Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - yelda34

1
Çorbalar / Kremalı Sebze Çorbası
16 Ocak , 2007, 19:43:36
Ellerinize sağlık kızlar çorbaların hepside nefis te şu sebze çorbasına herşeyi katıp karıştırıp yapanınız var mı?Sizce tüm sebzeleri katmak doğru mu?
2
ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK EMİNE BİZİ AYDINLATTIN.ACABA RİCA ETSEM 6 AYDAN SONRAYIDA BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN .NANKÖRLÜK OLMAZSA
3
 :icon_flower: bizde geldik sayfanızı hayırlamaya.Allah analı babalı büyütsün.GÜZEL PAYLAŞIMLAR DİLİYORUZ. :love1:
4
Sayfanız hayırlı olsun.İçi hep güzel resimlerle ve mutlu anılarla dolsun.Annesi doğmadan çizmiş zaten bahtı güzel olsun.Güzel paylaşımlar. :wav: :wav:
5
estim sayfanız hayırlı olsun.Bu ara bende dişlere takmış durumdayım.Neden acaba?Yazık kuzucuklarımız bir rahatlasa. :occasion14:güzel paylaşımlar diliyoruz.
6
Sayfanız hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.Mete beyin yanakların dan bir tutam koparsak kızarmısın annesi :icon_flower:
7
Sayfanız hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.Saçlarına bayıldım Ege tunanın.Güzel paylaşımlar dileğiyle bye.
8
Yasemin kralının sayfası hayırlı olsun.Öbür taraftada sıkça görüyordum sizi ama konuşmak bugüne kısmetmiş.Demek oğluşun altınıda kendi değiştirecek nerdeyse yerim ben onu o kadar büyümüş mü yumurcak.Lakabına uysunda kendine hizmet ettirsin bücür.Acaba bizde bu kadar büyüdüğünü görecekmiyiz :dontknow:
9
Allah analı babalı büyütsün.2006 yılında hiç çirkin kız demek ki dünyaya gelmemiş.Sayfanız hayırlı olsun.Güler yüzlü resimlerle dolsun :icon_flower:
10
Emine teşekkür ederiz açıklaman için.İnşallah bundan sonra sorun çıkmaz.Estim maşallah siz hızlı çıktınız.Peki diş jeli dışında dişlerin çürümemesi için hapı var onu kullanmaya başladınız mı?Zymafluor diye biz ilaç kullanıyoruz canım.Dr bir sor istersen
11
kızlar ya bu ste daha yavaş yada bende bir problem mi var anlamadım.Bu arada ilk dişiniz hayırlı olsun siz daha erken çıkarmışınız.Yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyor ve kuzucuklarını sağlıklı bir şekilde büyütmelerini dilerim.Allah analı babalı büyütsün
12
oy oy yerim ben ılgını.Gülcüm sayfanız hayırlı olsun.Bu kızlar şimdiden saçımızı başımızı yoluyor ileriyi düşünemiyorum :protest:baş kaldırsak bir işe yarar mı sence?
13
:wav: TEŞEKKÜRLER YELİZCİM.KIZ, OĞLUMA İYİ BAK.GÜL ŞEKLİNDE Mİ AÇACAN NASIL AÇIP TEMİZLEMEN GEREKİYOR BİLMİYORUM AMA DİKKAT ET DAMADIMIZA :sunny: NEDEN DR SÜNNETİ KABUL ETMEDİKİ?BU ARADA SEN NASIL OLDUN UMARIM İYİSİNDİR.
SEMACIM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH BURADA SOHBET EDERİZ.
BAKIYORUMDA TÜM KIZLAR BURAYA GEÇMEYE BAŞLAMIŞ BU SENEDE BURDA GEÇECEK DESENİZE ÖMRÜMÜZ. :love10:
BU ARADA BEBEĞİ DİŞ ÇIKARAN VAR MI ARAMIZDA?
14
SLM
YENİ YERİNİZ HAYIRLI OLSUN.İNŞALLAH DEDİĞİN KADAR HIZLIDIR GÖNÜL ŞİMDİLİK BİR DENEME YAPALIM BELKİ BURDA GELİRİM ARANIZA KABUL EDERSENİZ TABİ
:3some: