık oluyo..ne yumoş ullanıyosun ne deterjan ne calgon ne de çamaşur suyu..
bence çok karlı.. tavsiye ederim yani ;)

ponçik

peki çamaşırlar yumuşatıcı kullandığımız gibi mis gibi kokarak mı makineden çıkıyor
yoksa kokusuz mu  ???



tweety0555

arkadasım kullanıyor cok memnun 35 tlye almıs ..havlular yumusacık cıkıyor dedı..ama lekelı camasırlarda bazen cıkmayan cıkmıyor dedı...sımdı okuldakı dıgerlerı aldı deneyecekler bende onalrın yorumuna gore alacagım



serife26

ben de yeni aldım,kullandım ama kokusu yok yahu bunun,ben beğenmedim,esktradan yumuşatıcı koymam lazım,mis gibi kokar çamaşır dediğin yıkanınca dimi ama

derbeder

bu tarz seyler bana cok antin kuntin geliyor yaa  :ehi: biraz gelenekciyimdir bolca deterjan ve yumusatici kullanmazsam icim rahat etmez sanki  :k06: mis gibi.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

Emine

Benim eşim de herşeyin doğalından yana deterjana vs karşı bir insan  :) Şunu bir incele demişti tv de görünce. Kullanan arkadaşlar lekelerin üzerine leke çıkarıcı döksek deterjan olarak bunu kullansak olur mu? Bu topa leke çıkarıcı ya da deterjan deyince yapısında bozulma olurmu ki?

Balböceği

gercekten ise yariyormu bende merak ediyorum, her ay bolca para yatiyorum deterjana  :-\