Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - melek__

1
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / bebeğim kusuyor
13 Ocak , 2011, 22:22:45
7.5 aylık bebeğim war. sürekli kusuyor. bişey yedirmeye korkar oldum. sizce midesini ne yatıştırır? acil cewap gelirse sewinirim.
2
bebeğim henüz 6 aylık yarın 7 ayı dolucak. ama büyük bir derdimiz war. 2-3 ayından beri vücudunda lekeler war. gitmediğim doktor kalmadı desem yeridir. hangi arkadas hangi doktoru tawsiye ettiyse ona gittim. aldığım cewap cildi kuru dedi. ta ki bugüne kadar. bu gün baska bir doktora gittim egzema dedi. kesin bir tedawisi yok dediler. yediğine içtiğine dikkat et, sabuunu nu değiştir  felan dedi. sizin kuru ciltler için önerdiğiniz bebekler için sabun ve ya cilt temizleyicisi var mı acaba yarddımcı olabilirseniz sewinirim. teşekkürler...
3
Almak İsteyenler / oto koltuk_ana kucağı
20 Eylül , 2010, 16:02:27
bazasıyla beraber ana kucağı (oto koltuk alarak kullanılanlardan) arıyorum. 0_12 ay ya da 0_24 ay kullanım için. satmak isteyyeniniz warsa mesajlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
4
arkadaşlar bebeğin kalp atışlarını dinlemek için randevu verdiler.. ultrasonla dinliyolarmış sanırım ama ultrason alttan mı oluyo yoksa karından mı_? bu aşamayı geçmiş arkadaşların cevaplarını bekliyorum lütfen. şimdiden teşekkürler..
5
Tanışma Bölümü / merhabalaar
07 Ekim , 2009, 20:22:57
merhaba arkadaşlar
ben daha bugün üye oldum bu siteye. insan hamile olmadan önce pek ilgilenmiyo hamilelikle; ama iş başa gelince mecburen araştırmak zorunda kalıyoo. bebek isimlerini araştırıken rastladım bu siteye ve ilgimi çekti. :)