Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Iyikivarsin

1
Basin sagolsun canim, evet stresten uzak durmak lazim, yoksa sütümüz hemen azaliyo, ama bazende elimizde olmuyor üzülmemek. Benim kizim bu zamana kadar ayda 800 gr , 1 kg aldi, 9 aralik ta 4. ay kontrölümüz var bakalim kaç kilo olmus prensesim. Benim doktorum istersen ek gidaya baslayabilirsin dedi ama ben baslamak istemedim, kendimce ek gidalar verirsem, sütümü az emer diye düsündüm, bilmiyorum ne kadar dogru yaptim, oda sen bilirsin dedi, yani 6. ayda baslayacagim ek gidaya.
2
Merhaba arkadaslar ; kizim 12 agustosta dogdu kilosu 2.840 kg ve boyuda 49 cm.
Üç aylik kontrölünde 5.740 kg, boyuda 57.5 cm, nasil sizce iyi gelisiyormu ? sizin bebislerinizin gelismesi nasil ?
3
Kizimin dogmasina az bir zaman kaldi ve ben hala pek bisey hazirlamadim, odasinin duvar kagidini yapmak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum yardimci olursaniz sevinirim sizce : fistik yesili ve mormu, yesil ve turuncumu, mor ve turuncumu yada baska bir fikriniz varmi ?
4
Benim safak 119 gün insallah, kizim olacak, benide eklermisin
5
Kadindan kadina degisiyor canim, insallah en yakin zamanda geçer. Ben 4 ay boyunca çektim, sabah, ögle ve aksam kustugum zamanlar çok oldu, bende senin gibi hiç geçmeyecek zannediyordum ama Allah sükür geçti, simdi bende, canim kizimda çok saglikliyiz.
6
Sagol canim, amin insallah cümlemizinkini
7
bana 22 haftalikken randevu verdiler,kizimiz olacak insallah, hep bir kizim olsun istemistim Allaha sükür oldu, ben daha önce ögrenmek isterdim ama, burada böyle çok fazla ultason çekmiyorlar, bende bir an önce alisverise baslamak istiyorum artik, önceden bir kaç birsey almistim ortak renk ama daha alacak bir sürü sey var ya, prensesimi sabirsizlikla bekliyoruz.
8
Ben sana en bastan anlatayim, biz 3 buçuk senedir bebek için ugrasiyorduk, ve ikimizde bütün testleri yaptirdik, bende birsey çikmadi ama esimde varikosel çikti, doktorum yinede bir asilama deneyelim dedi denedik hiç bir ise yaramadi, ardindan esim ameliyat oldu ve inan çok ama çok kolay geçti sabah girdi aksama dogru çikti (Fransada böyle , Türkiyeyi bilmiyorum), çok az bir yarasi vardi, ameliyat eden doktor 6 ay içinde ancak sonuç gösterir ameliyat dedi, ya naturel kalirsin, yada birdaha asilama yapariz dedi, ama inanirmisin esim 16 haziranda ameliyat oldu ben 26 kasimda hamile kaldim, hiç umudum yoktu artik, pes etmistim ama sürpriz oldu gerçekten, bende hemen asilama randevularimi iptal ettirdim, su anda 5 buçuk aylik hamileyim, kizimiz olacak insallah, esim ve ben çok mutluyuz, insallah darisi basina diyorum.
Bence esin ameliyat olsun, korkmasin çok basit ve insallah bizim gibi 6 ay içinde bir sonuca ulasirsin canim.  ameliyat olmazsa asilamayla çok zor bence çünkü esimin de ayni problemdi ,önce benimde  senin gibi kafam karmakarisikti, korkuyordum, bir kaç tane daha asilama deneyelim öyle ameliyat olsun dedim ama doktorum bosu bosuna gerek yok hiç bir ise yaramaz dedi, hakli da çikti yani. Benim yasadiklarim bundan ibaret, iyi bir sonuca varmak istiyorsan eger bence ameliyat olsun, sen bilirsin .
9
Sagol canim, yok ya doktor seker tahlili falan istemedi, bilmiyorum insallah seker falan yoktur, hayirlisi.
10
22+5 : prensesim 688 gr, doktorum normalin üstünde oldugunu söyledi, ben sadece 2 kilo aldim, ama demekki bebisime yariyormus yediklerim, boyunuda sormayi unuttum, doktorda söylemedi.
11
22 haftalik bebisim : 2 kilo aldim. Ilk 4 ay çok migde bulantim vardi, 5 kilo kadar verdim. Beni görenler hiç hamile gibi durmuyosun diyorlar, hiç karnim da çikmadi, burda benimle ayni ayda dogum yapacak olan birisi var onun karni baya bi çikmis, benim ki hiç yok, kizlar normalmi sizce ?
12
Merhaba kizlar, ben yeni üyeyim, sizlere katilmak istedim
Bende eylül annesi olacagim insallah, normalde 1 eylülde dogum yapacagim. Hamilelikleriniz nasil geçiyor ?
13
Tanışma Bölümü / merhaba arkadaslar
05 Nisan , 2013, 16:23:13
Ben yeni üyeyim, fransadan katiliyorum. bazen yazilarda hata yapmis olabilirim, türkçem çok iyi degil
Kendimi tanitayim : 28 yasindayim, 4 buçuk yillik evliyim, 3 senedir çocugumuz olmuyordu, birsürü seyler denedik olmadi ama Allahin isi aralikta hamile oldugumu ögrendim, çok ama çok sevindim, bizim için büyük bir sürprizdi hiç beklemiyorduk ama sans bize güldü Allaha sükür. Simdi 4 buçuk aylik hamileyim, 26 nisanda cinsiyetini ögrenecegim. Dogumum 27/08/2013.