Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nghy

1
sağolun kızlar cevaplarınız için.. doktora götürdüm tabi ama sarılık için bişey yapamadılar orta dercece de olduğu için. doktordan bi gün sonra da kızım bu hale geldi bende tedirgin olduğum için hemen sizinle paylaştım deneyimlerinizi paylaşırsınız diye çok şükür içimde rahatladı biraz.. şuan burnu için okyanus suyu kullanıyorum süreklide emziriyorum inşallah bir an önce atlatırız. Rabbim tüm bebeklere şifa versin inşallah..  :amin:
2
hepinize çok teşekkür ederim kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah  :amin:
3
kızlar bugün 20 günümüzü doldurduk kızımla ama ben ağır bir grip geçirdim kızımın babasıda öyle.. biz iyileşmek üzereyken şimdi kızım hasta oluyor galiba :( burnu tıkalı hırıltılı sesler çıkartıyor gözlerinin çevresi kırmıızı olmuş hapşırıyor ve arada sanki öksürüyor gibi :( ayrıca kızımda orta seviyede de sarılık var :( napabilirim kızlar yardımcı olun lütfen kafayı yemek üzreyim onu böyle görmeye dayanamıyorum :(
4
kızlar Allah'ıma şükürler olsun 06.02.2012 saat 13.00 da kızım dünyaya geldi  :love9: zor oldu ama sonunda kızımı kucağıma aldım doğumum sezeryanla oldu daha yeni kendime geldim girebildim nete. kızım 3.600 gr 50 cm dünyalar güzeli  :love7: bakmaya doyamıyorum koklamaya doyamıyorum bu arada çok şükür sağlıklı. hamileyken bir sürü sorun yaşamıştık ama çok şükür geride kaldı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin  :amin:
5
Alıntı yapılan: DoctorGunel - 02 Şubat , 2012, 21:17:48
Alıntı yapılan: nghy - 02 Şubat , 2012, 19:59:15
kızlar ya benim kızın gelmeye niyeti yok :) pazartesiye kadar bekleyeceğiz eğer gelmezse sezeryana alınacağım dua edin inşallah sağlıklı bir şekilde normal doğumla alırım kızımı kucağıma  :amin:
RABBIM bi avazda kurtarsin canim ,saglikli sekilde dogur innsallah...

inşallah canım çok sağol  :opucuk: inşallah sende sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun  :amin:
6
kızlar ya benim kızın gelmeye niyeti yok :) pazartesiye kadar bekleyeceğiz eğer gelmezse sezeryana alınacağım dua edin inşallah sağlıklı bir şekilde normal doğumla alırım kızımı kucağıma  :amin:
7
canım benim gözün aydın Allah analı babalı huzur içinde büyütmek nasip etsin inşallah..  :amin: darısı başımıza artık  :amin:
8
sıra bana gelmiş yaa  :honk: çok korkuyorum arkadaşlar beni acayip bi telaş korku saldı birde yalnızım korkuyorum yalnızken bişey olacak diye  :honk:
9
Doğum / Ynt: 1 cm açıklık
30 Ocak , 2012, 00:39:19
sağolun arkadaşlar yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. ya bugün çok ağrım var belime ağrı sokuluyor dayanamıyorum bi an önce gelse de kuzucuk bitse şu ağrılar diyecek hale geldim :(
10
Doğum / Ynt: 1 cm açıklık
27 Ocak , 2012, 21:45:11
inşallah canım ya :) o kadar beklesin istemiyorum aslında günü 2 şubatta doluyor o zaman gelsin en azından dayanamıyorum artık :) bidaha ki sefere inşallah beni de doğurttururlar zorla :D çok şükür kavuşmuşsun meleğine inşallah bende bian önce kavuşurum  :amin:
11
Doğum / 1 cm açıklık
27 Ocak , 2012, 21:23:53
kızlar 38 haftalık hamileyim 2 gün önce sancılarım vardı biraz yormuştum kendimi temizlik felan yapmıştım dünde doktora gittim nst de sancılarım çıktı açıklığa baktılar 1 cm açıklık var dediler bebekte doğum kanalına girmeye başlamış dediler böyle olupta kaç gün sonra doğum yapan arkadaşlarımız oldu merak ediyorum yardımcı olun lütfen stres yapmaya başladım
12
Şafak 15 az kaldı kızım  :love9:  :love9:
13
şafak 19 geçmiyor artık günler yaa  :( bir an önce kızıma kavuşmak istiyorum   :love9:
14
benide ekler misiniz kızlar şafak 22 bebeğimde kız
15
yaklaşık 10 gündür diş ağrısı çekiyorum önce den de vardı da artık her gün ağrım olmaya başladı ve dayanılmaz bir hal aldı.dişim ağrırken gözüm kulağım başım her yerim ağrıyor :( 33 haftalıkta hamileyim dün diş doktoruna gittim doktor bişey yapamayız dedi :( dişimin içi tamamen boşalmış. ilaç verdi bu biraz rahatlatır dedi yine olmazsa doktorumdan rapor alıp dişini çekeriz dedi ama buda erken doğuma neden oluyormuş :( napacağımı şaşırdım bunun yok mu bi çözümü arkadaşlar