28 Nisan , 2024, 02:19:27

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - olcayçakır

1
      BU ARADA GENE MESAJ SAATİME BAKTIYSANIZ ŞAŞIRMIŞSINIZDIR.NE YAPAYIM UYKU TUTMADI GENE :sunny:
SABAHTA 12 DEN ÖNCE UYANAMAM ARTIK.DÜZEN BOZULUYO İŞ GÜÇ OLMAYICA.
      NEYSE ARTIK YATSAM İYİ OLUR TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE :hello:
2
     SELAM HERKESE :love7:
     MELTEM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ÖNCELİKLE.NAZAR DEĞMESİN YAVRUCUKLARINA :nazar:
     İNŞALLAH BAYRAM SONU GİTTİĞİMDE DR.BİR SORUN ÇIKARMAZ VE BEN DE NORMAL DOĞUM YAPABİLİRİM.SEZERYAN SONRASI AĞRI ÇEKECEĞİME O SANCILARI ÇEKERİM.BENİM DE KORKUM DAHA ÇOK BEBEK İÇİN OLDU.OKSİJENSİZ KALMA İHTİMALİ FALAN.AMA ÖYLE Bİ SORUN OLSA ANLAYIP MÜDAHALE EDERLER DİMİ :-ooo
     CERENAYCIM HAKLISIN 8 KAT NERDE UFAK BİR KESİ NEREDE YANİ.PEKİ O KADAR KATTAN SONRA SEN KAÇ GÜNDE AYAKLANABİLDİN?VE ŞUNU MERAK EDİYORUM.AMELİYATTAN SONA SÜTÜN HEMEN GELDİMİ?
     MERAK ETMEYİN DOKTORA GİDİNCE Bİ SORUN YOKSA TAVRIMI KESİN ORTAYA KOYUCAM VE NORMAL DOĞUM DİCEM. :ehi:

     
3
     TEŞEKKÜR EDERİM BUSECİM BANA GÜÇ VERİYORSUNUZ.
     BUGÜN TAM 37 HAFTA GERİDE KALDI.38.HAFTAMIZA GİRDİK NİHAYET :muzz:
     UMARIM SENİN KADAR GÜZEL BİR DOĞUM GEÇİRİRİM.SEN NEREDE YAŞIYORSUN BU ARADA?
4
      Arhan çook tatlıymış annesi :opucuk:
      umarım benim doğumum da seninki kadar rahat ve güzel geçer.Bayramdan sonraki ilk gün son kontrole gidicem.Tabi o zamana kadar bir sürprizle karşılaşmazsam.Dün gece kasıklarım ağrıdı biraz ama bugün gayet iyiyim.Normalmiş bu haftalarda.
5
       ÖZGÜLCÜM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.SÖYLEDİKLERİNDE HAKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.TEŞEKKÜR EDERİM.BELKİ SENİN GİTTİĞİN HASTANEDE DE BİRAZ GEREKSİZ SEZERYAN YAPMIŞLARDIR.GENE DE GÜNAHLARINI ALMAYALIM.BENİM DOKTOR SSK NIN DOKTORU.BEN KONTROL İÇİN ÖZEL MUAYENEHANESİNE GİDİYORUM.YANİ SEZERAN OLURSA DOĞUMUM SSK DA ÜCRETSİZ KENDİ DOKTORUM TARAFINDAN OLACAK.NORMAL DOĞUM OLURSA SSK DA KENDİSİ TESADÜF NÖBETÇİ DEĞİLSE GELEMEZMİŞ.SANIRIM SEZERYAN ÖNERMESİNİN NEDENİ BU BİRAZDA.BELKİ BENİMDE İŞİME GELDİ.DOĞUM YAKLAŞINCA SANCILARI FALAN DÜŞÜNÜNCE.
       AMA SON KARARI BANA BIRAKTI DOKTORUM.VE SİZLERLE KONUŞTUKÇA NORMAL DOĞUM İÇİN CESARETLENİYORUM.
       SENİN BEBİŞ 6 AYLIKMI? :-*
6
    SEVDACIM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İÇİMİ RAHATLATTIN.UMARIM BİR SORUN ÇIKMAZ VE BEN DE SENİN GİBİ OĞLUŞUMU KUCAĞIMA ALABİLİRİM.
    HEM NORMAL DOĞUM KÖTÜ OLSAYDI BİR ÇOK ÜLKEDE ZORUNLU OLMADIKÇA SEZERYAN YASAK OLMAZDI DİMİ
    SEN NE ZAMAN DOĞUM YAPMIŞTIN?PEKİ ÖZEL HASTANEDE Mİ SSK DA MI DOĞUM YAPTIN?
7
Şu an için sağlıklı.Pelvis muayenesini bayramdan sonra yapacak.Doktorum son kararı bana bıraktı.Ama normal doğumun risklerini anlattı.Bebek sıkıntıya girip oksijensiz kalabilirmiş.Plezanta bebeğin önüne geçebilirmiş.Anne için de ileride çiş ya da gaz tutamama problemi olabilirmiş.Ve ben bunu bilmiyordum doğum esnasında vajinaya da kesik atıyorlarmış(bebek çok irir olmasa da)daha sonra dikiyorlarmış(epilepsi)o da sezeryan gibi birkaçgün can yakabilirmiş.
Sezeryanda da ağrıların uzun sürmesi,sütün hemen gelememesi gibi riskleri varmış.Ama bebek için daha risksizmiş.Normal doğumda ilk doğum ortalama 15 saat sancı çekiliyomuş.Bu bilgilerden sonra çok kafam karıştı.Karar veremiyorum birtürlü :honk:
8
benim muhtemel doğum tarihim 6 ocak 2008 görünüyor.Doktorum bayramdan sonra son bir kontrol edip sezeryan doğurmamı istiyor.Daha önce normal doğum istiyordum aslında.Fakat sezeryan özellikle bebek için daha sağlıklıymış.Senin doğumunun sezeryan olması senin tercihinmi?