Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - simass

76
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: CANIM YAVRUMA
17 Şubat , 2010, 08:57:22
Alıntı yapılan: ๑۩۞۩๑ şєкєяιιм ๑۩۞۩๑ - 16 Şubat , 2010, 18:59:21
semroşum canımmmm :y25: :y25: :y25:

seni anlıyorum ...neler yazcagını yahmın ettıgımden dolayı okumak ıstemedım ..ama dayanamdı okudum ve suan goz yaslarımı tutamıyorum... :y25: :y25:bırtanem emınım yakın zamanda sende bebek haberı veceksın...emınım sende cok ıyı anne olcaksın :amin:
lutfen kendını yıpratma...lutfen .. :sad1:


anladığını biliyorum bitanem...bu duyguyu sende uzun bir süre yaşadın ama sonunda muradına erdin..İnşallah Rabbim banada nasip eder..Canım Ayşem desteğin için teşekkür ederim bitanem...
77
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: CANIM YAVRUMA
16 Şubat , 2010, 18:45:19
inşallah kızlar ..İnşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder..3 sene olcak nerdeyse ve her ay aynı hayal kırklığı beni çok yoruyo...Allah hayırlı zamanda versin diyorum ama üzüntüme de engel olamıyorum işte.. :'(
78
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: CANIM YAVRUMA
16 Şubat , 2010, 18:34:53
 :crybaby2: :crybaby2: :y25:
79
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: CANIM YAVRUMA
16 Şubat , 2010, 18:06:21
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR HEPİNİZE..DUYGULARIM  O KADAR YOĞUN Kİ BİRİLERİYLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..ÖZELLİKLE BENİ ANLAYAN BİRİLERİYLE...ÇEVREMDE YOK ÇÜNKÜ BÖYLE BİRİ...BAZEM KOCAM BİLE ANLAMIYO DİYE DÜŞÜNÜYORUM..RABBİM HİÇKİMSEYE EVLAT HASRETİ ÇEKTİRMESİN ÇOK ZOR..BUNU YAŞAYAN BİLİR YAŞAMAYAN SADECE ANLIYOMUŞ GİBİ DAVRANIR...O YÜZDEN SİZLERİN YERİ BAŞKA BENDE..HER NEKADAR BİŞ ÇOĞUNUZU TANIMASAMDA BANA YANIMDAKİLERDEN DAHA YAKINSINIZ GİBİ GELİYO..BEN ÇOK SIK GİREMİYORUM BURAYA FIRSAT BULAMADIĞIMDAN..AMA GİRDİKÇE GÜZEL HABERLER ALMAK BENİ UMUTLANDIRIYOR.. BİR GÜN İNŞALLAH BU FORUMA ÜYE OLAN HERKESİN HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLARI OLUR..DESTEĞİNİZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER KIZLAR.. :opucuk: :opucuk:
80
Sizin Seçtikleriniz / CANIM YAVRUMA
16 Şubat , 2010, 14:01:23
CANIM YAVRUM,

İçimde hasretin öylesine büyüdü ki yorgun yüreğim artık taşıyamaz oldu...İçimde fırtınalar kopar, yüreğim feryat ederken kimse duymadı sessiz çığlıklarımı..hiçkimse anlamadı hasretinin verdiği ızdırabı...meraklı sorular  yarama tuz basarcasına yaktı içimi ve içi boş teselliler dindirmedi yürek yangınımı..
Kızmadım hiç kimseye bitanem..onlar bilemezler ki sensiz olmak ne demek...sensizliğin çaresizliğini bilemezler kii...kızmadım...ama kırıldım paramparça oldu yüreğim...
Yavrularını koklayan insanlar gördüm..gözlerindeki sevinci seyrettim...kıskandım...
Yeni doğmuş süt kokulu yavrular gördüm çaresiz ve annesine muhtaç..annesi kucağına alınca huzurlu ve güvenli..
Ben de o bebekler kadar çaresiz ve sana muhtacım bebeğim...Her gün varlığının hayaliyle yaşıyor her an sana kavuşacağım günün gelmesi için dua ediyorum... N'olur  artık anneni bekletme..gel bebeğim..artık gel..sensiz bu dünyanın hiçbir anlamı yok..senin kokun dolduracak içimdeki boşluğu..senin minik ellerin silecek mutluluk gözyaşımı...senin gülüşün aydınlatacak karanlık dünyamı..ve sen geldiğinde  işte o zaman ben tamam olucam
sana anlatacak hikayeler biriktiriyorum..sana söylicek niniler öğreniyorum...zorlularla dolu bu dünya denen yerde senin mutluluğunun hayalini kuruyorum bebeğim..Annen seni çok seviyor  BİTANEM lütfen artık gel...
81
 :k06: aminnnnnnnnn...........
82
Alıntı yapılan: VADİ - 13 Şubat , 2010, 11:09:14
ettim hayatım etmez miyim hiç  :amin: :amin: :amin:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..ALLAH RAZI OLSUN..ALLAH SAĞLIKLI BİR BEBİŞ VERSİN SANADA :opucuk: :amin:
83
2,5 SENE OLDU :crybaby2: :crybaby2:
84
hayatım ben 2,5 senedir uğraşıyorum..daha önce hırmonlarım normaldi.klomen kullanıyodum yumurtlama da gerçekleşiyodu ama olmadı..inşallah bu sefer olur canım..dua et benim için.hamişlerin duası kabul olurmuş canım :opucuk:
85
kızlar hepsi çok güzeller allah sağlıkla giydirmek nasip etsin..hepsine bayıldım..mügecim beyaz mont şahane...
86
Alıntı yapılan: VADİ - 12 Şubat , 2010, 09:34:36
iyi de sigorta da devletten alıyor parasını   :dontknow:

neyse sen iyi ol da gerisi onemli değil once sağlık dostinex kullandın mı

evet canım kıllanıyorum haftada iki gün yarım olarak verdi..ama yine de baş dönmesi yapıyo ..yan etkisi olabilir demişti..denge kaybım oluyo çok..neyse iki ay kullandıktan sonra tekrar bakcak değerlerime...sonra tüp bebek tedavisine geçeriz heralde...ama inşallah gerek kalmaz da kalırım hamiş... :amin: senin nası gidiyo hamilelik..kızdı demi senin...allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım :opucuk:
87
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: gerçek aşk nedir???
11 Şubat , 2010, 21:32:44
Alıntı yapılan: °ღ♥ღ° NeRmİn°ღ♥ღ° - 11 Şubat , 2010, 19:38:33
HARİKAYDI   :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:


bencede hiç beklenmedik bir şey..çok romantik bence  :k06:
88
Alıntı yapılan: VADİ - 11 Şubat , 2010, 19:35:07
Alıntı yapılan: simass - 11 Şubat , 2010, 17:42:46
Alıntı yapılan: VADİ - 11 Şubat , 2010, 13:50:30
canım yanlıs hatırlıyor olabilirim de benım 56 mı ne cıkmıstı ama emın değilim 
bence baska bir hastaneye daha git mr cektirmeden once cunku bir yerde okumustum bazen değişken olabiliyormus değerler

BENİM 32 Mİ NE ÇIKTI...MR ÇEKTİRDİM BEN AMA GÖZÜKEN BİŞEY YOKTU..İNŞALLAH DÜŞER DE BİR AN ÖNCE HAMİŞ KALIRIM MÜGECİM..İNAN ÇOK YORULDUM...OLMAZSA BU HORMON DÜZELİNCE TÜP BEBEK YAPTIRCAM KISMETSE...SENİN NASIL GİDİYO HAMİŞLİK CANIM...ÖPTÜM..

OOO BENIMKI BAYAAA YUKSEKTI BİLİYORMUSUN BU İYİ BİŞEY DEMEK Kİ BEİŞ OLUNCA BOL SUTLU OLACAK  :love9: BU ARADA 32 YE MR CEKTIRMESINE GEREK YOKTU BENCE PARA ALMAK ICIN HERSEYİ YAPIYORLAR :caca:

yok kız benim dr hiç paracı değil..zaten sigortada çektirdim mr..ne bilim belki emin olmak istedi adam...inşallah dediğin gibi bol bol sütün gelir de bebişinin karnını iyice doyuru tatlım.. :opucuk:
89
Alıntı yapılan: ♫♥♪.ραραтуαм.♫♥♪ - 11 Şubat , 2010, 17:48:09
canım benim cok gecmiş olsun sitem etmişsin biraz kimse ilgilenmedi diye bende yeni gördüm ve bu konuda bilgim yok  :-\
allah sifasını verir inş sanırım arkadasların dediğine göre ilaçla tedavisi varmıs
allah yardımcın olsun canım  :opucuk:

SAĞOL CANIM HEMŞOM ZATEN SEN GÖRSEN ATLAMAZDIN BİLİYORUM BEN SENİ...BOŞVER HERKES KENDİ DERİNDE KİMSEYE KIZDIĞIM DA YOK..İNŞALLAH CANIM DEDĞİN GİBİ BİR AN ÖNCE İLAÇLA DÜZELİR DE ANNE OLMAK NASİP OLUR BANDA..ÖPTÜM HAYATIM SENİ...BÜŞRAYI DA ÖPBENİM İÇİN... :opucuk:
90
Alıntı yapılan: VADİ - 11 Şubat , 2010, 13:50:30
canım yanlıs hatırlıyor olabilirim de benım 56 mı ne cıkmıstı ama emın değilim 
bence baska bir hastaneye daha git mr cektirmeden once cunku bir yerde okumustum bazen değişken olabiliyormus değerler

BENİM 32 Mİ NE ÇIKTI...MR ÇEKTİRDİM BEN AMA GÖZÜKEN BİŞEY YOKTU..İNŞALLAH DÜŞER DE BİR AN ÖNCE HAMİŞ KALIRIM MÜGECİM..İNAN ÇOK YORULDUM...OLMAZSA BU HORMON DÜZELİNCE TÜP BEBEK YAPTIRCAM KISMETSE...SENİN NASIL GİDİYO HAMİŞLİK CANIM...ÖPTÜM..