24 Nisan , 2024, 02:13:43

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - asusen

1
Alıntı yapılan: BaLboceqiMmM - 08 Temmuz , 2010, 15:29:14
Benim ustumdede kimsenin hakki yok  :k06: :k06:
zaten yapi olarak akrakter olarak kimseye tenezil etmem  :tongue3:
hastada olsam sagliklida olsa kimseye gelinde su isime yardim edin demem  :tongue3:

Bende senin gibiyim hiç tenezür etmiyorum, c.tesi ameliyat oldum yine kalkıp tüm işimi kendim yaptım. Bi de alt katımda oturuyor her gün 3-4 defa geliyor torununa bakıp gidiyor. Nefret ediyorum kendisinden yüzünü görmeye dayanamıyorum. Biran önce doğum izni bitse de işe başlasam. yoksa evde kafayı yiyeceğim. Eşim de doğumdan sonra çok değişti. Bi tuhaf oldu, ne yapacağımı bilmiyorum.
2
Rezene çayını tavsiye edebilirim. oda çok süt yapıyor, hem tadı da çok güzel
3
Benim de 60 günüm kaldı kızımı kucağıma almama
4
İlişkiler / Ynt: Kaynana çeşitleri-öneriler
09 Şubat , 2010, 16:47:39
Hele benikinin eşi benzeri yok. Kötü biri değil ama ben hayatımda onun kadar paspal bir kadın görmedim. Evi bok götürsün umrunda değil akşama kadat elişi yapar. 105 kilo otura otura kendini büyütmüş.Ne yemek yapmasından anlar, nede eli bişeye yakışır. Ama zararsızdır buna da şükür. Malesef bebeği mi de onu baktıracağım başka çarem yok?
5
14 Şubat benim de eşimin doğum günü, bir hediyeyle iki işi halledeceğim
6
Doğum kontrol haplarına çok ön yargılısınız bence. Ben 3 yıl kullandım ilk üç yıl eşimle çocuk düşünmedik. Sonra ilaçı bıraktım 10 gün sonra hamile kaldım. Hemde kullandığım ilaç yasmindi. Çocuk sadece kısmet meselesi bence. Benim arkaşımın ilk bi kaç yıl eşi korundu şuan 5 yıllık evliler ve çocukları olmuyor. Gitmedikleri doktor kalmadı. Çocuk olmaması için de hiçbir sebep yok. Ama olmuyor işte.
7
Öncelikle geçmiş olsun. Benden kurban bayramının sonunda çok kötü grip olmuştum. 39 derece ateşim vardı düşüremiyorduk. Gece acile gittik doktor 1 mg ateş düşürücü novalgin iğne yaptı. İlaç olarak minoset ve aqumentin verdi. Ama gittiğim doktor anne karnındaki zar bebeği çok iyi koruduğunu ve bebeğe bişey olmadığını söylemişti. İçini ferah tut.  Sadece 2 saatten fazla 39 derece ve üzeri ateşte kalmak riskli.
8
Ben 52 kilo ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum boyum 1,68
9
Benim de tuttu allah izin verirse kızım olacak
10
Doğum / Ynt: doktor ve hastane tavsiyesi
04 Ocak , 2010, 17:37:39
Evet Esra Uyar. Aslında çok iyi ve ilgili bir doktor. Belki sen kötü bir anına denk gelmişsindir. Ama Tahibe hanım bu ayın sonunda doğum izninden dönüyor. Onu deneyebilirsin.
11
Doğum / Ynt: doktor ve hastane tavsiyesi
04 Ocak , 2010, 15:51:34
Merhaba bende Ethica İncirli Hastenesi'nde gidiyorum çok da memnunum hastaneden. Doktorları da çok iyi, Ben Dr. Tahibe hanım gidiyorum. Ama şuan doğum izninde . Dr. Esra hanımda çok iyi Tahibe hanım dönene kadar ona devam edeceğim.
12
Benim tuttu kızım olacak dedi, doktor da kızın olacak dedi
13
Çok geçimiş olsun canım, çok üzüldüm. kaç haftalıktı bebeğin?
14
Doktor ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçtükten sonra senden kan alıyorlar ve down sendromu var mı diye bakıyorlar. Bu da kan tahlilinde çıkan bir değer
15
Selam kızlar eşim az önce ikili testin sonuçlarını almış beta HCG 51 çıkmış. Geçen hafta ultrasonda da doktor büyük ihtimal kız olacak dedi.