Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - gülendam83

1
kızlar merhaba kusura bakmayın saçma bi soru gelebilir  :k06: ama bi sorayım tecrübelerinizi alayım dedim kızkardeşim test yaptı çift çizgi çıktı tamamen koyu ikisi de... yani hamiş inşallah  :amin:    :amin:  sizce kaç haftalıktır 10 gün  falan geçmiş adetten . benim düşük yaptığımda çizgi belli belirsizdi 3 4 haftalıktı... doktora bi hafta falan sonra gideyim diyo acaba kese görünür mü ?
2
KIZLAR MERHABA BEN 6 EKİMDE DÜŞÜK YAPTIM YANİ 6 SINDA LEKELENME ŞEKLİNDE BAŞLADI 8 İNDE DE KANAMA ŞEKLİNDE DÜŞÜK YAPTIM ... BETA HCG DEĞERLERİM GİDEREK DÜŞTÜ VE 8 GÜNDE BİTTİ 4 HAFTALIK Bİ DÜŞÜKTÜ AMA HALA ADET GÖRMEDİM...YOĞUN Bİ AKINTI VAR KAÇ GÜNDÜR VE HİÇ BİR BELİRTİ YOK GÖĞÜSLERİMDE FALAN DÜN KASIKLARIM HAFİF SIZLADI SADECE...  Bİ KERE DAHA DÜŞÜK YAPMIŞTIM 28 GÜN SONRA GELMİŞTİ ADET ,BU SEFER NİYE BÖYLE OLDU ANLAMADIM.DÜŞÜKTEN NE KADAR ZAMAN SONRA ADET GÖRDÜNÜZ TECRÜBELİ OLANLAR  : :icon_scratch:
3
Bebeğimi Kaybettim :( / Bebeğim Tutunamadı :(
28 Eylül , 2011, 22:27:18
kızlar merhaba sabahtan beri sol kasığım ağrıyor dayanılmaz bir ağrı değil ama sabahtan beri geçmeyince merak ettim bugün bir gün günüm geçti ilaçta kullanmıyorum o yüzden hamişimdir diye  :laughing7:inşallah allahım hayırlısından ver sağlıklı sihhatli tüm isteyenlere :hello: yine de heveslenmiyorum rabbim hayırlı zamanda versin kendimi çok mu dinliyorum sizce kızlar ağrı ne olabilir
4
Tanışma Bölümü / merhaba kızlar :)
26 Eylül , 2011, 17:15:58
hanımlar ben yeni katıldım aranıza ne güzel bi siteymiş çok beğendim bende ikinci bebek isteyenlerdenim . hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlere versin sağlıklı salih bi evlat  ;D