Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jbdun

46
kızlar günaydın,
ne zamanddır yazıcam bi türlü geçemedim başına, okuyodum ama yazmaya fırsatım olmadı. Neyse bugün azmettim bakalım ,inşallah bi aksilik olmadan bitiririm yazıcaklarımı :) öncelikle hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun, oruç tutanları Allah kabul etsin :amin:

şeydacım burdan da tebrik ederim seni canım, yavrucukları ve seni öpüyorum :-* annen döndü mü trye? sen gittin mi iş görüşmelerine?
ranacım seni de tebrik ediyorum canım  :flowers:
goncacım eylüşün resimlerine bayıldım, o okula giderkenki hali pek tatlı maaşallah :nazar: ecrin de aynen eylüş gibi yatıyo yatağında :laughing7: demek haziran gibi senden haber bekleyelim :toothy10: eşin de nereye takılmış :k06: servis işine üzüldüm, inşallah eylüşü okuldan almadan bi çaresini bulabilirsiniz :-*
meltemcim senin yazdıklarını okuyunca ben yoruluyorum valla koşuşturmana, sana  :nazar: nasıl yetişiyosun o tempoya :D belemirin de okulu hayırlı olsun. Hırsızlık olayı yaşamışsınız, geçmiş olsun canım. Belemirin hastalığı geçti mi?geçmiş olsun .
izmir 'de gonca, ayşegül ve aslı ne güzel buluşmuşsunuz, çok sevindim ;) resimlerdeki güzellere :nazar: :nazar:
gülaycım caner alışmış okuluna, çok sevindim, sen de için rahat gönderirsin artık ;) çok sık hastalanıyo demişsin kreşe başladığından beri, onu burda da çok sık duyuyorum, kreşe gönderen arkadaşlar hep ondan şikayetçi. önemli bişey olmasında  :amin: bu arada sizin terapi yine ertelenmiş, tarih belli oldu mu?
eminecim boy-kg sormuşsun ecrin 15,5 civarında 97-98cmdi. :nazar: ceylin hanıma ne güzel bi kız kardeş geliyomuş, çok sevindim canım  :love9: rüyanı okuyunca ben de tuhaf oldum, miray gerçekten de çok güzel bir isim :nazar: bu arada ecrin de  "r"lere "l" diyo, çok tatlı oluyo :nazar: başınız sağolsun canım , Allah rahmet eylesin :amin:
şerifecim sen naptın? işe mi karar verdin yoksa kpss ye mi?
aslıcım defnenin de okulu hayırlı olsun :hello2:demek öğretmeninin dövmüş :toothy10: ama bak aferin özürünü dilemiş sonradan :aferin:
aslıcım ece deniz de okullu olmuş, ne güzel hayırlı olsun :icon_thumright: ateşlenmiş kuzum, şimdi iyidir dimi, çok geçmiş olsun.
anitacım çok sevindim canım, sen de bizden oldun :hieyt: geri kalan arkadaşları da hızla aramıza katılmaya davet ediyorum :ehi:
ayşegül dişleri sormuşsun 20 var bizde ;)
47
kızlar selam,
didimdeydik dün gece geldik, iyiyiz çok şükür,
daha sonra detaylı yazarım :flowers:
48
eminecim söylediklerini ben  uyguluyorum sabır işi bu çocuk yetiştirmek. Eşimde hiç sabır yok, onunla da konuşuyorum, hatta bugün telde yine konuştuk, dikkat edicem dedi ama eminim akşam geldiğinde yine aynı inatlaşmalar olacak :cildir: inşallah daha fazla uzun sürmeden bu işi hallederiz :amin:
49
kızlar hepinize günaydın ve iyi haftalar  :flowers:

size bi sorum olacak;
ecrin babamızla pek anlaşamıyo, daha doğrusu babamız anlaşamıyo :k06: her dediğinin olmasını istediği için bağırmalar kızmalar en üst düzeyde, çoğu zamana ecrin babaya bile gitmek istemiyo böyle olunca :sad1: ama ecrin de çok fena, hiç söyleneni yapmıyo, sizinkiler de öyle mi? benim dediklerimi yaparsa yapıyo o  kadar. Bazen sanki duvara konuşuyoruz, hiç tınmıyo, e tabi böyle olunca babamız acaip sinirleniyo. Her ne kadar çocuk daha desem de, yok babamızın söyledikleri olacak.

Tabi bu durumda arada kalan ben oluyorum, evde bağrış çağrış, ağlamalar falan :cildir: ecrin annnnneee diye bana koşturuyo :sad1:

önerisi olan varsa memnuniyetle bekliyorum :love7:
50
aslıcım rica ederim ;)
ece denize maaşallah büyümüş epey :nazar: :nazar:
51
güldengürbüz sen de hoşgeldin foruma, iyi paylaşımlar dilerim ;)
52
selam kızlar,

haklısın aslıcım, özlem gidermeniz kolay kolay bitmez :love9: bu tarafa geldiğinizde haber bekliyorum muhakkak :opucuk:
resim yüklemeyi sormuşsun anlatmaya çalışıyım, becerebilirsem :k06:
yanıtlarken aşağıdaki gözatı tıklayıp yükleyeceğin resmi seçiyorsun. aşağıdaki "host it" i tıklıyosun ve açılan pencereyi bekle.
çıkan pencerede yüklenen resmi ve liknkleri göreceksin forum için olan linklerden birini kopyala ve bu yanıtladığın pencereye yapıştır.
cevabını gönderdiğinde sayfada yapıştırdığın link yerine resim çıkacak ;)

teşekkür ederim eminecim, demek mide bulantın var. İnşallah uzun sürmez :amin: yazdıklarına tamamen katılıyorum. İlkinde istediğimiz zaman dinlenebiliyoduk ama şimdi birinciler izin verdiği ölçüde dinlenebiliyoruz :k06:

gülaycım sen yüklediğim düğün resimlerini görmedin miydi :icon_scratch: :)ecrin hanım gelin olmuştu, silmedim arka sayfalarda vardır. Eğer üşenmiycek olursan bak ;) teşekkür ederiz bu arada ecrin için söylediklerine. Taklit işimiz bi süredir yok, ben de kafama takmıyorum :ehi:
siz konuşma işini ne yaptınız? biuzmandan randevu almıştınız da çok sonraki tarihe vermişti. Son gelişmeler nasıl?
2.bebek için sormuşsun. eşinin dediği gibi hastaneyi arayıp neler yapılması gerektiğini öğrenebilirsin ama öncelikle yanında yardımcı birinin olmaması durumunu değerlendirmen gerekir bence. Hadi bir taneyken bi şekilde başa çıkıyorsun ama 2 oldu mu, hele ki hamişlikte, yorgun oluyosun ama ilkinin isteği oyunu yemeği bitmiyo, yatamıyosun istediğin zaman. Yani 2.hamileliğin çok daha yorucu geçiyor. Ama yanında biri oldu mu korkma derim.
Bir de şu yöntemden bahsetmişsin, o da çok güzel en azından önceden tedbirini alıyorsun.

Hele bi trye gidelim derken ne kastediyosun? Yerleşmeyi mi? Eğer öyle bi fikriniz varsa ve de çok sürmeyecekse onu da bekleyebilirsiniz tabi, ne de olsa sana yardımcı olacaklar olur.

Hepsinden de önemlisi hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım, Allah gönlünüze göre versin :amin: :amin:
53
günaydın kızlar,

goncacımhoşbulduk canım, tşk ederim güzel, nazik ve hoş sözlerin için :laughing7: :-* evet seminerimiz bitti Allaha şükür, şimdi tatildeyim :hieyt: demek pitiyi gezdiriyo eylüş hanım :) ya zaten ecrin de öyle var ya. Yani güzel bişey alıyoruz oynasın d,ye yok o abuk subuk şeylerle oynuyo, aldığımızı da ya parçalıyo ya da kırıyo :-\
eylüşüme de çok geçmiş olsun, Allahtan kulak ağrısı çok uzun sürmemiş, çok kötü olur kulak ağrısı :sad1: resimde keyfi yerinde eylüş hanımın :nazar: maaşallah çok tatlı çıkmış ve büyümüş tabi ki :nazar:
2.bebiş için de hayırlısı canım dediğin gibi :amin:
54
günaydınnn,

aslıcım hoşbulduk, ece deniz nasıl? biraz da olsa hasret giderebildiniz mi? bu yaz didime gelme planınız yok mu? ;)

şeydacım ben hemen başlamam, yasal izin hakkım var zaten, yani şubatı geçiririm. 6 aylık olana kadar bakarım bebişe, ama tabi sonradan rapor da alabilirsem bakabildiğim kadar bakarım ;) ecrine ne güzel 10 aylık olana kadar bakmıştım, ama yaz tatili de girmişti araya, şimdi öyle bi şansım yok :-\
bu arada Lusin ermenicede ay (geceleri olan ay)  demek. Lina da Deren de güzel isimler, biz de daha tam karar vermiş değiliz. Ersini bekliyorum, o da isim bakcak da :D
evet canım ecrin yemyeşil gözlü oldu çıktı :D herkes aynı şeyi diyor nasıl da döndü göz rengi diye. Ben de merak ediyorum oğluşnasıl olcak, görces artık. Seni ve Melis Alarayı :opucuk:
55
Hemşeriler :) / Ynt: aydında oturan varmı
04 Temmuz , 2009, 16:29:37
hoşgeldin gamze, ben aydındayım merkez. Ya sen?
56
bizden haberlere gelince hamilelik iyi geçiyor, ecrinle çok yorucu olmasının dışında. Annem inşallah temmuz 20si gibi gelecek, ecrinin de doğumgününü atlatır döner, yani kasım ortasına kadar burda inşallah :nazar:
eylül ortası gibi olacak inşallah oğluşumuz (goncacım haber vermiş zaten :opucuk:) isim konusunda bu sefer ben kendi adıma uygun olsun istiyorum bu yüzden de Oytun ismini buldum Kutsal demek. Bakalım eğer ersin de ok verirse ismimiz hazır :amin:
ecrin şubatta kreşe başlıycak bizim evin çok yakınında, hatta benim okulumla ev arasında bi yerde süper lux bi kreş yapıldı, devlete bağlı, 220 tl tüm günü . Şubatta ben okula ecrin kreşe bebiş de babaanneye gidecek, planlar böyle şimdilik, Allahtan bi terslik çıkmazsa :amin:

ecrinde bu aralar acaip bi taklit huyu var, hayali yapıyo yaptıklarımızı, ben mutfakta bişeyler yerleştiriyosam, bakıyorum o da hayali yerleştiriyo. Bazen arkadaşlarını taklit ediyor, aranızda böyle şeyler yaşayan var mı? İnternetten araştırdığıma göre sosyalleşmesi açısından olurmuş böyle şeyler ama, tedirgin de etmiyo değil beni, yani sürekli değil ama 3-4 günde bi yaşıyoruz böyle şeyler :icon_scratch:

bu aralar doktorculuğa taktık, bizim doktor :nazar: :k06:


okullar tatil olunca ay sonuna kadar bizim seminerler vardı, seminerlerde ecrini de götürdüm okula,arkadaşların çocuklarıyla oynadılar güzelce. Bu da tahtada bi şeyler çizerken :k06:


ecrinin geçen gün saçlarını kestirdik, kütümsü az önce de bahsettiğim gibi.Aşağıda bi resmini göreceksiniz :toothy10:


bu da kuafördeki şaşkın halimiz :nazar: :hungry:


57
arkadaşlar hepinize günaydınnnnn çok özledim sizleri ve forumu :love9: arada bi girip okuyodum ama yazmaya fırsatım olmadı. Malum nedenden dolayı goncanın size bahsetmiş olduğu ;) şimdi pek takmıyorum çonkü okullar tatil :ehi:
Şimdi geriye dönük bikaç sayfa okuyup yazmayı planlıyorum, tabi bu planı ecrin hanım tarafından engellenmezse :k06:

zehracım bebişini kucağına almışsın çok sevindim canım, Allah analı-babalı büyütsün inşallah :amin: ravza sena da büyümüştür di mi? tam ablalık yapıyodur :nazar:

aslıcım belden yine rahatsızlanmışsın, şimdi iyisin dimi? defne nasıl? tatile gitmiş hanım :nazar:

asliocum eceyle ayrılıp kavuşmuşsunuz :amin: ayy o terminaldeki halinizi gözümde canlandırdım da tüylerim diken diken oldu, Allah hiç bi evladı anasından babasından ayırmasın :amin:
tatilden sonra da hastalanmış ececim, çok geçmiş olsun canım :-* ve kreş de hayırlı olsun, eminim iyi olacaktır ece için ;)

eminecim ceylinin saçlarını kestirmişsin, güle güle uzatsın, biz de ecrininkini kestirdik ama o kadar kısa değil, kütümsü oldu, toplanacak şekilde ;)
canım çok sevindim 2.bebişi bekliyormuşsunuz, hayırlı olsun :nazar: :amin:

şerifecim hoşgeldin, siz nasılsınız? pek haber vermemişsin?

gözdecim siz nasılsınız? 2 kuzuyla zaman nasıl geçiyor?

goncacım bi yazmışsın gerçekten 5 yaşına kadar aşı yok mu diye, evet bizim dr da öyle söylemişti :icon_thumright:
marmaris dönüşü lastik patlamış, büyük geçmiş olsuncanım, Allahtan dediğin gibi arka lastikmiş :amin: bu arada beni niye aramadın :caca: görüşürdük ne güzel :love3:
sağlıklı beslenme kararı almışsın , tebrik ederim arkadaşım, devam ediyo musun peki? ben ne yalan söyliyim sanki ecrinde daha dikkatliydim, bu seferkinde pek dikket edemiyorum :'(
tekirdağ dönüşü de eylüşüm hastalanmış geçmiş olsun canım, şidi nasıl daha iyidir inşallah :amin: şu ateş yok mu en korktuğum şey, ecrin ateşlendi mi ben de hemen ateşleniyorum :-\

ranacım senin nasıl gidiyor hamişlik, artık iyice ağırlaşmışsındır, yoksa doğum oldu mu?
ercanın vernel vakasını okudum da Allah korumuş canım ya, büyük geçmiş olsun :amin: ucuz atlatmışsınız :amin:

gülaycım suçiçeği çıkarmışsınız, geçmiş olsun, biz de şubat gibiydi galiba kabakulakçıkarmıştık, ama nerden kaptığını hala anlamış değilim :)
ne güzel sıksık Türkiye'ye gidip geliyorsun, şanslısın ;)
eşinin köyünde bir de kene vakası yaşamışsınız, Allahtan kötü kenelerden değilmiş, Allah korusun :amin:
sınavlarını da başarıyla atlatmışsın ,tebrik ederim benim çalışkan arkadaşım :opucuk:
resimlere bayıldım maaşallah, koca adam olmuşsun caner :nazar: :nazar: gün batımı aşkınız datam  :nazar: :nazar:
wc eğitiminiz de okuduğum kadaryla gayet iyi gidiyıor, maaşallah canere :nazar:

şeydacım uyku problemi çok kötü , inşallah daha fazla devam etmez, gerçi bu yaşına kadar sürmüş, artık böyle gider mi bilmem :dontknow:2.hamişlik gerçekten de çok zor oluyor, özellikle de yanında biri olmayınca :sad1: bu arada senin çok az kaldı dimi doğuma canım?mayısta 7aylıkmışsın, ee temmuzdayız acaba geldi mi minik kuzun?
melis alara ne güzel almanca, ingilizce ve yanında türkçe de öğreniyor :nazar: şanslı kuzu :nazar:


58
goncacım öncel,kle çok geçmiş olsun eylüşüme ve size, umarım çok kısa sürede eski sağlığına kavuşur :amin: :amin:

kızlar hepinizi çok özledim, umarım hepiniz ve bıcırıklar iyidir :amin:
biz 6.ayımıza girdik, allaha şükür herşey yolunda, daha cinsiyetimiz belli değil :) ecrinsürekli kardeşiyle konuşuyor, şimdilik anlaşacağa benziyor ama doğunca belli olmaz :D

biz de geçen hafta istanbuldaydık, kardeşimin düğünü için, bu arada goncacım tekrar hayırlı olsun kardeşinin düğünü, ömür boyu mutlu olurlar inşallah :amin:
düğün öncesi bi resim, ben-kızkardeşim ve ecom :love3: :love9:

59
kızlar selam,
meltem hoşgeldin canım, tşk ederim tebrik için, senin kuzulara da geçmiş olsun, fazla uzun sürmez inşallah :amin: yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun :flowers: resmiye hanımlar da sizleymiş hala, çok sevindim, inşallah gitmezler de sen de yeni birini aramak zorunda kalmazsın :amin:
belemirin de okulu şimdiden hayırlı olsun, baray da resimlerde kocaman olmuş maaşallah :nazar: abla-kardeş iksine de :nazar: :nazar:

goncacım dişçi maceranızın problemsiz geçmesine çok sevindim canım, aferin eylüşüme :aferin: biberonu da inşallah artık almaz, gerçi dün gece biberonsuz uyumuş, devamı gelir inşallah :amin:
ben ecrine akşam süt bazen veriyorum. Zaten 7,5-8gibi uyuyoruz ya, en son yemeğini yiyor, yemek yemezse süt içiriyorum, sonra da yattı mı zaten sabah 6,5-7de uyanıyoruz :nazar: hatırlarsan ben ecrini 2yaşına kadar akşam yemeği için zorlamamıştım, en son öğünü yoğurt olurdu, yine de yoğurdunu yiyip sabah kalkardı, sabahları ve öğlenleri süt veriyoruz, gün içinde yani ;)

gülaycım canerin dün öğlen uyumaması fayda etti mi gece uykusuna?
60
günaydın kızlar,
ecrin babasıyla işte hazır, ben de 2satır yazıyım dedim ;)
geçen haftalarda dra gittik malum bebiş ne kadarlık diye, ben 4-5haftalık diye düşünürken bizimki 8haftalık çıktı (şimdi 9,5) ama dedim dra adet görmüştüm hem de 6gün. Olabilir dedi,tabi biz aynen şöyle :-ooo :k06: :toothy10:
neyse mide bulantıları akşamları çok rahatsız ediyor, ecrinde olduğum gibi sağlıklı beslenemiyorum bu mide bulantısından dolayı, canım pek birşey istemiyor. 26 martta 2li test var, hayırlısıyla atlatırız inşallah :amin:
ecrinim de her sabah ve okul dönüşünde kardeşini seviyor, artık kucağa gelmiyor, kardeşim ezilmesin diyor :love9: inşallah doğumdan sonra da aynı olur kuzum :amin:

goncacım maaşallah eylüşe :nazar: inşallah yaza tamamen bırakacaktır bezi :aferin:
aslıcım oyuncak biz almayalı çok oldu, daha doğrusu öyle eğitici şeyler almayalı, çünkü hep abuk şeylere takılıyorr, birsürü legosu oldu, tarak takımları, makyaj takımları, tekneleri , arabaları falan :toothy10: tansaşa ne zaman gitse muhakkak bişeyle geliyo, amca ve babaanne de sağolsunlar :k06:
gülaycım, siz konuşma terapistine gittiniz mi? ne zamandı randevu? sana iyi ders çalışmalar canım :opucuk:
ernur maaşallah senin kuzulara da :nazar: inşallah siz de en kısa sürede bezi bırakırsınız (yaza yani)
aslıcım hoşgeldin ece deniz nasıl? annenlere selamlar, geçenlerde sizin kulaklarınızı çınlattık annemle, nasıllar görüşüyor musun diye sordu da ;)