29 Nisan , 2024, 12:07:43

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ASO

1
ben ikiz beklemiyorum ama ikiz bekleyen kardeşlerim için paylaşayım dedim .... video lar sayfanın sonunda 

8 ve 9 . video toplam süre 1,5 saat iyi seyirler  :flowers:
2
Alıntı yapılan: kadriyee - 08 Eylül , 2011, 19:08:11
ayy bende izliim dicem ama dışarı çıkcaz şimdi  :-ooo

çok seviorum national geographic i her araştırmaısı büyüleyici kim bilir içinde bulunduğumuz durumu izlemek nasıl olacak  :hello2: :hello2:

çok saol cnm paylaşımın içn ekledim sık kullanılanlara ilk fırsatta seyredicem  :flowers: :flowers:

Rica ederim canım iyi seyirler  :flowers: :flowers:
3
Alıntı yapılan: eylül_üm - 08 Eylül , 2011, 18:40:03
paylaşım için çok teşkr. canım ..  :flowers: :flowers:

hemen açıp izliyorum  :hieyt: :hieyt:
rica ederim iyi seyirler tatlım... :flowers:
4
indirmeden çok net bir şekilde izleyebilirsiniz ben şuan 2. bölümü izliyorum ve ağzım bir karış açık minik bebeğime daha başka bakar oldum  ALLAH  a binlerce şükür karnımızda küçük mucize taşıyoruz mutlaka izleyin derim ...İyi seyirler her bölüm yaklaşık 10 dk...

:flowers:  :flowers:

http://www.hayatbul.org/anne-karninda-yasama-yolculuk-national-geographic/159
5
Tamam teyzişler NEMİRA dan vazgeçtim ..... başka isimler düşünücem tşkrler.... :flowers:
6
Alıntı yapılan: g10ca - 29 Temmuz , 2011, 13:47:03
insanlar isimleriyle yaşar , anlamına bakılırsa bu ismi koydugunda yabani ve kendini savunmaya geçen bi cimcime oluverir
benim hoşuma gitmedi , söyleşi zor , bir de Ahu Tuğbanın eski görümcesi vardı ya hani Kebire  :ehi: onun ismini çağrıştırdı bana  :toothy10:

:ehi: ALLAH seni ne yapmasın   :toothy10: mihrimah düşünmüştüm ben aslında ama onuda söylemeyezler mihriban diyecekler vs... :laughing7:
7
Alıntı yapılan: ~Ayşecik~ - 29 Temmuz , 2011, 13:40:02
Alıntı yapılan: ASO - 29 Temmuz , 2011, 13:37:06
Alıntı yapılan: ~Ayşecik~ - 29 Temmuz , 2011, 13:35:35
bende beğenmedim canım... anlamıda pek hoş değil doğrusu..

değişik bir isim olsun, kimsede olmasın diyorsan Asel olabilir mesela... Aslı ya da uyuyor  :k06: :k06:

ben şahsen klasik bilindik isimleri tercih ediyorum, kızımın adı Zeynep Eda :D herkesin bilidiği iki isim.. hem kendi zorlanmaz hem anlamlarıda güzel...

EVET CANIM KENDİ ADINI DA KOY DİYOR SEVİYOR BENİM ADIMI BENDE BİR EVE BİR ASLI YETER DEDİM AMA  :laughing7:

EŞİM ASLI İSMİNİDE KOY DİYOR ( ASLI NAZ ) NASIL SİZCE  :D

senin adı aslı değil mi? senin adını mı koymak istiyor?  :icon_scratch:
8
Alıntı yapılan: ~Ayşecik~ - 29 Temmuz , 2011, 13:35:35
bende beğenmedim canım... anlamıda pek hoş değil doğrusu..

değişik bir isim olsun, kimsede olmasın diyorsan Asel olabilir mesela... Aslı ya da uyuyor  :k06: :k06:

ben şahsen klasik bilindik isimleri tercih ediyorum, kızımın adı Zeynep Eda :D herkesin bilidiği iki isim.. hem kendi zorlanmaz hem anlamlarıda güzel...

EŞİM ASLI İSMİNİDE KOY DİYOR ( ASLI NAZ ) NASIL SİZCE  :D
9
Alıntı yapılan: derbeder - 29 Temmuz , 2011, 13:20:18
ben begenmedim yaa bu ismi  :'(

daha basit ama daha guzel isimler var bence.

esinle konustunmu bu konuda? belkide annesinin buyukannesinin ismini filan koymak ister  :k06:

yok öyle bişey   :ehi: : bana bıraktı ne koyucam yaa :)) benim adım aslı sıla da düşünüyorum ayy çıldırıcam ya ne zormuş keşke büyüyünce kendi koysa  :laughing7:
10
KIZIM İÇİN NEMİRA NASIL BİR İSİM SİZCE ANLAMI: DİŞİ KAPLAN  YADA FARKLI ÖNERİSİ OLAN VARSA SİZDEN ÖNERİ BEKLİYORUM KIZLAR  :flowers:  :opucuk:
11
A.Elinizi sıkıca tutar
12
kızlar ben çıkıyorum hakkınızı helal edin sizi inanın çok ama çok seviyorum ALLAH a emanet olun yarın mirac kandilini biribirimize bol bol dua edelim benhepinize dua edeceğim inşaALLAH KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ.... :flowers: :love9: :opucuk:
13
Alıntı yapılan: இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ - 27 Haziran , 2011, 20:11:36
               
canım hamılesın ne olur kendını bırakma gecıcı bır durum  lutfen uzulme zaten evıne donecekmışsın az daha sabır canım  :opucuk:


tamam desteğinizle iyi oldum  :flowers: :love7: geçti sıkıntım hamdolsun tekrar tekrar iyiki varsınız Rabbim heinizi hayırla mükafatlandırsın inşaALLAH.... :amin: :amin:
14
Alıntı yapılan: Shadowqueen - 27 Haziran , 2011, 20:02:49
Alıntı yapılan: ASO - 27 Haziran , 2011, 19:58:36
canım benim sağol deteğin ve mesajın için hamdolsun ben onlarla oturmuyorum ALLAH a dadua ettim ne beni onlara ne onları bana muhtaç etme diye iyi ki varsın  Rabbim sende ki emanetinide sağlıkla kucağına versin inşaALLAH çok öptüm :flowers: :flowers: :nazar: :nazar: :amin: :amin:

Canım benim eşimin yaptığı iş gereği maalesef düzenli maaş alamıyor öyle olunca da ayrı evde geçim sıkıntısı çekiyorduk babası memleketinde iş buldu ve dubleks ev aldıkları için toplandık Zonguldağa gittik ama aynı dert orada da var yine düzenli maaş alamıyor ve bazen inan onların eline bakıyoruz ve bu benim çok zoruma gidiyor. Rabbime şükürler olsun çok iyiler ama bazen cahilliklerine geliyor ve laf sokuyorlar ve hamile olduğumu unutup çok üstüme geliyorlar ama bende boyun eğmiyorum lafımı esirgemiyorum sağolsun eşimde savunur beni.

Bende umursama diyorum ama inan bazen bende çok takıyorum kafama bunalıyorum kendi annemi arayıp ağlıyorum bu sefer onu üzüyorum ama inan hepsi hamilelik ve hormonlardan. Senin şansın daha iyi aslında en azından ayrı evin var her zaman senden kötülerini düşün ve kendini iyi hissetmeye çalış canım. Umarım Rabbim sana yaşattıklarının bin katını onların yaşamasına neden olurda onlarda anlarlar hamile gelinlerini üzmenin ne demek olduğunu  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:

Ayrıca ne olmuş 2.ci evliliğin ise çok doğal birşey Allah bu evliliğinle eşinle olan muhabbetinde yüzünü güldürür inş.  :amin:

canım kardeşim bak şuan mübarek ezan okunuyor Rabbim eşine inşaALLAH kimseye muhtaç olmayack kadar rızk verirde kendi yuvanda utu huzurlu yaşarsın aklıma geldikçe size dua edeceğim inşALLAH sende üzülme bacım yeğnimide üzme  dualarımasın kardeşin aslı..
15
canım kardeşlerim ya benide bebeğimide gülümsettiniz  :flowers: :flowers: :love9: iyi ki varsınız neyse cumaya istanbula dönüyorum inşaALLAH ben sizi yanaklarınzdan bebeğimde ellerinizden öpüyor  :opucuk: :flowers: :)