28 Nisan , 2024, 04:01:29

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - oyküm

1
 merhaba sudecim

dün yazdıklarını okudum.Ve inanılmaz sinirlendim. Çünkü aynı olayı ben ablamda yaşamıştım. Benim ablamında 4 sene çocuğu olmadı. O her hastane çıkışında nasıl haykırarak ağladığını bebek için ne mücadeleler verdiğini çok iyi bilirim. Benim ablamda senin gibi şeyler yaşadı. Dışlandı eniştemin ailesi ona kısır gelin dediler. Ablamla konuşmadılar. Telefon açıp sen ne zaman hamile kalıcan bak kısır gelin diye konuşuyorlar senin hakkında diye yüzüne bile söylediler. Ablamın bebeği olmuyor diye etmedikleri laf kalmadı. 4 sene sonunda eniştemin guatır olduğu ortaya çıktı. Meğer sorun ablamda değil eniştemdeymiş . Tedavisi yapıldı ve değerleri normale düştüğü ay ablam hamile kaldı. şimdi cok tatlı cok sıpa bir yeğenim var. Şuan yeğenim 1,5 yaşında ve 2 sefer korunmasız ilişki yaşamışlar kendisi şuan 8 haftalık hamile ........... düşünebiliyormusun Ey Yüce Rabbim kısır gelin dedikleri ablamın arka arkaya 2 tane evladı oluyo. Onun için hiç canını sıkma Rabbim o kadar büyükki zamanı gelince herkezin nasibini ve utanması gereken kişilerin cezasını veriyo.... :opucuk:
2
İNŞAALLAH EMELLL HİÇ BİR ZAMAN YİTİRMİCEM ZATEN İÇİMDEKİ DUYGULARI
3
CANIM BENİM SONUNA KADAR KATILIYORUM SANA HELE BİRDE DİYORLAR YA KAFANDAN BEBEK DÜŞÜNCESİNİ AT YOKSA HAMİLE KALAMAZSIN ... BUNU KİM YAPABİLİRKİ BEN KENDİMİ DÜŞÜNÜYORUM. 3 GÜNDE BİR DOKTORA GİDERKEN Mİ ATICAM BEBEK PSİKOLOJİSİNİ İNSANLARA KONUŞMAK KOLAY GELİYO. YAŞADIĞIN ZAMAN İÇİRİSİNDE ANLIYORSUN ZAMAN GEÇTİĞİ ZAMAN ANLAMIYORSUN.
4
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: bebiş istiyorummmm
13 Eylül , 2007, 15:54:35


evet kesinlikle biz kazanıcaz ben buna inanıyorum. Şuan sadece şu geçen 1 ayıma bakıyorum düşündüklerim yaşadıklarım inan üzgüntüm o yüzden onun için atlatıcağımı biliyorum. kötü düşünsende , iyi düşünsende yinede bir hayal kırıklığı yaşıyorsun.

Benimkisi sadece hayal kırıklığı arkadaşlarrrr ...... Biliyorum en hayırlısı allahım biliyor. Doğru zamanı o biliyo..  :flowers:
5
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: bebiş istiyorummmm
13 Eylül , 2007, 14:50:49

sudecim teşekkür ederim. biliyorum dediğin gibi mutlaka bunada alışıcam daha erken bunuda biliyorum ama bunu beynime anlatmam gerekiyor ilk önce bilinç altıma anlatmam lazım.Bunun için caba harcıyorum . İnan atlatamıcağım şey değil bunuda biliyorum.

Melikecim yeliz ben aramıza hoşgeldin. Dün seninle ne güzel konuştuk bana cok güzel moral olmuştun inan bana ama işte olmuyo melike üzülüyosun kaptırmışım kendimi elimde olmadan yapmışım . Ama inanın yarın normale dönücem bugün sadece biraz mutsuzum o kadar.

Kızma bana nagiş ne olur kızma...... Belli bir süre senin gözüne gözükmem lazım. Ama pazar günüde demiştim sana haklısın söylediğin herşeyde ama hep bir şey var ümidiyle yaşamak kötüydü. şimdi 1-2 gün üzülüp buna alışıcam sonra tecrübe kazanıcam. Kendi kendime teselli vericem.
6
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: bebiş istiyorummmm
13 Eylül , 2007, 12:37:38
hayal kırıklığı yaşamak cok zor arkadaşlar bugün kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. hiç tadım tuzum keyfim yok  :'(
7
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: bebiş istiyorummmm
13 Eylül , 2007, 09:47:35

olmadı arkadaşlar kan testi yaptırdım dün ama olumsuz çıktı dün kendimi cok kötü hissediyordum bugün daha iyiyim bakalım demekki hayırlı zaman değilmiş.  :amin: Allah dualarımızı kabul etsin
8
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: bebiş istiyorummmm
05 Eylül , 2007, 16:35:25


inan özgün tek istediğim dediğin şu çatlamalardan , patlamalardan kurtulmak inan her geçen zaman kafamı dağıtmak için herşeyi yapıyorum neyseki 10 gün kaldı 10 gün sonunda umarım size güzel haberlerle geri dönücemmmmmmmmmmm

neyapalım iyi düşünelim iyi şeylerle karşılaşalım. :occasion5:
9
günaydınnnn inşaallah bize güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle bu arada adım yeliz
10
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: bebiş istiyorummmm
03 Eylül , 2007, 17:22:34

tımam sude söz yapmıcam beklicem ve sabırlı olucam ilk test yaptığımdada sana haber vericemmmm ama gör bak azımle beklicemmmmmmmm  :occasion5:  :aferin: uslu kız olcammmm  :-[
11

ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
12

çok tatlı ve cok içtensin biliyormusunnnnn  :k06: Allah bütün dualarını kabul etsin bunları hakettiğini düşünüyorum.  :wave:
13
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: bebiş istiyorummmm
03 Eylül , 2007, 15:46:41

Sudecim doktor bana yumurtalıklarımın büyümesi için klomen vermişti. Onları kullandım kontrole çağardığında 14 mm olmuş beklicez dedi 18 ulaşması lazım salı günü akşam çağardı eğer ulaşırsa çatlatma iğnesi vurucaz dedi ama benim yumurtalar akşamı beklemeden kendiliğinde çatladı yani iğneye gerek kalmadı. Aşılama için daha cok erkenmiş zaten. şimdi benimkiler catlatı  :hello2: doğal ilişki önerdi geçen ay 15. de hastalanmıştım eylül ün 15. ne kadar beklemek beni bunaltır onun için diyom kan testi 15 - 20 günde belli olurmu diye sordum.

biliyorum cok sabırızımmmmmmmmm  :suclu:
14
GÜNAYDIN RAZİ

NEDEN UYUKSUZ BİR GECE GEÇİRDİN HAYIRDIR UFAKLIKMI UYUTMADI YOKSA  :-[
15

bunun için nasıl dua ediyorum bir bilsen semra .  :amin:  :sad1:  :dontknow: