Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - burcu_göktuğ

1
Alıntı yapılan: selin_27 - 01 Ekim , 2010, 09:09:37
şimdi çay içmiyorum. kola, kahve hepsini bıraktım . sigara da içmiyorum kesinlikle şimdi sadece süt ve su içiyorum bide saabahları çok açık çay içiyorum. ama bu sefer de bazı kişiler çok abartma ya çayını filan iç diyolar. benim abarttığımı düşünüyolar bazıları kesinlikle içme diyo. ilk ay çok önem verme diyolar. sonuçta Rabbim bana bu bebeği emant etti ve ben de ona göre yaşamayı öğrenmeliyim öyle değil mi???? ???
ay canım ya sen kimsenin ne dediğine bakma. sinir oluyorum öyle herşeye karışanlara. sen bebeğin için en doğru olanı yapıyorsun. bana da öyle hamileyken herkes birşey diyodu sinir oluyodum. ya bir de bu maydanoz,bitki çayları falan düşüğe sebep oluyormuş o yüzden pek tavsiye edilmiyor ilk aylarda.  ha bir de hamileliğin ilk ayı  son ayı yok. bence her ayı önemli,her ay bebek gelişiyor büyüyor. allah yardımcın olsun. hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim.
2
valla kelin ilacı olsa kendi başına sürer. benim hamileliğim öyle oluyorki..değil belirti,kan tathlilinde bile çıkmıyor. :D anca karnım büyüyünce anlıyorum
3
vallahi öyle hızlandırıyormuş metabolizmayı. ya işte ben 27 kilo aldım hamileliğimde. rezeneden sonra vermeye başladım. hani bilimsel bi etkisi var mı yok mu bilmiyorum;ama ben ona bağlıyorum. :D şimdi eski kilomdayım.görenler hayrete düşüyor.heralde bebeğin çok huysuz seni kurutmuş diyolar. :D ama alakası yok. hani çokta huylu olduğu söylenemez ama neyse..
4
hımm... anladım muazzezcim. bende senin adın sanmıştım.  :D
5
çok tşk ederim arkadaşlar,sağolun. önerilerinizi mutlaka deneyeceğim.
6
Alıntı yapılan: BaLkIzzZ - 28 Eylül , 2010, 13:29:51
Alıntı yapılan: burcu_göktuğ - 28 Eylül , 2010, 13:27:20
slm balkız. bebeklerinin gece uykusu yok sanırım. seni böyle yorgun bi hale getirdiklerine göre. bende aynı durumdayım. oğlum gece hastalandı 2 den beri ayaktayım. yapılacak bir sürü işim var;ama yorgunum. :(
uyku düzenleri bozulmuştu yeni düzeldi öglenleri uyuyoruz genelde ama daha uyumadık uykum geldi yoruldum iş güç yemek derken hal kalmadı şimdi yatırcam

senin bebegine geçmiş olsun nesi var
sabah doktora götürdüm grip başlangıcı dedi. burnu falan tıkalı. fosur fosur ötüyo yavrucağız. buhar makinası almayı düşünüyorum.burnu tıkalı olduğu için ağızdan nefes alıyor. boğazı kurumasın.  geceleri odanın nemi azalmasın diye. faydası olur belki.
7
slm balkız. bebeklerinin gece uykusu yok sanırım. seni böyle yorgun bi hale getirdiklerine göre. bende aynı durumdayım. oğlum gece hastalandı 2 den beri ayaktayım. yapılacak bir sürü işim var;ama yorgunum. :(
8
evet büşra hanım rezenenin gaza da çok faydası var. gaz sıkıntısı çeken annelere tavsiye ederim. bir de bebek yağıyla karnını ovup masaj yaparsanız bebeğinizi o da rahatlatır.
9
teşekkür ederim gökse hanım. allah sizin evlatlarınızıda size bağışlasın. bu arada isimleriniz uyumuna bayıldım. bir de eşinizin ismini merak ettim. acaba o da uyumlu mu :)
10
merhaba arkadaşlar. benim 8 aylık bi oğlum var. dün gece rahatsızlandı,bu sabah doktora götürdüm. grip başlangıcı olduğunu söyledi doktorumuz. ilacın yanında besin olarak neler verebilirim oğluma,neler iyi gelir? hastalığı daha kolay atlatabilmesine yardımcı olacak bir besin var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
11
Tanışma Bölümü / merhaba
27 Eylül , 2010, 17:16:32
ben burcu. 21 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. 8 aylık da bir oğlum var. ismi göktuğ. umarım hepbirlikte güzel vakit geçiririz.
12
ben hamileliğimde oldukça fazla kilo aldım. 27 kilo kadar  :'( ama şükürler olsunki;hepsini verdim doğumdan sonra. şu an oğlum 8 aylık. 2. ayda rezene çayı içmeye başladım ve gözle görülür derecede sütümde müthiş bi artış oldu. zayıflamamda bilimsel bi kanıt yok ;ama rezeneyi içmeye başladıktan sonra hızla kilo vermeye başladım. emziren annelere tavsiye ederim.
13
benim oğlum 8 aylık. 6. aydan itibaren kullanmaya başladım. oğlumda kansızlık vardı;ama kullanmaya başlamadan önce kan testi yaptırmıştım. yani cicibebeden kaynaklanmadı. hala kullanıyorum.göktuğumun kanı normale döndü.bence kansızlıkla alakası yok.