Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - berilce

1
ey anne milleti nasilsiniz? efsane geri dondu...abd semalarina varali 1 hafta olacak yarin....hala jet lack durumundayim ..sagolsun melisde uyutmuyo...cunku gece paso emmek istiyo..artik sutten kesmek istiyorum... yeter gayri bukadar... yatagida ayiramadim...o da jet lack durumunda oldugu icin 7.30 da uykusu geliyo en fazla .8.30 a kadar tutuyorum o saatte uyuyo sonra3 saat sonra tam esimle sarilmisiz uyuyacaz bizim sipa uyaniyo...haydeeeeeeee  yuru obur odaya aliyom yanima emiyo uyuyo yatagina yatirsam ,pirt gene kalkiyo.... bayilacam artik...  sutten kesersem uyanmaz heralde...hatun kendisi gunduz uyuyo tabi ama ben uyuyamadigim icin hayalet gibim dolaniyorum ortada....simdi gelelima sil konuya ..nasil kessem sutten..limon sur diyenler oldu... acaba ise yararmi .benimde uyku yuzu gorecegim vakitler yakn midir? en fazla 10 en az 4-5 kere kalkiyo geceleri....soooooossssssssssssssssssssssssssssss

rumuz: hortlakanne  :laughing7:
2
Çorbalar / kremali mantar corbasi :)
09 Şubat , 2007, 20:02:05
tavsiye ederim hazir paket corba givbi oluyo ,ben bayilirim bu corbaya...
malzemeler
500 gr mantar
4 kasik un
1 lt su
1.5 su bardagi sut
2 kasik yag( kendinize gore ayarlayabilirsiniz yagi ben biraz fazla atiyorum una az geliyo cunku)

yapilisi
un ve yagi bi tenceredi kavurun .daha sonra suyu ekleyip mikserle karistirin, mikserle karistirdiktan sonra tekrar ocaga alip tahta kasikla dibi tutmasin diye hafif karistirin.su kaynadiktan sonra kucuk kucuk kestiginiz mantarlari atin ,bi 5 dakka daha pistikten sonra sutu ekleyin  tekrar kaynayincaya kadar haif hafif karistirin..ve ocaktan alin afiyet olsun... daha sonra tabaklara karabiberli servis yapin...  he tuzu belirtmedim kendi damak tadiniza gore istediginiz kadar atin tuzu... :icon_salut: