27 Nisan , 2024, 23:49:34

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - qonca

32
32 hafta yaşındayım, buraya yuvarlandığımda çok büyük bir yer gibi gelmişti bana, şimdi sığamıyorum herhalde yakında gideceğim buradan, zaten karanlık bir yer. Belki başımı aşağı çevirirsem daha rahat sığarım. Boyum 40,5 cm. ve ağırlığım 1,8 kg. oldu nasıl döneceğim ki. İki haftada bir doktora gidiyoruz, sorun ben değilim aslında, ben gayet iyiyim, duyularımın beşi de tam olarak çalışıyor ama anneciğin psikolojik problemleri var, çirkin olduğunu, babamın onu sevmeyeceğini düşünüyor. Bence yanlış " babam bana onu çok sevdiğini söyledi bana, özellikle beni dünyaya getirmek istediğinde sevgisinin daha da çoğaldığını, mutluluklarının görünen bütün olumsuzluklara rağmen daha fazla olduğunu da söyledi."
33
32. HAFTA
Bebeğiniz...
Bebeğiniz bu hafta da yaklaşık 29 santim boyunda ve yaklaşık 1800 gram ağırlığındadır. Bu haftanın sonlarına doğru bebeğiniz dış dünyadan gelebilecek sinyalleri duyabilir. Karnınızdaki bebeğinizin pozisyonu bacakları bükülmüş, ayaklan çapraz ve boynu ise öne doğru bükülmüş bir şekildedir. Kas dokusu henüz tam olarak gelişmediğinden tüm parmakları acık durur.

Siz...
Bu haftadan itibaren doktorunuz ile 2 haftada bir görüşmeniz gerekir. Rahminizin şişmesinden dolayı yeni problemler ortaya çıkacaktır. Bebeğinizin başı aşağıda olmasından dolayı ayakları kaburganıza dayanacak ve bu da içinizde bir baskı hissi oluşturacaktır. Bu durumdan kaçınabilmek için dik oturmak faydalı olacaktır. İç organlarınız bir miktar yer değiştirmiş olabilir ve bu durum ufak çaplı problemler yaratabilir. Bileklerde ve parmaklarda şişme görülebilir. Bu durumda yüzüklerinizi çıkarmakta fayda vardır. Dar giyecekler giymekten kaçının. Vitamin ve mineral bakımından zengin beslenmeniz bebeğiniz açısından faydalı olacaktır.
34
başarabilirim
35
:alkış:
tebrikler
36
Bilmece / Bulmaca / Ynt: bugün neren agrıyor
18 Şubat , 2012, 11:21:14
bileğim ağrıyorr  :cildir:
37
:love9: :love9: :love9:  60  :love9: :love9: :love9:
38
Karikatürler / Resimler / Ynt: okumuş gelin:)
13 Şubat , 2012, 16:40:31
 :ehi: :ehi:
39
Bilmece / Bulmaca / Ynt: Var mı Yok mu?
13 Şubat , 2012, 16:14:25
var

senin köpeğin var mı ?
40
Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 12 Şubat , 2012, 20:29:42
:k06: bende ilk okul 3 e giderken 9 yaşımda oldum ilk adetimi 2 ablam wardı cok hevesliydim sırtımdan bi sancı indi we ıslaklık hissettim bi baktım ki kan ablama söledim hemen  :ehi:


:-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo
41
benmde kayınvalidemler sabah kahvaltıya geldiler

gelmişkende evimi sildi süpürdü dip bucak  :suclu:

bende toz aldım

ohh miss gibi oldu
43
canm kayseride 'jale şekerleme' varmış fatih çarşısındaymış bende tam neresi bilmiyorum ama komşumda hamile bayaa araştırma yaptı bu konuda en uygun yer orasıymış
bnde daha gidip sipariş filan vermedim ama sende bi bak istersen
44
maşallah canm ya ne güzl kavuştun bebeğine  :hieyt: :hieyt:

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun  :amin: 

45
 :dontknow: :dontknow: