28 Nisan , 2024, 23:24:16

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gamzela

1
4 saatte bir mi beslemeliyiz yani yavrularımızı.benimki çok acıkır valla ben hala 2 saatte bir besliyorum.şuan 7 ay 26 günlük
3
canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin bebeğin bian önce iyileşsin.çok zor ama dirayetli ol.
4
valla biz doğmadan önce aldık araba koltuğunu ve kullanıyoruz 13 kiloya kadar.şimdi daha 6.5 kilo.seneye belki artık yenisini alırız.evet çok pahalı koltuklar ama ne yapalım bebeğimiz ve sağlıkları için şart.
tavsiye isteyen olursa maxi cosi kullanıyorum ve memnunum ben
5
biz hiç nefes alma problemi yaşamadık çok şükür kusması da kendiiliğinden geçti hiç ilaç falan vermedim.şimdi sadece yemek için zorlarsam eğer yada çok yerse kusuyo
6
ben de dün aldım daha geri mi versem acabaaaaa????
7
kızlar cumartesi eşimin doğum günü.eşim çalıştığı için dışarda kutlayamayız evde yemek yapmayı düşünüyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum.bana menü seçmede yardımcı olur musunuz ne pişireyim ne hazırlayayım.

ortak bi karar verelim ne dersiniz??
8
teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için.biraz daha içim rahat şimdi
9
şuan eskisi kadar kusmuyo ama kusacağını anlayınca bırakıyoum yedirmeyi.öğürmeye başlıyo çünkü boğazına kadar geliyo görüyorum dikkatini dağıtıp yutturunca vermiyorum başka.
10
mama yedirirken bir amuda kalkmadığım kalıyor.her şeyi deniyorum ya.yine de yemek istemiyor.besleyici olarak neler yedirmliyim??

sabah kahvaltı yaptırıyorum.labne peynir pekmez yumurta tereyağı mamasına katıp yediriyorum.sonraki öğünde sebze çorbası sonra meyve sonra muhallebi sonra devam maması yoğurt hazır kavanoz mamalarından falan ne denk gelirse veriyorum.gece yatırırken de 7 tahıllı maması var milupanın onu yediriyorum sabaha kadar da yarım saatte bir uyanıp emiyo.

daha ben ne yapayım bilmiyorum.
ama bu ay neredeyse 2 hafta boyunca fışkırırcasına kustu sürekli.o yüzden mi acaba kilo alamadı
11
burda hastanede tartı dalan yok sağlık ocağına yönlendirmek için devlet yasaklamış hastaneye tartıyı boy ölçmeyi falan.özel hastaneye yada muayenehaneye götürmem lazım.

aslında kızım böbrek kanalında genişleme var.sondalı film çektirmemizi istemişlerdi izin vermemiştim bende sonda takılmasına.acaba o yüzden mi kilo alamıyor diye düşünüyorum.
doktorumuzu da değiştireceğim bu sefer başka doktor aramaya başladım.
12
inşallah öyle olur.önümüzdeki ay fazla kilo alır.daha diş de çıkarmadık ya diş çıkarırken iyice gerileyecek kilosu değil mi o yüzden diş çıkana kadar biraz toparlanmasını istiyordum.sence normal mi 7 aylık bi çocuğun 6.600 gr olması
13
kötü mü değil mi bilmiyorum ama ister istemez panik oluyorum bir sorun mu var acaba göremediğimiz farkına varamadığımız.büyümeyecek mi benim kızım hep böyle mi olacak koca 1 ay geçti.eskiden ayda 300-400 gr alıyodu.bu ay o da yok.
14
4.ayda başladık ek gıdaya.doğru düzgün yemiyo ama elimden geldiğince yedirmeye çalışıyorum çok iştahsız.daha 1 kaşık bişey verir vermez öğürmeye başlıyo.çok huysuz uyumuyo çok sıkıntıdayım.diş de çıkmadı emeklemiyor da.
15
normal değil bu durum değil mi kızlar çok sıkıntılıyım.dün sağlık ocağına götürdüm ne kilo almış ne boyu uzamış bugün tam 7 aylık oldu.ne yapacağımı bilmiyorum.fikir verin bana.