27 Nisan , 2024, 23:13:02

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hazalece99

1
bir doktor fikri daha almanda fayda var bence canım benim doktoruma yollasana tahlil sonuçlarını instagramından cevap veriyor mesajlara instagram adı dr.aynurersahin
2
Mesaj atan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar hamileyim Allah ıma çok şükür çok teşekkür ederim dualar için destek için rabbim kucağıma almayı nasip etsin tek dileğim bu , isteyen herkese nasip olsun
3
tedavinin sana özel olarak çıkarılıp yapılması lazım cnm eğer istanbul'da yaşıyorsan sana kendi doktorumu öneririm ben Aynur Erşah'ine gidiyorum onun instagramında amh 0,27 olan bir hastasının hamile kaldığını görmüştüm, instagram adresi dr.aynurersahin e bakarsan görürsün profilinde paylaşmıştı. İnşallah hepimizin kucağı tez vakitte dolar  :love9:
4
serpil hanım hikayenizi gözlerim dolu dolu okudum, bunları yaşayan anlar ve ben sizi çok iyi anlıyorum, lütfen vazgeçmeyin çok çok yeni teknolojiler ve iyi doktorlar var size kendi doktorumu da öneriyorum bir araştırın, aynur erşahin instagram hesabına bakabilirsiniz, ekibindeki embriyolog çok başarılı ön görüşmesi ücretsiz
5
canım 0,27 ile hamile kalan var. Benim doktorum Aynur Erşahin instagramında paylaşmıştı bakabilirsin, instagram adı dr.aynurersahin bir bak derim.
6
kimse bir şeyler yazmamış ama ben haber vermek istiyorum, okuyanlara bilgi olsun :) Kızlar transferim yapıldı sonunda :) kan tahlili için gün sayıyorum dualarınıza ve moral desteğinize ihtiyacım var  :-* Allah isteyen herkese nasip eder inşallah  :nazar:
7
ben Göztepe Medicalparktaki Aynur ErŞAHİN e gidiyorum, inanılmaz mutluyum, çok ilgili transferim yapıldı yeni, istediğim zaman whatsapptan ulaşıyorum, geçen gün gece yazdım mesela :) her an ulaşabilmek çok önemli bence, hiç öyle ekstra masraflar çıkmadı kızlar, zaten ilk muayeneye para bile vermemiştik, paket olarak tüp bebek ücreti ödedik bir daha da bi şey ödemedik. Sizin yazdıklarınızı okuyunca şok oldum valla  :dontknow:
8
Herkese merhaba,
30 yaşında 3 yıllık evli bir bayanım, evliliğimin ilk iki yılında doğum kontrol hapı kullandım ve daha sonra bebek istediğimiz için bıraktım. Bıraktığımdan bu yana bir senedir normall yollarla hamile kalamadım, herhangi bir sorunumuz gözükmüyor fakat çocuk özlemini derinden yaşadığım için tüp bebek deneme kararı aldım. Bugün ilk randevumuzu gerçekleştirdik doktor hanımla, çok ilgili, tecrübeli ve samimi geldi. Bu süreci daha önce benim gb yaşayan var mı ? Yani başarız olursa psikolojik olarak kendimi nasıl hazırlamalıyım. Lüfen yardımcı olabilir misiniz ?İsteyen herkesin güzel haberini alması dileğiyle ... :nazar: