28 Mart , 2024, 17:22:32

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Balböceği

1
Anne Olmak İstiyorum / Ümmü sübyan
28 Kasım , 2015, 00:06:12
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu sizlerle bu konu hakkında konuşmak için geldim, hepimiz artık biliyoruz Ümmü sübyan ama maalesef hiç bir konusunu bilmiyoruz.. dini radyoları karıştırırken sesinden müthiş elektirik aldigim sevgili ibrahim Hatipoğlu dinlemeye başladım tv kanalına çıktığını duydum her akşam dini sohbetlerinden dinlemeye başladım Ümmü sübyan dan bahsetti  derken sizler aslında düşüklüğü olanlar için dendigini biliyoruz ama öyle değilmiş NAs süresinden de bahsedilen Hannas adında cin olduğunu sürenin mealinde bahsediği gibi insanın göğüs kafesinde maalesef anneden babadan bebeğine cinlerin bize neler yaptığını uzun uzun dinledim aylarca ibrahim hoca esmaul Nebi ve Ümmü sübyan cevseni yazmış alanları canlı canlı ben aylardır dinledim kulağımla eşiyle sorunu olanlar çocuğu şımarık olanlar çocuğu olmayanlar bebeği düşenler... ickilisi esrarcisi ne deseniz hepsi bundan kaynaklanoyomus, burda da yıllardır çocuk sahibi olmayanlar var sizden tek ricam kanal tek her akşam 6 dan sonra Tr saati 7 gibi çıkıyor açın sizde izleyin dinleyin... Ümmü subyanin herkeste olduğunu ama farklı farklı konular... benim kendi annem aldı taktı vesvese korku endişe herseyim gitti diyor ben tavsiye ediyorum diyor bende aldım inşallah... eşiyle sorunu olan o kadar çok sebeb var ki... ah anlatamam yazamam dakikalar yetmez...
2
Anne Olmak İstiyorum / Kimse yok mu :)
25 Temmuz , 2014, 13:58:52
Hiç kimse kalmamış eskiden yada herkes dışarda  :k06:

Umarım herkes iyidir, bizde iyiz çok şükür oğlum kocaman oldu yakında okula başlayacak  :love7:

Bir oğlum daha olacak Allah'ın izniyle  :nazar: herkese selamlar Allah'a emanet olun.. Ben belki bir daha ne zaman gelirim bilmiyorum  :k06:
3
Kızlar şaka gibi ama ne oldu ne bitti anlamıyorum  :k06: gülüyorum Halim'e ama bunada şükür  :amin:

6. Haftaya girerken oğlanı alıp eltiye gittim bu arada 20 kilo oğlanı kucağımda götürdüm, bizim basamaklar onların derken neyse oturdum eltide. Birden ayağı kalktım belime bi sancı girdi öyle böyle değil o gece sabahladım, ertesi sabah evi süpürdüm yine öyle bi sancı girdi, lekelendim pembe pembe sonra arkası geldi adet kanaması desem değil 3 gün yattım o ağrıyla.. Ha bu arada acile gittim doktor kanama normal dedi uyuz karı  :violent1: ağrıdan duramıyorum hcg testine gönderdi ama gidemedim ağrıdan sonra bıçak gibi kesildi ne ağrı kaldı ne bişey  :-\

Ama kanamam leke şeklinde ha bu arada 15 mm. Bişey görüyorum dedi doktor ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum hiçbirşey yok orda  :ehi:

Birde mide bulantılarım herşey sıfıra düştü.. Kimyasal gebelik mi yaşadım acaba aklıma o geldi..  :dontknow:
İnşallah öyle bişeydir leke şeklinde kanamam devam ediyor öyle kan pıhtısı falanda düşmedi ..

Üzüldüğümü düşünmeyin sakın gayet iyim şükür umarım kimyasal düşük dedikleri olur..

;D
4
Yaşasın Hamileyim :) / Galiba hamileyim :)
19 Ocak , 2014, 12:37:29
Selam arkadaşlar uzun zamandır gelmedim ama güzel bi haber vereyim şoktayım hala dün yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim  :k06:

Kürtajdan sonra 15 20 günde bir adet oldum kanama sıfırdı ama bende 2 ay korundum geçen bıraktık, aslında emindim ama bu kadar çabuk beklemedim  :amin:

Inşallah bu kuzumu sağ sağlim hayırlı bir şekilde doğurmak nasip olur  :amin:
5
Herşey yolundaydı salı günü sabah kahvaltısından sonra oğlum anne çişim var dedi wc götürdüm.. Sonra benden birden bire bi şeyler geldi, baktım ayıptır söylemesi bolcana kahverengi akıntı. Hemen acile gittik, doktor baktı ani bir hareketle rahimde tırtıkladım oluşmuş dedi. Bebeğimin kalbini dinledik, bebek çok sağlıklı dedi doktor. Kanamayı durdurmak için hastaneye yatırdılar o sabah iğne yaptılar, 5 tüp kan aldılar kalbime baktılar. Bir gün kalabilirsiniz dediler.

Tek bir gün olsun bebeğim iyi olsunda dedim  :crybaby2: sonra ertesi sabah tekrar iğne yaptılar detaylıca ultrasyona girdim bebeğim yeni 11. Haftasına giriyordu. Yırtılan bebeğin kesesi, ama bu sorun değilmiş  :crybaby2: asıl sorun bebeğimin idrar torbası bedenine göre fazla büyümüş,  :sad1: belki 3 gün içinde, belki 9 ay içinde, belki de doğduktan sonra ölecekmiş  :crybaby2: bunu tesadüf farkettiler bu durum sakat olması ama sakat olması geçtim eninde sonunda ölmesine sebebmiş.  :crybaby2:

Bana iki seçenek sundular ne diyorsun dediler, seninde hayati tehliken olacak 9 ay içinde belkide bir daha çocugun olmayacak dediler. Ben isyan etmedim  :crybaby2: niye diye hiç sormadım  :crybaby2: zaten başından beri içim daralıyor allahım ne olur düşündüklerim gerçek olmasın, nasibimde olacaksa hayırlısı ile evladımı bana nasip et diye hep dua ettim.  :crybaby2:

Hemen kararını ver dediler, eşime dedim ne belli belki yanlış hesap ettiler belki bişey yok. Hemde nasıl hemen karar vereyim....

:crybaby2: :crybaby2:

Elleri, kolları ayakları kıpır kıpır kalbide Küt Küt atıyor ben nasıl kıyarım ona  :crybaby2: :crybaby2:

Yarın bir daha bakın dedik, sabah tekrar muayene oldum bu sefer başka doktor geldi tabi onlarda üzgün. Doktor tekrar baktı bende gördüm dedi... Tabi ben o sabahtan ertesi sabaha kadar ağladım gözüme uyku girmedi...

Bu sabah anestezi ile alacaklardı, ben ağlarken olmuyor bide prosedür gereği 12. Haftadan önce kürtaj yasak bu şekilde beni baskı altında sanıyorlar eşim tarafından. Onun için Pazartesi tercüman+ psokoloğ görüşecem onlarda hem tedaylı anlatacak hemde psokoloğ kendi kararım olduğunu fark edecek.  :crybaby2:

Üzgünüm o kadar çok üzgünüm ki isyanım yok haşâ  :crybaby2: Rabbim bana iki kapı açsın ya sağlıklı olsun yada o güne kadar ölmüş olsun... İçimdeki canı nasıl kıyacağım ben  :crybaby2: :crybaby2:
6
Sağlık Haberleri / Gözde batma hissi?
16 Eylül , 2013, 21:45:04
Kızlar uzun zamandır sağ gözümde bişey batıyor, hatta bir ara kan çanağına döndü açamadım hiç  :icon_scratch:
7
Anne Olmak İstiyorum / Doktora gittim
18 Ağustos , 2013, 09:56:32
Kızlar hala adet olmadım, canm burnumda resmen niye derseniz..

Adetten 5. Gün sabah test yaptım negatif çıktı. Bugun 10. Gün sabahı ısrarlar üzerine eltiler test yapalım dediler yok diyorum onlar olsun yapalım dediler..

Neyse testi yaptım ki bugun heryer kapalı bu testi eltin gelini getirdi. Sadece kutu içindeki ambalajı ile..

Testi yaptım sanırım + şeklinde olanlardan nasıl şekil çıkacağını bile bilmiyorum ama direk olarak olarak ilk çizgi çıktı sonra diğer bölümdeki + şekilde çıktı bayağı gözle gördük 5-6 saniye sonra hepsi silindi  :ehi: :ehi: tek çizgi çıktı ama + olanda tek oldu  :ehi: :ehi:

Şaka gibi ha, sinir oldum neyse geline telefon açtım onada sordum böyle böyle oldu sende de oldu mi diye oda 10 gün önce yapmış.. Bende çıkmadı dedi aynı test yani.. Bugun veya yarın kan tahlili verecem..

Kendimi hamile gibi hissetmiyorum eminim yok zaten  :k06: zaten çizgileri görünce çok çok şaşırdım  :ehi:

İstemediğimden değil yanlış anlaşılmasın varsa da dahil kötü sonuçlanmasını istemiyorum o kadar.

Diğer yönden de bişey çıkmasın, adetimi olayım yeter.
8
Anne Olmak İstiyorum / Sorunumu çözemedim :'/
13 Ağustos , 2013, 23:26:52
Kızlar daha öncede bahsetmiştim bir ara kanama yaşadım bu lekelenme tarzında, adetin 17, günü başladı 6 gün devam etti... Sonra normal beyaz akıntıya akabinde 1 hafta sulu akıntı yaşadım öyle böyle değil yani... Koku falan yok.  ::)

Bugun 36. Günüm ve hala adet olmadım 5 gün geçti.. Kesinlikle hamile değilim ve bir an önce adet olmak istiyorum  :violent1: :BangHead:

Doktor yok Ağustos sonuna gelecekmiş  :violent1: :violent1:

Siz ne diyorsunuz başınıza gelen oldu mu böyle  :dontknow:
9
Sizin Seçtikleriniz / qnet, network marketing??
10 Ağustos , 2013, 01:06:30
Arkadaşlar aramızda bu şirketi duyan bilen var mı ?

Varsa da ne kadar güvenilir??
10
Hadi hayırlı uğurlu olsun  :k06:
11
Sizin Seçtikleriniz / Kızlar bir bakı verin :'/
26 Temmuz , 2013, 08:34:02
Dün iftardan sonra wc gittim malum ramazan'dayız böbrekler susuz kalıyor ki orucun başından beri takip ediyorum bazen acıma, yanma oluyor.. İftardan sonra wc gittim kanla karışık idrar geldi böyle tam kan değil kahverengi pembemsi bişey çokça geldi idrarı yaptıktan sonra... Wc kagıtı bitmiş tam bakamadım  :BangHead:

Neyse ertesi sabah yani bugun tekrar geldi ama bu sefer hem vajinayı hemde idrarımı yokladım sanırım vajinadan geldi ama hala bilmiyorum hangisi  :icon_scratch: adet olamam bu günler yumurtlama günlerim  :dontknow:

Şaşırdım kaldım bir yandan hala orucum  :icon_scratch:
12
Canım İyiki doğdun, doğum günün kutlu olsun  :hello2: eşinle çocuklarınla hayırlı uzunnnnn senelere  :amin:

Yalnız bi hamileyim dedin gidiş o gidiş merak ediyorum seni  :caca:
13
hadi bakalım  :k06: bekleriz  sayfamıza  :hello2:
14
Dua Paylaşımı / Cennet'ül Esma Duaları
16 Mayıs , 2013, 22:11:24
Allah`ın isimleriyle (korunma) kalkanları`` manasına gelen cennetül esma duaları İmam Gazali Hazretleri tariki ile Hazretleri Ali Efendimize dayanmakta ve pek çok dua kitaplarında yer almaktadır.bu duaları Nakşibendi meşâyıhı da tavsiye buyurmaktadır.dikkatlice ve usulüne göre yanlışsız okunursa neticeleri elde edilir.bu dualar sabah ve akşam besmele ile 19 defa okunursa aşağıdaki istekler biiznillah yerine gelir.

ALLAH`IN (C.C.) CEMÂLİNİ GÖRMEK İSTEYENLER:
Bismillâhir-rrahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün anetil vücüühü lilhayyil kayyuum.

KALBİN NURLA VE TEVHİDLE DOLMASINI İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün lâ ilâhe illâ hüve yuhyi ve yümiyt.

DUALARININ KABUL OLMASINI İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDRLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün üd uunii estecib leküm.

SÖZÜ GEÇMEK,DİLEĞİ MAKBUL OLMAK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün inellâhe kâne semiy`an aliymâ.

İLİM,HİKMET VE MAĞFİRET İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün vallahü aliymün bi zâtissuduur.

FETİH,NUSRET VE DÜŞMANA GAALİP GELMEK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün innâ fetahnâ leke fethan mübiynâ.

DÜŞMANA GALEBE VE BAĞLI İŞLERİ AÇMAK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve yensurakellahü nasran aziyza.

KATI GÖNÜLLERİ YUMUŞATMAK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve innellâhe biküm le rauufürrahıym.

BİR ŞİDDET VE SIKINTIYA MARUZ KALAN VE GÜÇ İŞLERİN KOLAYLAŞMASINI İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve yec`alüllahü ba`de usrin yüsraa.

ZALİM DÜŞMANDAN VE ZALİMİN ZULMÜNDEN KURTULMAK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün necciniiminel kavmiz-zaalimiyn.

YİNE ZALİM DÜŞMANA GALİP GELMEK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün inne hızbellâhi hümül gaalibuun.

DÜŞMANLARINI KAHRETMEK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün inna erselnaa aleyhim haasıbâ.

DÜŞMANLARIN HİLELERİNDEN KURTULMAK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün hasbünallâhü ve ni`mel vekiyl.

GENİŞ RIZIK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve terzüku men teşaaaü bigayri hısaab.

OĞUL VEYA KIZ İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün heb lii min ledünke veliyyen yerisünii.

DEVLET VE İZZET İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün tüızzü men teşaaaü ve tüzillü men teşaaaü.

NİMET VE DEVLET İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün feteaalellahül melikül hakkul mübiyn.

SEKİNET VE VAKAR İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün fe enzelellahü sekiynetehüü aleyhi.

KEDER VE ÜZÜNTÜYÜ GİDERMEK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün lâ yahzünühümül feze`ul ekber.

FERAHLIK VE KALBİN RAHATLAMASINI İSTEYENLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün yürzekuune ferihıyne bimaa âtâhüm.

ÜZÜNTÜYÜ GİDERMEK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve ene âlâ zehâbin bihii le kaadiruun.
15
Bu kremi kullanan var mı? Valideme getittirdik faydasını görmüş, bende bitmek bilmeyen migrenime kullanayım dedim şu anda sürdüm zaten migrene de iyi geliyormuş...

Faydasını görürsem sizede tavsiye ederim.  :icon_thumright:

Migrenadaş arkadaşlar  :k06:
16
Mesaj atmış bana şifresini unutmuş ve 4 aylık hamileymiş  :hieyt: :hieyt: :hieyt:

Çok ama çok sevindim, Rabbim tamamına erdirsin  :amin:

Bu bebekle beraber geçmişteki yaşadığı acıları unutursun inşallah canım  :opucuk:
18
Canım iyi ki doğdun  :muzz: eşinle çocuklarınla nice huzurlu, mutlu senelere  :amin:
:love9: :flowers: :hieyt:
19
Kızlar silikon kek kalıplarını nasıl temizliyorsunuz ???  :dontknow:

Benimki yağ tuttu çıkmıyor şimdi yağ sökücü döktüm bakalım geçende döktüm bişey olmadı ama  :cildir:
20
inşallah bu sayfada dolar dolar taşar  :amin:

:love9: :love9: