Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - zeytince

151
 Annecim-cok uzakta  :y25: :( :y25: :(   :y25: :(
152
 simdiii resimler geliyooooorrrr...

ortaligimin kusuruna bakmayin.. :-ooo daginikligimin tek sebebi CANERRRRRRRRRRRRRRRRR... ;D
153
 selaaaaaaammmm...

berilcim hos geldiiiiinnnn... bir daha boyle sakalir yapma bize tamam mi? ohh demek 4 gunluk izinde kacamak yaptiniz... ne iyi olmustur.. ben de istiyorum yaaaa.... :crybaby2: su esimin isleri bir duzene otursun biz de baslayacagiz insallah :amin: opuyorum seni ve Melis`i... :-*

ozlemcim sen de hosgeldin... demek Selim yurumeyi asti kosuyor artik... :k06: gece deliksiz biz de uyumuyoruz hala.. ama uyandiginda emzigini alip tekrar uyuyor.. sabahlamiyoruz yani... dedigin gibi dr. danis bakalim ne diyecek..  ben Tr de iken dr. disleri icin Caner`e zymaflour tablet verdi.. hergun 1 tane kullaniyoruz...

goncacim iyi olmaniza sevindim... msn isyerinde mi kaldirildi... kim kaldirdi sole bakim... :violent1: :violent1:

meltem artik sona dogru yaklastin canim.. hayirli ve kolay dogum olur insallah...

kiz tuba nasil suya daldiriyon kuccucuk cocugu sen.... ben banyoda su yuzunden nefes alamadiginda panik oluyorum... suyun icine hayatta sokamam...  :honk: ben de bazen kendi yedigim seylerden tattiriyorum Caner`e dunya nimetlerinden tatsin kuzucuklar degil mi ama... okadarciktan bisi olmaz kanimca... ;)

aysegulcum gozdeden haber getirmisin sagol canim... insallah SIKINtilarini da bir an once atlatirlar...

aslicim eviniz hayirli olsun... kolayca atlatirsiniz insallah tasinma isini...
:amin:
serifecim sen nasilsin?
154
 etraftaki evlilikler-benimki kadar guzel degil...  :nazar: :nazar: :love9:
155
 Izgara
156
 ekipman
157
 Nazile
158
 ablamin kayinpederi

BURAK
159
Bilmece / Bulmaca / Ynt: BİR HARF DEĞİŞTİR!
24 Kasım , 2007, 16:33:23
 SIZIM
160
 herkese merhaba...

arka sayfalara soyle bir gozgezdirdim... ve Berilcigimin yazdigi msj gorunce cok uzuldum... :y25:
berilcim canim dunurum, bazen hepimize oluyor bu gibi durumlar.. anliyorum seni, yurt disinda cocuk buyuten birisi olarak buradan ogreniyoruz bir cok seyi... TR gibi doktora acilan bir telefonla sordugun seyleri ogrenebilecek bir luxumuz yok malesef... lutfen verdigin karari tekrar gozden gecir ve tekrar yazmaya devam et... biz seni, senin tahmin ettiginden cok cok seviyor ve onemsiyoruz... hem benim oglusum kertmesini goremezse ne yapar... bak ben Melis gorsun diye Caner`in son koydugum resimlerini kaldirmadim... hadi canim, bu sayfada seni ve Melisi tekrar gormek istiyoruz.... :opucuk: sorunun cevabina gelince; ben Caner`e bizim yedigimiz corbalardan veriyorum (tabi ona ayirip icine buldugum tum sebzeleri ekleyip de veriyorum) eger yedigimiz corba salcali ise o da salcali corba iciyor... henuz aksam yemegine baslamadik biz.. eger biz yerken reddetmez ise yine 1-2 kasik veriyorum...  ;)

kocalardan muzdarip olan arkadaslar, sizleri anliyorum.. benim esim de cok fazla ilgilenemiyor Caner ile... ilgilenemiyor diyorum cunku islerinin yogunlugu buna musade etmiyor.. sabah erken gidip Caner uyuduktan sonra gelebiliyor ancak.. izin gunlerinde de elinden geldigince ilgilenmeye calisiyor.. hakkini yiyemem.. bazen bana da Caner`e ait tum sorumluluklar omuzlarimdaymis gibi geliyor... cok yoruldum acikcasi.. tek basina, yaninda hicbir yardimcisi olmadan cocuk buyutmek cok zormus... :sad1: hepimize cok cok sabir ve kolaylik diliyorum... :amin:

meltemcim sen sanirim cocuklari nasil yatirdigimizi sormussun... ben 9 aylik olana kadar Caner`i uyku tulumu ile yatirdim... hani su altlari komple kapali olanlardan... icine de sadece kollu bady giydiriyordum... odasi da normal sicaklikta oluyordu.. 9 aydan sonra yine kollu bady ve esofman tarzi (pamuklu) pijama ile yatirmaya basladim... havanin durumuna gore  bazen corapli bazen corapsiz yatirdim... suanda da yine esofman ile yatiriyorum ama icine kollu bady ve altina kulotlu corap giydiriyorum (malum buranin havasi SFO gibi degil)... cunku Caner cok deli yatiyor... gece boyu yatagin her kosesini tavaf ediyor diyebilirim... odasindaki petek de sabaha kadar yaniyor... ;)

baskaaa kim soru sormustu... uyku ile ilgili bir soru vardi... Caner normalde gunduz 2 kere uyuyordu ama 3-4 gundur gunduz uykumuz bire indi... sabah 8:30-9:00 gibi uyaniyor... 12:00-1:00 gibi uyuyor 2 bazen 3 saat uyuyor ve aksam 8:30-9:00 gibi gece uykusuna yatiyor... sanirim gunduz 1 kez uyudugu icin sabah gec kalkiyor... ama gece 2-3 kez uyaniyor.. su gece uyanmalarini birakamadik gitti... ::)

sevim oglusun ve kizin ile birlikte aramiza hosgeldiniz... :)

sibelcim Gokhan`a gecmis olsun... bence de 11 kez kaka yapmasi pek normal degil... arkadaslarin da dedigi gibi mikrobik birsey olabilir.. bence kendi dr. olmasa da baska bir dr. mutlaka gidin...

heh jbduncum bir de senin ekmek sorun vardi.. Caner de diger arkadaslari gibi ekmege bayiliyor.. ben de eline veriyorum bir guzel hupletiyor...  :D benim de cok hosuma gidiyor bu durum tabeeee.... ;D

sorulan sorulardan aklima gelenler bunlar... eger unuttuklarim yada atladiklarim varsa kusuruma bakmasinlar...

bizde de durumlar sizlerden farkli degil aslinda... tencere tava dolabimi hergun kac defa topluyorum bilmiyorum.. ben topladikca Caner dagitiyor... acikcasi ben de cok fazla kizamiyorum cocuguma... oyuncaklarindan SIKIlip farkli seyler ariyor... e ben de tum gun oturup Caner ile ilgilenemiyorum, kendime gore islerim oluyor... o da tencere tava ile oynuyor...esim bile izin gunlerinde bu duruma sasiriyor... Caner ortaligi boyle dagitiyorken sen nasil oluyor da sakin durabiliyorsun diyor... eskiden olsa asla tahammulum yoktu ama sanirim annelik insanda bir cok seyi degistirdigi gibi bazi durumlarda genis olabilmeyi de ogretiyor... :love9: biliyorsunuz Caner`in bu tarz durumlarini fotografliyorum.. tencere tavalarin yerde oldugu fotosunu da pc ye aktarip sizlerle paylasacagim... neyse cenem dustu yine... hazir Caner uyurken islerimi halledeyim... hepinizi  :opucuk: :opucuk: :-* :-* :-*
161
Bilmece / Bulmaca / Ynt: BİR HARF DEĞİŞTİR!
16 Kasım , 2007, 00:38:39
 Kazik :laughing7:
162
 selam...

goncacim hayirlisi ile gorumcen dogum yapmistir insallah.. tebrik ederim hepinizi....Eylul`e de  :nazar: cok tatli olmus fistik.. buyuduler yaa.. sunlara bakin... :y25:
aslicim Defne`nin daha iyi olmasina sevindim... valla bizimkisi kisa mesafeleri yuruyerek katetmeye basladi... :basardim: yavas yavas korkusunu yeniyor galiba... :aferin: resimleri tekrar koyarim simdi... sadece biz ve Canerinkilerle idare edin ama ok. ;)
aslicim iyi olmustur sizin icin de istanbula gitmek... hava degisimi arada sart... :icon_thumright:
jbduncum asiniz hayirli olsun.. ben de Tr de yaptirdim kizamik ve cik asisini...  :k06: bir de verem yaptirdim... biz olmamistik ABD de... gecmis olsun da diyeyim.. insallah sadece ufak bir burun akintisi ile atlatirsiniz...
meltemcim kizlarin da dedigi gibi karamsar dusunme asla.. gerci hamilelik psikolojisi de var sende simdi... her konuda daha da hassassin... az kaldi canim... insallah kontrolun de iyi gecer... :amin:
serifecim Berat`a da gecmis olsun.. ahh yerlerinde durmuyorlar ki... mutlaka canlarini yakacak birsey buluyorlar... :sad1:
anitacim Kayra`ya oncelikle gecmis olsun.. off su kis mevsimini bu yuzden sevmiyorum.. hastalik evden cikmiyor... sonra da  :nazar: cok tatli cikmis cok...  :nazar: :nazar:

unuttuklarim varsa kusuruma bakmasinlar... hasta olan bebislerimizi -pardon artik cocuk oldular degil mi? :D cocuklarimizi opuyorum.... :opucuk: :-*

bugun de Caner dustu kizlar yaaa... odasindaki yataktan geriye dogru.. yatak yuksek degil, Caner kendisi cikip inebiliyor.. altini almak icin ayaga kalkmamla yavrumun geri dogru dusmesi bir oldu... kulaginin arkasi findik kadar sisti.. panjurun demiri batmis herhalde.. yavrumun cok cani yandi... :( ama erkekim cok aglamadi...Allah`im onlarin acisi ile sinamasin bizleri... :amin: :amin: :amin:



[eklenti yönetici tarafından silindi]
163
 hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar... Rabbim hicbirimizin mutlulugunu bozmasin... :amin:

eminecim gecmis olsun Ceylin`e... Tr de Caner de grip oldu malesef.. o burun tikanikligi cok kotu oluyor... umarim cabucak iyilesir prenses... ogunlerinizi yazdigin icin de tesekkur ederim canim...

jbduncum resimleriniz cok guzel... Ecrin de cok tatli olmus annesi... sizin de mutlulugunuz daim olsun... :amin:

sibelcim benim cocuklugum ve genc kizligim 60 evler`de gecti..ailem halen orada oturuyor... esimin ailesi de Yarimca`da oturuyor... sen neresindesin izmit`in?
164
Alıntı yapılan: berilce - 12 Kasım , 2007, 08:04:21
gulay irlanda nasil buralari aratiyo mu? sen simdi target walmart felan ozlemisindir :toothy10:  hic ozleme ... turkieyey kac saat ordan...yaklasmisindir baya?

canim irlanda`yi pek gezmeye firsatimiz olmadigindan henuz nasil oldugu hakkinda pek fikrim yok.. evet Tr ye bayagi yakinlastim.. 4 saat suruyor ucus... havada gun kaybetmiyoruz yani... yoo pek ozledigimi soyleyemem targeti.. burada da Dundrum center var.. hemide targetten daha da buyuuuukkk... :D :k06:
165
 sagol canim.. gun be gun buyuyorlar iste...

canim ben normal baligi da konserveyi de denedim sonuc ayni.. hic sevmedi... hmm demek corbaya katmak.. iyi fikir ama tadi konusunda supheliyim, denemek lazim... tekrar tesekkur ederim canim... :opucuk: