Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - <<<betty>>>

1
:hieyt: :hieyt: :hieyt:  :hieyt: :hieyt: :hieyt:
ipek böcüğüm aceleci çıktı kızlar, 5. ayına 4 gün kala ilk dişini çıkardı  :nazar:
pek eziyeti olmadı çok şükür, son günlerdeki ishali dışında  :nazar:

Darısı diğer bebişlerin başına inşallah  :amin: ağrısız sızısız sıkıntısız gelsin bütün incilerrrr  :hello2: :hello2: :hello2:
2
Merhaba arkadaşlar,
9 Ocakta doğum yaptım ve kızımı hep emzirdim, sütüm fazlaydı hep.
Yaklaşık 1 ay önce sağ göğsüm 1 gün içerisinde taş gibi olup şişti, sağma makinesiyle sağsam bile boşalmadı ve ağrıyordu
dr.a gittim iltihaplanmış dedi dr, sütün fazla ve yağlıysa kanalları tıkamış olabilir dedi dr., antibiyotik kullandım ve 5 gün sonra iltihap tamamen kayboldu.
1 hafta önce aynı göğsüm yeniden ağrımaya başladı ama bu sefer şişlik yoktu, içinden içinden sızlıyor ve kızım emmeye başladığı anda inanılmaz bir ağrı yaşıyordum. ve en sonunda göğsümde 1.2 cm lik bir kitle bulundu, dr iyi ya da kötü birşey diyemem cerrahi bir müdahele yapmadıktan sonra dedi, şu an emziriyorsun bence 1-2 hafta bakalım eğer kitle büyürse müdahele ederiz yok eğer küçülüyorsa kaybolana kadar takip ederiz dedi. emzirmemi hiç bir şekilde etkilemezmiş çünkü kitle göğsün başka bir katmanında oluşmuş ve o katmanda patlamış, süt kanalları ile bağlantısı yokmuş...
arkadaşlar sizce ne yapmalıyım? 1-2 hafta beklemelimiyim sizce? dr. kötü birşeyden şüphlense hemen müdahele etmek isterdi diye düşünüyorum ama içim yine de hiç rahat değil...
3
ALLAH'IMA ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN SÜMEYRA DA SAĞLIKLA KAVUŞTU OĞLUŞUNA  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
AZÖNCE EŞİ İLE KONUŞTUM, YAKLAŞIK 15 DAKİKA ÖNCE NORMAL DOĞUMLA ALMIŞ PAŞAMIZI KUCAĞINA  :nazar: :nazar: :nazar:
BEBEK DE SÜMEYRAM DA ÇOK İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR  :nazar: :nazar: :nazar:


OKADAR MUTLU OLDUM Kİ, AĞLADIM HABERİNİZİ ALINCA  :y25: :y25:
ÇOK ŞÜKÜR KURTULDUN SÜMEYRAM   :opucuk: :opucuk: :opucuk:
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN, HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH,
RABBİM SAĞLIKLI MUTLU UZUN ÖMÜRLER VERSİN PAŞAMIZA
:amin: :amin:


HOŞGELDİN MUHAMMED FURKAN, HOŞGELDİN DAMADIM BENİM 
:hieyt: :hieyt: :hieyt:
:muzz: :muzz: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
:wav: :wav: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: :occasion16: :occasion16: :occasion16:

4
Herkese merhaba arkadaşlar  :flowers:
Ben 38+6 günlük hamileyim ve şimdiye kadar hiçbir ağrım sancım olmadı... Fakat dün gece adet ağrısı gibi ama inanılmaz şiddetli bir ağrı ile uyandım, ağrı kasıklarımdan karnıma doğru yayılıyordu ve karnım kaya gibi sertti. bebek bi yerde toplanmıştı. Ve sanki tuvaletim varmış da sanki yaparsam rahatlarım gibi bir his vardı... karnımı tuta tuta wc ye gittim ama elim boş çıktım, biraz hafifler gibi oldu ağrım tekrar tuvalete girdim ve biraz rahatladım. 10 dakika kadar sonra ağrı tekrar şiddetlendi, annemi kaldırdım annem de doğum sancısı bu dedi, kız bebeklerin sancısı karından erkek bebeklerin belden vurur dedi. neyse ben çok korktum elim ayağım titredi, yaklaşık 2 saat ara ara ilk uyandığımdaki gibi şiddetli olmayan ağrılar geldi gitti, hafifleyince uyuyaklamışım, sabaha kadar da uyandım durdum ama ağrılar hep hafif hafifti. annem de sabah sen çok korktun gece, sancıları ve bebeği kaçırdın yukarı dedi  :dontknow:   :dontknow: çünkü sancı esnasında karnın aşağıda vajinanın üzerindeydi ama bak şimdi daha yukarda dedi. anneme pek inanmak istemedim ama 4 çocuk doğurmuş, tecrübe var herşeyden önce.
ama arkadaşlar böyle birşey olabilir mi diye size de sormak istiyorum, bi de bu sancılar adet ağrısının şiddetlisi gibi mi olucak?
5
Yaklaşık 1 yıldan sonra dualarım kabul oldu çok şükür  :nazar:
Bugün eşimle 2. evlilik yıldönümüz ve mutluluğumuz bi melek haberiyle perçinlendi  :love9: :love9:
Rabbime binlerce kez şükürler olsun  :nazar: