Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cumbba

1
evet canım günün geçene kadar hiçbişey düşünme, kafana taktıkça bazen stresten gecikir, o yüzden hiç takılma. Hayırlısıyla inş. güzel haberlerini verirsin canım :amin: :amin: :amin:
2
vadicim çok sevindim canım, seni duyunca beni de heyecan bastı erken geldi demek Allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin canım.  :amin: :amin:DArısı başımıza :amin:
3
ee söylesene canım baştan bunu :k06:. Malum kızlar babaya düşkün oluyoo onun gelmesini bekliyor :icon_thumright: bence sanki perşembe gibi olucak senin doğum canım. Birden içime öyle doğdu, hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla :amin:
4
sevilcim sen by hafta 40. haftadamısın canım.Kız çocukları da erken gelir derler ama seninki yerinden pek bi memnun :k06:
5
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Kpss Hakkında
11 Mayıs , 2010, 15:11:24
lisans düzeyinde benimki, ben 35 tl yatırdım tek oturum için tabi, gireceğiniz oturum sayısına göre ödenecek tutar değişiyo. Zaten önlisans düzeyindekilerin Eylülde sınavı onun başvuruları daha sonra sanırım.

Canım 2008 de başvurduğun halde sınava girmemişsen yine de web üzerinden kayıt yapılabilir, ama eğer şifreni hatırlıyorsan. Ben resmen kastım hatırlamak için :toothy10:
6
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Kpss Hakkında
11 Mayıs , 2010, 14:20:12
kızlar ben başvurumu bugün tamamladım. Eğer daha önce 2008 de girmişseniz, bankaya para yatırdıktan sonra web üzerinden şifrenizle kayıt yapabiliyosunuz, ama ilk defa girecekseniz başvuru merkezlerinden form alıp öyle başvurmak gerek, tüm detaylara ösym nin sitesinden ulaşabilirsiniz.  :wave: :icon_thumright:
7
günaydınnn herkese

bende hep erkek görüyordum rüyamda, ve erkek olacağını öğrendim :wave:
8
vadicim geçmiş olsun ama takma kafana bende seninle aynı durumdaydım. Benimde 32. haftada olmuştu kanamam dr. um iğne yapmıştı erken doğumu engellemek adına. Son aylarda oluyor bazen. Hiç kalkma yat dinlen canım. Çok geçmiş olsun tekrar.  :amin:
9
sevilcim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik canım. Benim de dün dr. kontrolüm vardı. Bebişim baş aşağı dönmüş dr. normal doğum dedi. Aldı mı beni bir korku telaş.Hazirandan sonra her an gelebilir dedi. Şurda hazirana ne kaldı ki yaaa. Gerçekten insan karışık duygular içinde resmen. Seni çok iyi anlıyorum canım. Senin normal mi olacak, belli mi
10
sevilcim seni çok iyi anlıyorum benim daha şimdiden heyecan korku bastı son günlerimi düşünemiyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Seni de bir avaz da kurtarsın canım.

Edacımmm buarada yeni öğrendim canım. Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
11
ay canımm allah tamamına erdirsin. Ne güzel korkma hiç, normal olacak değil mi yani şimdilik görünen o di mi?
12
erik şu yeşil çıtır çıtır olanlar:) birde tuza bandır yeeeeeeeeeeeeeeee :cildir:

offf yaaaa :cildir:
13
hamilelikte basur geçici diye biliyorum kızlar, ama emin de değilim.
14
evet benim muhtemel tarihim 20 haziran. dr.um 5 haziran a kadar beklersen iyi olur dedi. Benim oğlum olacak sevilcim hayırlısıyla. Sizin hazırlıklar bitti mi
ben daha tamamlamadım ya.
15
32 + 2 deyim canım. Erken doğum olmazsa daha var yani. 1 ay falan var aramızda seninle.