28 Nisan , 2024, 10:59:17

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pelda

1
şafak 58 kızlar çok heyecanlı ve gün yaklaştıkça korkular sarıyo allah yardımcımız olsun.
2
ben aşılama sonucu hamileyim 21 haftalık.
3
asumcum geçmiş olsun ameliyat olmuşun inşalah allah şifa eder ve en kısa zamanda bebiinin haberini alırsın canım.
4
günaydın kızlar ben 20 haftalık hamileyim ve 6 kilo aldım sizce normalmi boyum 1 60 tır bebeyimde 400 gr şuan.
5
kızlar hepinizi kocaman öpüyorum saglıklı huzurlu bir gece geçirmenizi dileyerek ben kaçıyom sırtım agırdı oturmaktan biraz uzanacam sizi çok seviyom  bunu bilin hernekadar birbirimizi tanımasakta görmesekte bu sitede aile olduk ve herzaman yanınızdayım rabim gönlünüze göre versin iyi akşamlar. :nazar:
6
inan o minik kalp atışını duymak kadar güzel bir duygu yok bu dünyada sen ve eşinden bir parça içinde taşımak onun varlıgını yaşamak ve günden güne onu içinde büyütmek anlatılmaz bir his herkes yaşayacak kızlar inanıyorum buna gerek geç gerek erken ama hepiniz yaşayacaksınız buna sizde inanın sabredin bende 2 yıl sabredip muradıma erdim ama aşılama yaptım normal yoldan olmuyodu sorun olmadıgı halde. :nazar:
7
şeydacım daha çok minik bebeyin allah tamamını erdirsin darısı tüm isteyen sitedeki bayanlara nasip etsin rabim :nazar:
8
canım inşalah sonucunuda temiz saglıklı hayırlı bir ameliyat geçirerek alırsın vala çpk üzüldüm canım inanamadım 2 yıldır tedavilere gidiyonda böle bişey çıkmadı aniden gitiyin bir doktor bunu söledi allahın hakı 3 tür derler sen 3 doktor onayıyla ameliyata karar ver güzelim ve garanti veriyolarsa ameliyatan sonra çocuk olucaksa ve başka sorunlarla karşılaşmayacaksansa ol bitanem üzülme ama sitres çok kötü. :nazar:
9
hayırlısı olsun canım umarım iyidir bebeyin kaç haftalık oldu :nazar:
10
üzülme şeyda bebeyini düşün bak biz takmıyoz teyzesi 18 haftalık oldu kızım tekmelemeye başladı rabim olmayanlarada bu güzel duyguyu tatırsın. :nazar:
11
merhaba şirin anne adayları kafanızı takmayın böyle münasebetsizlerle meşkul etmeyin güzel beyninizi asum canım çok üzüldüm ya nerden çıktı bu sonuç daha önce hiçbir doktor dememişti sana yanılmasam o kadar mühimmi ameliyat falan diyosun canım iyice araştır ameliyat kolay degil sonradan acısıda var ve garanti veriyosa ol vermiyosa riske atma gülüm kendini oluruna bırak ve iyi doktor bulunca yaptır  çok üzüldüm ya :nazar:
12
teşekürler balböcegi 16 haftamızı bitirdik bugün ultrasyonda baktı doktor göstermiyodu çok inat eti doktor yüzde 80 kız dedi ama heran  yanılabilirizde dedi önümüzdeki ay emin oluruz artık hayırlısı. :nazar:
13
benimde kızım olacak teyzeleri ismide eşim eylül istiyo bende cemre diyomda bakalım artık. :nazar:
14
esracım benide liste eklermisin minik kuzum bir prensesmiş :nazar:
15
zeynepcim allah bir sancıda kurtarsın çok inatçı çıktı bebegin karnında kalmak dahamı rahat geldi kızımıza çok nazlı bu annesi ismini nazlı bırak bence kızlar benide listeye ekleyin 171 gün var daha çok ama rabim göz açıp kapatana kadar çabuk geçirir inşalah. :nazar: