29 Nisan , 2024, 11:30:04

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - melek__

1
Alıntı yapılan: GülfeR_ - 09 Şubat , 2011, 10:09:21
Geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.  :amin:
Strese bağlı ellerimde çatlak şeklinde olur egzama, merhem sürüyorum ama senin bebeğin daha ufacık.
Egzema teşhisinden emin misiniz?
Teşhis egzema, diyerek başka doktorlara da gösterseniz ve net olarak ne kullanacağını ve neler yemesi gerektiğini vs. öğrenseniz bazı doktorlar tam bilgilendirmiyor sen sor söylesin. Burada ne kadar yardım etmeye çalışsak da malum o bir bebek Allah c.c. muhafaza.  :amin:


evet. egzema dedi. biz bunu tedavi edemeyiz sadece ilerlemesini önleyebiliriz dedi. bize alerji damlası, pomatlı krem, birde nemlendirici yazdı. onları kullan dedi. 4 yaşına kadar geçmezse 4 yaşından sonra kendiliğinden geçer dedi. kızımın vücudunu gören arkadaşlarda temre dediler. okununca geçiyor dediler. okutturduk geçti. nazardan oluyormuş. inşallah bir daha çıkmaz. sonuçta dünya dualar üzerine kurulmuş.
2
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / bebeğim kusuyor
13 Ocak , 2011, 22:22:45
7.5 aylık bebeğim war. sürekli kusuyor. bişey yedirmeye korkar oldum. sizce midesini ne yatıştırır? acil cewap gelirse sewinirim.
3
Alıntı yapılan: BALKIZ - 23 Aralık , 2010, 15:01:53
kaşınmıyosa iyi valla bebeklerde nasıl oluyo pek bilmiyorum
mesela bana domates dokunuyo dograyamıyorum hemen kaşınmaya başlar ellerim yaralar çıkmaya başlar
yüzük takamıyorum geçenlerde bikaç gün taktım alyansımı hemen parmaklarım yara oldu :cildir:


kaşınıyo canım yaa. örümceğe otutturunca sırtını sürüyo örümceğe. kanepeye yatırınca kolunu sürüyo kanepeye. yawrumu öyle görünce çok üzülüyorum.  yediklerine dikkat ediyorum ama özellikle dokunan bişey bulamadım..
4
werdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.bende sabun kullanmayayım o zaman. anne sütünü 3 aylıkken bıraktı mamaya basladık.4 aylıkkende ek gıdalara basladık. 3 aydır ek gıda alıyo yanii. bebe yağı kullanıyorum her banyodan sonra. banyolardan önce de vücudunu zeytin yağıyla owuyorum masaj yapıyorum. ama yine de gecmiyo. excipal i doktorda werdi. allerset werdi damla birde advantan pomat yazdı kullanmaya basladım. inşallah sonuc iyi olur. yaralarını gördükce içim acıyo walla..  :'(
5
balkız senin kullandığın sabunun adı neydi?
6
inşşallah dediğiniz gibi geçer. yalnız doktor sabun wermedi önermedi de sadece sabununu değiştirin dedi.ben de sormayı unutmuşum. ewe gelince aklıma geldi. forumdaki arkadaşlar danısayım dedim. teşekkür ederim yanıtlarınız için.
7
yanıtın için çok teşekkür ederim ayni. sagol bunu soracağım doktora. inşallah iyi gelir.
8
werdiği merhemii ve damlayı kullanmaya basladım. yalnız sabununu değiştirmemi söyledi we bir öneride bulunmadı. o yuzden sizden yardım istiyorum. kullanıpta memnun kaldığınız ürün warsa paylaşırsanız sewinirim. tesekkürler
9
bebeğim henüz 6 aylık yarın 7 ayı dolucak. ama büyük bir derdimiz war. 2-3 ayından beri vücudunda lekeler war. gitmediğim doktor kalmadı desem yeridir. hangi arkadas hangi doktoru tawsiye ettiyse ona gittim. aldığım cewap cildi kuru dedi. ta ki bugüne kadar. bu gün baska bir doktora gittim egzema dedi. kesin bir tedawisi yok dediler. yediğine içtiğine dikkat et, sabuunu nu değiştir  felan dedi. sizin kuru ciltler için önerdiğiniz bebekler için sabun ve ya cilt temizleyicisi var mı acaba yarddımcı olabilirseniz sewinirim. teşekkürler...
10
Almak İsteyenler / oto koltuk_ana kucağı
20 Eylül , 2010, 16:02:27
bazasıyla beraber ana kucağı (oto koltuk alarak kullanılanlardan) arıyorum. 0_12 ay ya da 0_24 ay kullanım için. satmak isteyyeniniz warsa mesajlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
11
ben almayı düşünürüm. ama resmini koyabilir misin_?
12
benim şafak 17. beni de eklerseniz sevinirim.  :icon_thumright:
13
Alıntı yapılan: Rabis - 28 Mart , 2010, 20:54:39
insallah bi gun bende yaza bilirim buraya hamileyim diye!
inşallah.. allah isteyen herkese wersin.  :amin:
14
benim bebişim de kız
15
aslına bakarsan ceylin asel düşünüyorduk.. ceylinin cennet kapısı olduğunu düşünerekten ama ceylinn yengeç demekmiş o yüzden şu an ne koyacağımızı şaşırdık..   :'(